Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Crosstrainers

Brand
Farve

En crosstrainer er en effektiv, motiverende og skånsom cardiomaskine, der aktiverer både underkroppen og overkroppen samt sætter gang i forbrændingen. 

Køb crosstrainer til hjemmebrug, centerbrug eller noget helt tredje

Hos Fitness Engros forhandler vi crosstrainere til ethvert formål.

Til venstre for de fremhævede produkter vil du under punktet anvendelse kunne vælge mellem henholdsvis hjemme, semiprofessionel og professionel, alt efter om den givne crosstrainer skal bruges i det private træningsrum, i hotellets træningsrum eller i et stort fitnesscenter. Sæt blot flueben ved det anvendelsesområde, der passer bedst, for at blive præsenteret for de mest relevante crosstrainere. 

I vores sortiment har du rig mulighed for at finde en billig crosstrainer til hjemmebrug, men vi tilbyder også topprofessionelle crosstrainere i en lidt højere prisklasse. 

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige crosstrainer, så kontakt os gerne via telefon eller mail. Vi har mere end 22 års erfaring inden for branchen, hvorfor vi vil kunne yde vejledning og sparring i enhver henseende. Vi ser frem til at høre fra dig og håber, at vi kan hjælpe dig med at finde en eller flere crosstrainere, der matcher dine ønsker og behov. 

Vi tilbyder også servicering af crosstrainere i hele landet

Hos Fitness Engros tilbyder vi ikke kun salg og levering af crosstrainere. Vi tilbyder også servicering. Hvad end der er behov for vedligeholdende service eller reparation, så står vi til rådighed. Vi beskæftiger dygtige og effektive teknikere, der kommer dig til undsætning, når crosstraineren svigter. 

Vores teknikere har mange års erfaring med opsætning og servicering af crosstrainere og andet træningsudstyr i fitnesscentre i hele landet. Og med afdelinger i både Taastrup og Århus dækker vi hele landet.

Læs mere om teknisk service og reparationer af træningsudstyr til både erhverv og private her

Hvilken crosstrainer er den bedste?

Kunsten er altid at finde den bedste crosstrainer med udgangspunkt i individuelle krav og behov, eksempelvis krav vedr. antal træningsprogrammer, maks. brugervægt, mulighed for pulsmåling og meget mere. 

Den rette crosstrainer for en privatperson, der dyrker cardio et par gange om ugen er sjældent den rette for fitnesscentret, der hver dag besøges af hundredevis af aktive medlemmer. Derfor er det ikke muligt at pege på én crosstrainer, der er den ideelle for alle. 

Øverst på siden får du ikke desto mindre noget inspiration til, hvilken crosstrainer du kan købe. Du kan sortere modellerne efter topsellers og dermed finde svar på, hvilke crosstrainere der er de bedst sælgende lige nu.

Her er nogle af de mest populære crosstrainere lige nu er dem som er øverst her på siden.

Har du spørgsmål til en eller flere af disse crosstrainere, så skriv eller ring til os. Vi har et indgående kendskab til alle modellerne. Du har også mulighed for at besøge vores showroom. 

Derfor er en crosstrainer en pragtfuld cardiomaskine

Der findes mange effektive og brugervenlige cardiomaskiner på markedet, så hvorfor netop købe en crosstrainer? 

Det er der faktisk flere gode grunde til at gøre.

Vi betragter en crosstrainer som en pragtfuld cardiomaskine, idet maskinen byder på mange unikke fordele sammenlignet med andre maskiner til cardio. 

Gode grunde til at købe og bruge en crosstrainer:

  • Hele kroppen aktiveres og trænes – En crosstrainer skiller sig ud fra både et løbebånd og en motionscykel ved, at det ikke kun er benene, der er i spil. Når man træner på en crosstrainer, så bruger man både armene og benene, og det er med til at sikre en mere effektiv træning. 
  • Det er en skånsom træningsform – Med en crosstrainer er der mulighed for at dyrke cardio på sund og skånsom vis. Den primære grund til, at træningen er skånsom hænger sammen med, at fødderne konstant har kontakt med trædefladerne. 
  • Velegnet til genoptræning – Crosstraineren er ikke kun en god maskine til fedtforbrænding og konditionstræning. Der er også mulighed for at bruge en crosstrainer i forbindelse med genoptræning. En crosstrainer er f.eks. et godt alternativ til et løbebånd, hvis man døjer med knæproblemer. Det forklarer også, hvorfor crosstrainere er at finde hos rigtig mange fysioterapeuter og genoptræningscentre. 
  • Høj kalorieforbrænding – Der kan forbrændes rigtig mange kalorier på en crosstrainer. Alt efter intensiteten kan man forvente at forbrænde et sted mellem 450 og 850 kalorier i timen. Dermed er der rig mulighed for at forbrænde en masse kalorier og smide nogle overflødige kilo. 

Brug for finansiering ved køb af en crosstrainer?

Hos Fitness Engros tilbyder vi crosstrainere til konkurrencedygtige priser, og vi har desuden fornøjelsen af at tilbyde en lang række forskellige betalingsmetoder. Det gælder ikke blot kort- og mobilbetaling, men også afbetaling. 

Ønsker du at købe en crosstrainer på afbetaling som privat eller virksomhed, så er du altså kommet til den rette forhandler. Vi kan nemlig være behjælpelige med en attraktiv afbetalingsordning. Vores konsulenter vil glædeligt hjælpe dig med kreditgodkendelsesprocessen. 

Hurtig og gratis levering af crosstrainere

Vi ønsker at være din foretrukne forhandler af crosstrainere og andet træningsudstyr, og derfor tilbyder vi en række unikke kundefordele.

Ved køb af en crosstrainer via vores webshop får du f.eks. hurtig og gratis levering. Er den ønskede crosstrainer på lager, så vil den kunne leveres inden for få hverdage. Du kan også vælge afhentning på vores lager, hvis du foretrækker det. 

Foruden hurtig og gratis levering, så yder vi kundeservice i verdensklasse året rundt. Det høje serviceniveau bemærkes og værdsættes af vores mange privat- og erhvervskunder – det vidner vores mange glade kundeanmeldelser om. 

Skal vi også levere din nye crosstrainer? Så afgiv en bestilling i dag og lad os klare resten. 

Kontakt os på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44 for at få rådgivning om, hvilken crosstrainer, der passer bedst til dit behov. Vi leverer og servicerer både til private og erhverv i hele Danmark og er betroet leverandør til en lang række kommercielle fitnesscentre.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)