Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Sophie Dehn

Sophie Dehn profilbillede

Sophie Dehn

Mød Sophie Dehn, der er personlig træner og psykolog. Sophie arbejder med begge dele til daglig, både hver for sig og integreret, da træning og mental sundhed er uløseligt forbundet.
Med en baggrund som sygeplejerske, mange års erfaring fra psykiatrien, samt uddannelser og arbejde med coaching, har Sophie fået en del indsigt i menneskers store og små udfordringer. Denne indsigt integrerer hun i sit arbejde som personlig træner og psykolog.

Sophie, der oprindeligt er fra Tyskland, har de sidste 10 år fundet stor glæde i styrketræning og i den styrke, det har givet hende mentalt og fysisk - både i dagligdagen og i andre fysiske aktiviteter.

Sophie ser styrketræning som et undervurderet empowerment-værktøj. I 7 år har hun arbejdet som personlig træner og hjulpet andre med at føle sig trygge og selvsikre omkring styrketræning, skabe en passende træningsrutine og i at omfavne styrke og muskler.
Hun ønsker at gøre sundhedsfremme til en fornøjelig oplevelse, fremfor en byrde. Hendes mission er at hjælpe andre med at skabe forandringer, der ikke blot har en umiddelbar virkning, men som også kan vare ved på lang sigt - både fysisk og mentalt.

Sophie Dehn træner rows
Sophie Dehn træner dødløft
#}
Sophie Dehn træner med håndvægte
Sophie Dehn ved rack og med vægtsæt
Sophie Dehn træner squat
Sophie Dehn træner skulderpres
Sophie Dehn træner pull ups
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)