Nautilus

Nautilus udviklede deres moderne styrke træningsportefølje for over 50 år siden og den er sidenhen blevet udviklet og fornyet til det bedre. Porteføljen fra Nautilus omfavner bredt og er kendt for sin høje kvalitet og består af træningsmaskiner og -udstyr til både styrketræning og funktionel træning. Dette gælder både frie vægte, plate loadede maskiner, bænke og racks - som desuden kan personliggøres med forskellige farver, logoer og designs.

Filter
Nautilus Waist Pad Til Glute Drive Nautilus Waist Pad Til Glute Drive
Nautilus Inspiration Bilateral Bicep Curl
Nautilus Inspiration Tricep Dip
Nautilus Inspiration Tricep Dip
Styrketræningsmaskine fra Nautilus' Inspiration serie, som effektivt og isoleret styrker triceps.

58.625 kr. 
Nautilus Instinct Leg Extension/Leg Curl
Nautilus Instinct Leg Extension/Leg Curl
Dual Leg Extension/Leg Curl fra Nautilus er en solid træningsmaskine til en alsidig og effektiv træning af lårmusklerne. Instinct-serien er udviklet af Nautilus ud fra konceptet om, at alle brugere skal kunne fuldføre en effektiv træning hurtigt og nemt.

47.375 kr. 
Nautilus Inspiration Shoulder Press
Nautilus Inspiration Shoulder Press
Shoulder Press er en styrketræningsmaskine fra Nautilus' Inspiration serie. Skulderpresmaskinen er ideel til at styrke overkroppen og især skuldre og triceps.

64.875 kr. 
Nautilus Inspiration Multi-Stations 5
Nautilus Inspiration Multi-Stations 5
Har du ikke pladsen til en hel styrkeserie? Nautilus' multi-stationer er et godt valg til dig, der ønsker et kompakt alternativ, men samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med de basale og essentielle styrketræningsmaskiner.

196.125 kr. 
Nautilus Inspiration Chest Press
Nautilus Inspiration Chest Press
Chest press er essentiel træningsmaskine i enhver styrkecirkel og træningsareal. Nautilus' brystpres styrker effektivt brystmusklerne, triceps og skuldrene.

64.875 kr. 
-49%
Nautilus Nitro Evo Lat Pulldown Nautilus Nitro Evo Lat Pulldown
Nautilus Nitro Evo Lat Pulldown

24.995 kr.  Førpris 48.625,00 kr. 
Nautilus Instinct Lat Pull Down
Nautilus Instinct Lat Pull Down
Lat Pull Down fra Nautilus er en træningsmaskine, der styrker de brede rygmuskler. Lat pull down er udviklet ud fra konceptet om at alle brugere - uanset niveau - skal kunne fuldføre en effektiv træning hurtigt og nemt.

39.875 kr. 
Nautilus Inspiration Cable Cross Over
-20%
Nautilus Inspiration Olympic Decline Bænkpres - Demo
Nautilus Inspiration Olympic Decline Bænkpres - Demo

14.895 kr.  Førpris 18.625,00 kr. 
-33%
Nautilus Impact Shoulder Press Sort
Nautilus Impact Shoulder Press Sort

35.785 kr.  Førpris 53.625,00 kr. 
Nautilus Stand Alone Sound Suppressing Platform
Nautilus Stand Alone Sound Suppressing Platform
Stød- og lyddæmpende platform til vægtløftning, styrketræning og crossfit. Beskytter effektivt gulvet og absorberer lyd.

78.625 kr. 
Nautilus Half Rack Opbevaring Til Vægtskiver Nautilus Half Rack Opbevaring Til Vægtskiver
Nautilus Half Rack Opbevaring Til Vægtskiver
Nautilus Half Rack Bumper Plate Storage er en ideel måde at opbevare vægtskiver til Nautilus half rack på, da du har vægtskiverne lige ved hånden.

4.125 kr. 
Nautilus Human Sport Arm Crunch
Nautilus Human Sport Arm Crunch
Nautilus HumanSport har et enkelt design, der er inspireret af kroppens naturlige bevægelser, og er det perfekte match for både motionister og atleter.

66.125 kr. 
Nautilus Inspiration Håndvægtstativ (10 Sæt)
Nautilus Inspiration Håndvægtstativ (10 Sæt)
Solidt håndvægtstativ fra Nautilus med plads til op til 15 par håndvægte. Stativet passer godt ind i forskellige fitness arealer med sit enkle og brugbare design.

Varianter fra 16.125 kr. 
17.375 kr. 
Nautilus Human Sport Total Delts Nautilus Human Sport Total Delts
Nautilus Human Sport Total Delts
Nautilus HumanSport har et enkelt design, der er inspireret af kroppens naturlige bevægelser, og er det perfekte match for både motionister og atleter

66.125 kr. 
Nautilus Human Sport Total Legs Nautilus Human Sport Total Legs
Nautilus Human Sport Total Legs
Nautilus Humansport har et enkelt design, der er inspireret af kroppens naturlige bevægelser, og er det perfekte match for både motionister og atleter

66.125 kr. 
Nautilus Instinct 45 Degree Back Extension
Nautilus Instinct 45 Degree Back Extension
Back extension er en 45 grader vinklet træningsbænk, der hjælper brugeren med effektivt at træne lændemuskulaturen. Den har justerbare hoftepuder og nem at betjene.

8.625 kr. 
Nautilus Inspiration Deltoid Raise
Nautilus Inspiration Deltoid Raise
Deltoid Raise er en styrketræningsmaskine fra Nautilus' Inspiration serie til at styrke skuldrene. Deltoid raise er en isolationsmaskine til deltamusklen.

62.375 kr. 
Nautilus Inspiration Leg Extension
Nautilus Inspiration Leg Extension
Leg Extension er en solid styrketræningsmaskine fra Nautilus Inspiration serien, som er en effektiv isolationsmaskine til at styrke forlårene.

62.375 kr. 
Nautilus Inspiration Pec Fly/Rear Deltoid
Nautilus Inspiration Pec Fly/Rear Deltoid
Pec Fly/Rear Deltoid er en dual styrketræningsmaskine fra Nautilus Inspiration serien. Træningsmaskinen træner primært rygmuskulaturen og brystmuskulaturen.

64.875 kr. 
Nautilus Inspiration Barbell Rack
Nautilus Inspiration Barbell Rack
Barbell rack er et solid stativ til opbevaring af faste vægtstænger. Det er dækket med holdbart gummimateriale og har gummifødder til at skåne gulv og vægtstænger.

13.625 kr. 
Nautilus Inspiration Vertical Row
Nautilus Inspiration Vertical Row
Nautilus Vertical Row er en styrketræningsmaskine der primært træner store del af ryggen, og en essentiel del af en basis styrkecirkel i ethvert træningsareal.

64.875 kr. 
Nautilus Impact Kneeling Leg Curl
Nautilus Impact Kneeling Leg Curl
Kneeling leg curl er den ultimative træningsmaskine til at styrke baglårene. Træningsmaskinen er udstyret med Nautilus' patenterede Lock N Load vægtsystem, der gør både træningen og vedligeholdelsen af maskinerne nemmere.

51.125 kr. 
Nautilus Impact Seated Leg Press
Nautilus Impact Seated Leg Press
Siddende leg press er den ultimative træningsmaskine til at styrke lårmusklerne og ballerne, da den er nem at bruge og effektiv. Nautilus har udviklet benpres maskinen med kroppens biomekanik som fokus.

69.875 kr. 
Nautilus Impact Abductor
Nautilus Impact Abductor
Abductor er en god måde at få styrket lårerne. Træningsmaskinen er udstyret med Nautilus' patenterede Lock N Load vægtsystem, der gør både træningen og vedligeholdelsen af maskinerne nemmere.

53.625 kr. 
Nautilus Impact Adductor
Nautilus Impact Adductor
Adductor er en god måde at få styrket lårenes indadførere. Træningsmaskinen er udstyret med Nautilus' patenterede Lock N Load vægtsystem, der gør både træningen og vedligeholdelsen af maskinerne nemmere.

53.625 kr. 
ONE™
Nautilus ONENautilus ONENautilus ONE
Nautilus ONE™ serien består p.t. af 17 forskellige styrketræningsmaskiner, der alle benytter et nyt, patenteret vægtskivesystem. Valget af belastning er brugervenligt og intuitivt, man drejer blot på én knap. Knappen sidder altid midt i vægtmagasinet, til venstre for brugeren.
Alle vægtmagasinerne er kompakte, med lav højde (120 cm). Det medfører et åbent og attraktivt miljø i styrketræningssalen.
16 af de 17 maskiner benytter et vægtsystem på 250 pounds (113 kg), justérbart med et interval på 5 pounds (2,27 kg). Kun benpresmaskinen benytter et vægtsystem med 425 pounds (193 kg).
INSPIRATION®
Nautilus Inspiration Nautilus Inspiration Nautilus Inspiration
Denne serie består af 19 forskellige maskiner.
Samtlige maskiner i denne serie har identiske vægttårne, der giver dig et æstetisk moderne design. Alle vægttårnene er 163 cm høje. Det mest specielle ved INSPIRATION serien er dog det patenterede Lock N Load® system: Tænk ikke mere på en bortkommet eller beskadiget split til vægtmagasinet i mere klassiske maskiner. Med Lock N Load® er valg af belastning intuitivt og enkelt - baseret på en gul knap, der blot flyttes fra rød til grøn - det er lige så let som at tænde eller slukke for en lyskontakt.
EVO™
Nautilus EVONautilus EVONautilus EVO
Nautilus EVO serien består p.t. af 25 forskellige styrketræningsmaskiner. EVO-serien er særdeles ergonomisk. Alle EVO-maskinerne tilpasser sig kroppens bevægelsesmønster - i stedet for at tvinge brugeren til at tilpasse sig maskinen: Optimal Strength Curve Technology™. Denne automatiske tilpasning skal opleves.
Med Nautilus EVO oplever brugerne omgående en glidende bevægelse med jævn belastning og passende modstand gennem hele bevægelsen, fra start til slut.
IMPACT®
Nautilus ImpactNautilus ImpactNautilus Impact
Denne serie består af 23 forskellige maskiner.
Impact serien er anerkendt, smart og effektiv. Du kan vælge mellem farverne sort, hvid og sølv til maskinernes stålstel. Polstringen fås i sort eller mørkebrun. Impact serien er et solidt og konkurrencedygtigt produktvalg.
INSTINCT®
Nautilus InstinctNautilus InstinctNautilus Instinct
Denne serie består af 27 forskellige maskiner.
Instinct serien består af særdeles kompakte maskiner, der er et optimalt valg, hvor pladsen er begrænset. Maskinernes kompakte design betyder dog ikke, at det er simple maskiner. Det patenterede Lock N Load® system er særdeles brugervenligt: Med Lock N Load® er valg af belastning intuitivt og enkelt – baseret på en gul knap, der blot flyttes fra rød til grøn - det er lige så let som at tænde eller slukke for en lyskontakt. Tænk ikke mere på en bortkommet eller beskadiget split til vægtmagasinet i mere klassiske maskiner – dette system er i praksis vedligeholdelsesfrit. Kevlarbælter anvendes til løft af vægtene – dette reducerer også vedligeholdelsen til et absolut minimum.
LEVERAGE®
Nautilus LeverageNautilus LeverageNautilus Leverage
Denne serie består af 8 forskellige maskiner.
Leverage maskinerne er alle Plate Loaded, vægtskiverne købes altid separat. Gaspatroner letter justeringen af sæderne og håndtagene er fremstillet af rustfrit stål – med en riflet overflade, der er særdeles brugervenlig. Alle former for indstilling sker via greb med en rød farve - intuitivt og let. Hornene til vægtskiverne er placeret lavt – således at betjeningen er enkel og risikoen for uheld er minimeret.
PLATE LOADED
Nautilus Plate LoadedNautilus Plate LoadedNautilus Plate Loaded
Denne serie består af 9 forskellige maskiner.
Mest berømte blandt de ni er Leg Press, Hack Squat, den 7° vinklede Smith Machine og det patenterede Freedom Rack®. Disse fire maskiner har skabt det benchmark, som alle andre benytter sig af.
Vægtskiverne købes separat.
XPLOAD ZONE™
Nautilus XPLOAD ZoneNautilus XPLOAD ZoneNautilus XPLOAD Zone
Nautilus XPload Zone er et komplet system til konstruktion af netop det Functional Rack, som du har behov for. Først vælger du den 3-kant truss (overligger), der passer til dit behov: 20” (51 cm), 40” (102 cm) eller 60” (152 cm). Flere 3-kant truss kan naturligvis sammenkobles, således at dit behov imødekommes. Hvis den samlede længde af den valgte truss overstiger 6 meter, skal der monteres en lodret søjle til at understøtte overliggeren. Derefter vælger du enten to gavle eller to Nautilus kabelstationer. Bemærk venligst, at du ikke må vælge en gavl og en kabelstation.
Du kan bestykke dit Functional Rack med Dip Bar og/eller Pull-Up Bar – samt Olympic Bar Attachment.
Dette rack er også velegnet til slyngetræning m.v.
MULTI-STATIONS
Nautilus Multi-StationsNautilus Multi-StationsNautilus Multi-Stations
Denne serie består af 4 forskellige kombinationer.
Når du ikke har plads til mange store fitnessmaskiner – og du alligevel ønsker at have mulighed for at træne alle muskelgrupper – kan MULTI-STATIONS være en rigtig god løsning.
Du kan vælge mellem Cable Cross Over, 5- stationers, 9- stationers og 14-stationers løsninger. Der er fuldt justérbare pulleys på Cable Cross Over – samt svingbare pulleys på Lat Pull Down, Low Row og Triceps Press. Du får en pladsbesparende løsning til en billig pris – uden at løsningen virker billig.
BENCHES & RACKS
Nautilus Benches & RacksNautilus Benches & RacksNautilus Benches & Racks
Denne serie består af 29 forskellige produkter.
I dette produktprogram finder du givetvis netop dén type bænk eller rack, der passer dig bedst.
Alle disse produkter kan umiddelbart anvendes sammen med maskiner fra serierne: Inspiration®, Impact®, HumanSport®, Leverage®, Plate Loaded og Multi-Stations. Disse bænke og racks nøjes Ikke med at se stærke ud – de er stærkere end de fleste bænke og racks på markedet.