Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Specielle Bænke

Brand
Farve

Hos Fitness Engros kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige træningsbænk, hvad end du er på udkig efter en bænk til dit private træningsrum eller til et professionelt fitnesscenter. Vi forhandler nemlig træningsbænke til begge formål.

Du opnår mange fordele ved at købe din nye træningsbænk hos Fitness Engros. Ikke nok med, at vi byder på et bredt og differentieret udvalg, så forkæler vi dig også med fordele som 365 dages returret, hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Med andre ord er du sikret en god handel, når du shopper bænke eller andet træningsudstyr hos os. 

Stort udvalg af træningsbænke til private og erhverv

Leder du efter en pålidelig forhandler af træningsbænke til private og erhverv? Så er du landet på den helt rigtige side. Med vores mere end 20 års erfaring i branchen har vi alle forudsætninger for at udvælge det helt rigtige træningsudstyr, og derfor kan du stole trygt på, at de lagerførte bænke befinder sig i den helt høje kvalitetsende. 

Oppe i filtreringen kan du angive dine præferencer (hvis nogen) i forhold til brand, produktlinje og pris. Dette kan du med fordel gøre brug af, hvis du f.eks. har et favoritmærke eller et budget, du gerne vil holde dig inden for. Du er også velkommen til at kontakte vores kundesupport, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige træningsbænk. 

På denne side kan du vælge frit mellem vores specielle bænke, så du kan målrette din træning til bestemte kropsdele. Om du ønsker en sissy squat til at styrke dine lårmuskler, træningsbænk til biceps curl eller back extension til rygmuskulaturen og core. 

Kunsten at vælge den rette træningsbænk

En bænk er ikke bare en bænk, når det omhandler træningsbænke.

Ved første øjekast ligner mange af markedets træningsbænke måske hinanden, men der er ofte betydningsfulde forskelle. Af denne årsag bør du bruge tid på grundig research og sammenligning, inden du træffer et valg. På denne side kan du finde alle vores specialbænke, der sigter efter at træne forskellige dele af kroppen. Du finder træningsbænke til træning af alt fra biceps, ryg, ben til vores Throwdown FXD træningsbænk, som indeholder alt udstyr, der er nødvendig til funktionel og HIIT træning. Bænken er desuden justerbar og kan bruges både til hjemmetræning, mindre fitnessfaciliteter og til gruppetræning i et fitnesscenter.

Gå på opdagelse og find den rigtige træningsbænk til dit behov.

Hos Fitness Engros forhandler vi bl.a. også følgende træningsbænke:

Den ene mulighed udelukker ikke nødvendigvis den anden, men har du kun plads til én bænk derhjemme, så skal du overveje nøje, hvilken bænk der er den rigtige. 

Bænke til hjemmetræning og fitnesscenter 

Fitness Engros byder på mange forskellige typer træningsbænke til både hjemmetræning og centerbrug. Det gælder alt fra den justerbare bænk til den solide fladbænk. 

Hvad end du skal træne derhjemme og mangler en træningsbænk til formålet, eller om du leder efter nye bænke til et træningscenter, så kan vi levere den rette bænk eller de rette bænke. Vi er også leveringsdygtige, når det kommer til vægte, herunder vægtstang, vægtskiver og håndvægte. Ja, faktisk tilbyder vi alt inden for træningsudstyr i god kvalitet. Køb det hele hos os og spar mange penge.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)