Fri fragt ved køb over 995,-

Flade Bænke


Alle skal have mulighed for at købe en fladbænk i god kvalitet uden at sprænge budgettet. Derfor forhandler vi flade bænke til både fitnesscentre og homegyms til favorable priser. Hvad end du derfor ønsker at skabe en mere varieret og effektiv træning som privatperson og derfor vil udvide dit homegym med en flad bænk, eller om du er i gang med at indrette et fitnesscenter og derfor skal bruge fladbænke, så kan vi være behjælpelige.

Stort udvalg af fladbænke

Det er næsten ikke muligt at tale om træningsbænke uden at komme ind på fladbænke. En fladbænk er nemlig en yderst alsidig træningsbænk, der kan bruges til et hav af træningsøvelser. 

Fladbænken egner sig rigtig godt til styrketræning, idet du kan træne både triceps (eksempelvis dips og armbøjninger), mave (eksempelvis crunch), bryst (flyes og bænkpres), ryg (one arm row) og meget, meget mere. 

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af netop fladbænke fra mærkerne Crossmaxx, Nautilus, Inter Atletika og LMX. og BH Fitness. Uanset dine præferencer er vi sikre på, at du kan finde din ideelle fladbænk i vores sortiment. 

Fordele ved fladbænke:

  • De er solide og stabile (egner sig til tung træning)
  • De har en praktisk størrelse (de egner sig også til private træningsrum)
  • De kan købes til meget overkommelige priser

En træningsbænk er et must-have til vægttræning, og derfor byder de fleste fitnesscentre og homegyms naturligvis på en eller flere træningsbænke. Med en træningsbænk og dertilhørende vægtstang, vægtskiver og håndvægte vil du nemlig kunne opnå en yderst effektiv styrketræning. 

Flad træningsbænk 

En flad bænk er en investering i en solid og stabil bænk, der kan bruges til en række forskellige træningsøvelser. Den flade bænk kan ikke bruges til lige så mange forskellige øvelser som en justerbar bænk, da den ikke kan justeres, men den er bl.a. fremragende til bænkpres, dumbbell rows og french press. Den kan desuden være god at bruge til træning af mave. 

Fladbænke er som nævnt solide og egner sig derfor rigtig godt til træning med tunge vægte. 

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)