Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Foldbart Løbebånd

Brand
Farve

Foldbart løbebånd er en god løsning i mindre hjem

Flere og flere er blevet glade for at få klaret deres træning derhjemme, når der er travlt i hverdagen. Dog er der også flere, som ikke ønsker at have en masse træningsudstyr og træningsmaskiner stående. Her er et foldbart løbebånd genialt, da det kombinerer funktionaliteten, som du kender ved traditionelle løbebånd, med bekvemmeligheden, da det nemt kan klappes sammen og rulles væk. Hvis du ikke nødvendigvis ønsker et foldbart løbebånd, så kan du se vores fulde udvalg af løbebånd her. 

Hvilke fordele er der ved et foldbart løbebånd?

En af de vigtigste grunde til at investere i et foldbart løbebånd er dets meget pladsbesparende design. Når træningen er overstået, kan du let klappe løbebåndet sammen og skubbe det under sengen, op ad en væg eller ind i et skab. Det er genialt i lejligheder eller små huse, hvor hver eneste kvadratmeter skal udnyttes. 

Det pladsbesparelse design er dog ikke den eneste fordel, for mange af de nyere foldbare modeller fås med avancerede teknologier som tracking af træningsdata og pulsmåler. Nogle har endda også bluetooth, indbyggede træningsprogrammer eller kan tilsluttes apps som Zwift, der kan gøre din træning mere motiverende og hjælpe dig med at nå dine specifikke fitnessmål. 

Hvad skal du overveje, når du skal vælge et sammenklappeligt løbebånd?

Når du skal vælge det helt rigtige sammenklappelige løbebånd, er der flere faktorer, du bør overveje for at sikre, at du får det mest passende løbebånd til dit hjem og dine behov:

1. Motor og hastighed

En robust motor er selvsagt utrolig vigtigt i ethvert løbebånd. Den skal være stærk nok til at håndtere din træning og helst med en jævn og stille drift. Derfor kan det være en god ide at tjekke løbebåndets maksimale hastighedsindstillinger, da en højere topfart kan være en god indikator for en kraftigere motor.

2. Stabilitet og støddæmpning

Stabilitet er afgørende for en god og sikker løbeoplevelse. Et godt foldbart løbebånd skal ikke ryste eller føles usikkert, selv ved højere hastigheder eller langvarig brug. Støddæmpningssystemet beskytter dine led ved at dæmpe den kraft, der overføres gennem dine ben og op i kroppen, hver gang dine fødder rammer båndet. 

3. Brugervenlighed og flere tilpasningsmuligheder

Undersøg, hvordan løbebåndet foldes sammen og rulles væk. Nogle modeller er utrolig nemme at folde op og ned uden stor anstrengelse, men andre kræver lidt mere. Derudover er det også en god ide at tænke over tilpasningsmuligheder. Har løbebåndet justerbar hældning, og hvor mange procent kan det eleveres. Det er selvfølgelig kun nødvendigt, hvis du ønsker at træne højdemeter på dit løbebånd.

4. Ekstra funktioner og tilbehør

Nogle moderne løbebånd har også ekstra funktioner som Bluetooth-forbindelse, indbyggede højttalere, og touchscreen-display. De kan alle gøre din træningsoplevelse bedre ved at gøre det muligt at lytte til musik, se videoer eller følge interaktive træningskurser direkte fra maskinen. Dog kan det meste også klares fra mobilen, så her skal du overveje, hvad du helst vil. 

Et populært valg er vores Healthstream løbebånd

Et eksempel på vores mest populære foldbare løbebånd er Healthstream Genesis T855, som sikrer en rigtig god træningsoplevelse. Det er godt løbebånd uanset om du er en erfaren løber eller du lige er startet med at løbe. 

Løbebåndet har en kraftfuld 2.0 HP DC-motor, justerbart elevationssystem, og indbygget pulsmålersystem, så du både får et løbebånd med høj en høj topfart på op til 16 km/t og med en masse brugbare funktioner. 

Løbebåndet har også en rigtig god støddæmpning og en brugervægt på op til 120 kg, hvilket gør det både stabilt og holdbart. Derudover er det utrolig let at flytte rundt i hjemmet takket være de praktiske hjul og kan let klappes sammen. 

Vedligeholdelse af dit foldbare løbebånd

Det er altid en god ide med regelmæssig vedligeholdelse, hvis du vil sikre, at dit sammenklappelige løbebånd forbliver i god stand og sikker at bruge. Det omfatter lettere rengøring alt efter behov, regelmæssig smøring af løbebåndet, og stramning af skruer og bolte. Ved at vælge et af vores foldbare løbebånd og jævnligt vedligeholde det, kan du bruge det i mange år fremover.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)