Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Løbebånd med stigning

Brand
Farve
Spar 33%
Intenza 550Te2 Entertainment Løbebånd
Intenza 550Te2 Entertainment Løbebånd

74.875 kr.  / 112.375,00 kr. 
Spar 31%
StairMaster HIITMill X - Demo
StairMaster HIITMill X - Demo

29.995 kr.  / 43.625,00 kr. 
Spar 70%
Star Trac E-TRx Løbebånd Sølv - Brugt
Star Trac E-TRx Løbebånd Sølv - Brugt

36.895 kr.  / 124.875,00 kr. 

Løbebånd med stigning er den perfekte måde at træne bakker indendørs på. Når du kan justere hældningen på løbebåndet, så simulerer det nemlig træning op ad en stigning. Ved at elevere løbebåndet, kan du forberede dig til mere krævende løb, hvor der er mange højdemeter. Det er også godt med elevation, da det at løbe op ad bakke træner dit løb på en helt anden og meget udfordrende måde. Og så er det bare sjovt at kunne variere sin træning.

Hvilke fordele er der ved et løbebånd med stigning?

Træning på et løbebånd med stigning er ikke kun en effektiv måde at forbedre din kondition og styrke på, men det er også en kæmpe fordel for dem, der gerne vil variere deres træning og specielt dem, der skal træne op til et hårdt bjergløb. Når du træner på et løbebånd, hvor du kan justere hældningen, så kan du øge din kalorieforbrænding markant. Det kræver meget mere energi fra kroppen at løbe opad, hvilket resulterer i en højere forbrænding af kalorier end ved fladt løb. I hvert fald hvis farten er den samme.

Desuden er et løbebånd med stigning rigtig godt til at opbygge endnu mere styrke i benmusklerne, og især i baller, lår og lægmuskler. Når du har trænet bakkeløb på et løbebånd, kan den opbyggede styrke og udholdenhed overføres til udendørs løb, især i kuperet terræn. Denne type træning er også mindre belastende for knæene i forhold til nedadgående løb, da belastningen ved hvert skridt bliver reduceret, når man løber opad.

Vælg det perfekte løbebånd med stigning

Når du vælger et løbebånd med stigning, er det vigtigt at overveje flere faktorer for at finde den model, der bedst matcher dine træningsbehov:

Stigningsprocent

Tjek den maksimale hældning, som løbebåndet kan eleveres. Nogle af vores modeller kan eleveres op til 20%, hvilket er ideelt, hvis du virkelig vil udfordre dig selv.

Motorstyrke

En stærk motor er virkelig afgørende, især hvis du planlægger at bruge løbebåndet til hård intervaltræning og længere træningsture. En kraftfuld motor vil derfor sikre, at løbebåndet sagtens kan holde til den ekstra belastning.

Holdbarhed og konstruktion

Hold også gerne øje med hvordan kvaliteten af løbebåndet er og vælg et der er bygget af holdbare materialer, der kan modstå regelmæssig brug. Ved at have en solid konstruktion, vil de værste vibrationer og ustabilitet under løb bliver mindsket.

Teknologiske funktioner

Mange nye løbebånd fås med avancerede funktioner som Bluetooth-forbindelse, indbyggede træningsprogrammer og interaktive løberuter, der automatisk justerer hældningen for at efterligne specifikke løb eller terræn. Derudover kan du også med nogle løbebånd tilslutte det til fx Zwift, hvor du kan løbe i en virtuel verden, hvilket kan motivere og gøre træningen sjovere. Derfor er det en god ide at finde ud af, hvilke teknologiske funktioner du ønsker i løbebåndet, inden du skal ud at investere i et.

Avanceret træning på et løbebånd med stigning

For at få mest muligt ud af et løbebånd med stigning, kan du inkorporere forskellige træningsprogrammer, hvor fokus er at træne højdemeter. Denne type træning er perfekt, når du skal forberede dig til et bjergløb eller for at forbedre din generelle kondition. Du kan tilpasse din træningsintensitet ved at variere hældningen, så du virkelig kan få pulsen op, forbedre din kondition og mærke musklerne arbejde.

Hvis du søger inspiration til, hvordan du kan træne højdemeter på et løbebånd, kan du læse vores blogindlæg om højdemetertræning på et løbebånd. Her deler vores professionelle ultraløber, Kristina, sin viden og viser, hvordan man effektivt kan bruge løbebåndets elevationsfunktion til at opnå maksimale træningsresultater. Hun kommer også med en masse gode forslag til din træning.

Er du interesseret i et løbebånd?

Er du interesseret i et løbebånd, men har svært ved at beslutte dig? Så kan du tage et kig på alle løbebånd vi har for at se, hvad der vil passe til dig eller du kan kontakte os via vores kontaktformular. Kom i gang med din løbetræning nu og nå dine træningsmål, uanset om du er nybegynder eller erfaren løber.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)