Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Curved Løbebånd

Brand
Farve

Inden for løbebånd findes der både motoriserede løbebånd og curved løbebånd uden motor. På denne underside har vi fokus på sidstnævnte type løbebånd – de kurvede af slagsen. Det er vel at mærke en type, der byder på rigtig mange fordele.

Vores udvalg af curved løbebånd er rettet mod erhvervskunder i form af fitnesscentre, fysioterapeuter, genoptræningscentre m.fl. Løbebåndene er udført i en kvalitet, der gør, at de er velegnet til hyppig brug. De kurvede løbebånd er altså tiltænkt professionel brug, men kan naturligvis også købes og bruges af private.

Vores udvalg af kurvede løbebånd er bredt og alsidigt, så vi er overbeviste om, at du også vil kunne finde en passende model i vores sortiment. Ved behov for hjælp til at vælge det rette løbebånd vil vi aldrig være mere end et opkald eller en mail væk.

Køb curved løbebånd hos Fitness Engros

Hos Fitness Engros forhandler vi de mest brugervenlige, kvalitetsrigtige og effektive cardiomaskiner, så selvfølgelig fører vi også et bredt udvalg af kurvede løbebånd.

For overskuelighedens skyld har vi samlet hele vores udvalg af curved løbebånd på denne underside.

Vi besidder stor erfaring og knowhow om fitnessbranchen, hvorfor du kan stole trygt på, at alle de repræsenterede løbebånd er nogle af de bedste på markedet målt på parametre som funktionalitet, sikkerhed, brugervenlighed og kvalitet.

Derfor skal du købe et kurvet løbebånd hos Fitness Engros:

 • Vi har et bredt og alsidigt udvalg
 • Vi tilbyder 365 dages returret
 • Vi tilbyder fri fragt ved køb over 999 kr.
 • Vi har over 25 års erfaring inden for fitnessbranchen
 • Vi har et stort og velindrettet showroom, hvor du kan opleve mange af vores produkter
 • Vi tilbyder attraktiv finansiering
 • … og adskillige andre fordele!

Husk: Når du handler hos Fitness Engros, så kan du ikke blot vælge at benytte dig af kort- og mobilbetaling. Der er også mulighed for delbetaling og finansiering. Læs mere om vores betalingsmuligheder her.

Hvad er et curved løbebånd?

Et curved (eller buet) løbebånd er, som navnet antyder, et løbebånd, hvor båndet har en buet form.

Nogle vil finde det rarere at løbe på et curved løbebånd, da det kan føles som en mere naturlig måde at løbe på, end det gør på et bånd, der er helt plant. Samtidig vil du – når du løber på et curved løbebånd – i høj grad få aktiveret dine baglår og baller. Oftest vil et curved løbebånd være manuelt, hvilket betyder, at du selv styrer hastigheden.

Med flere af de forskellige buede løbebånd, vi har i sortimentet, gælder det nemlig, at de ingen strøm bruger. Så lidt ligesom i et hamsterhjul er du selv med til at bestemme, hvor hurtigt det skal gå.

Med et buet løbebånd er du måske nervøs for, om det er sværere at stå fast, end det er på et af de traditionelle løbebånd med et plant bånd. Det er dog på ingen måde tilfældet, da de kurvede løbebånd som regel er belagt med skridsikkert gummi.
Samtidig er der på de fleste af løbebåndene håndtag i siderne, som man kan gøre brug af for støtte, hvis det skulle blive nødvendigt.

Et kurvet løbebånd er oplagt til HIIT træning og atleter, der træner for at forbedre deres maksimale hastighed eller udholdenhed.

Fordele ved et buet løbebånd

Der er fordele og ulemper ved alle typer af løbebånd, og buede løbebånd er ingen undtagelse. Fordelene er dog flest, og det er da også netop fordelene, vi vil gennemgå for dig i dette afsnit. Det er nemlig vigtigt at vide, hvordan et buet løbebånd adskiller sig fra et alm. løbebånd. Der er flere ting, der gør et curved løbebånd unikt.

Gode grunde til at vælge et buet løbebånd:

 • Løbebåndet har ingen motor og kan stå overalt – En af de unikke ting ved et curved løbebånd er, at denne type løbebånd ikke er udstyret med en motor og derfor heller ikke en ledning. Det betyder, at der er maksimal frihed til at vælge, hvor løbebåndet skal stå, idet der ikke skal tages hensyn til, hvor den nærmeste stikkontakt er placeret.
 • Opnå et højere udbytte af løbetræningen – Brugeren opnår en langt mere effektiv løbetræning på et curved løbebånd end på et motoriseret løbebånd. Udbyttet af løbetræningen vil faktisk kunne øges med helt op til 30 % sammenlignet med et alm. løbebånd. Dette vil have en positiv indvirkning på brugerens kondition og udholdenhed.
 • Brugeren bestemmer hastigheden (ingen øvre grænse) – De fleste er vant til, at et løbebånd har en øvre hastighedsgrænse. Dette er dog ikke tilfældet for et kurvet løbebånd. Hastigheden bestemmes af brugerens bevægelser, og der er på kort tid mulighed for at opnå en meget høj hastighed. Hastigheden øges ved at træde fremad mod fronten. Det gør det kurvede løbebånd velegnet til intervaltræning.
 • Smarte intervalprogrammer og motiverende datavisning – Ved et curved løbebånd er det brugeren, der bestemmer hastigheden, men der er i mange tilfælde mulighed for at vælge mellem forskellige modstandstrin og intervalprogrammer. Der er tilmed nogle af løbebåndene, der kan kobles op til en smartphone eller tablet via en app. På displayet på løbebåndet er det desuden meget almindeligt, at der vises forskellige data som distance, kalorier, tid m.v. Det er alt sammen noget, der er med til at forbedre træningsoplevelsen.
 • Realistisk løbefølelse – Et curved løbebånd udmærker sig også ved at levere en mere naturlig og realistisk løbefornemmelse. Jo hurtigere brugeren bevæger sig på løbefladen, desto højere bliver hastigheden – ligesom det er tilfældet, når man løber i skoven.

Et kurvet løbebånd egner sig glimrende til intervaltræning

Langt de fleste seriøse løbere dyrker intervaltræning i et større eller mindre omfang, og det er der naturligvis en rigtig god grund til. Formålet med intervaltræning er at styrke kroppens evne til at optage og transportere ilt med henblik på at opnå en bedre kondition. Netop dette kan opnås ved at løbe på et kurvet løbebånd.

Et curved løbebånd er ideelt til intervaltræning, idet hastigheden kan justeres (gennem egne bevægelser) fra lav til høj på ingen tid. Og der er som bekendt ingen øvre grænse for, hvor hurtigt man kan løbe på et curved løbebånd.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)