Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Professionel Reformer

Brand
Farve

Opgrader dine træningsfaciliteter med vores professionelle reformere, der appellerer til den bredeste vifte af træningsentusiaster.
Merrithews professionelle reformere kan bl.a. findes i Pilates-studier, fitnesscentre, hos hoteller og i home gyms, og er designet til at imødekomme udøvernes forskellige behov.

Specifikationer:

 • Reb-system: Disse maskiner er udstyret med Merrithews professionelle reb-system med selv-låsende kiler, der tillader hurtige, nemme og præcise justeringer for at sikre passende bevægelsesudslag.
 • Fjedre: De professionelle reformere er udstyret med Merrithews High Precision fjeder-pakke. Fjedrene er fastgjorte til reformerens vogn og forbindes derfra til gearbaren. Fjedrene bør udskiftes hver andet år for at sikre optimal ydeevne, garanti og sikkerhed.
 • Gearbar system: Med den traditionelle Gearbar, som er standard på de professionelle reformere, får du mulighed for 3 forskellige indstillinger. Når man indstiller Gearbaren giver det en større præcision og mulighed for bedre ergonomi i forhold til de enkelte øvelser. Justeringsmekanismen er simpel, så det er let at justere spændingen undervejs i træningen. Opgradér til High Precision Gearbar og få hele 6 Gearbar positioner at vælge imellem.
 • Vogn: Selve vognen glider let langs reformerens skinner og giver dig god komfort og støtte. Vognen er polstret med EVA skum.
 • Opbevaringsmuligheder: Reformeren er udstyret med hjul i begge ender, hvilket gør det nemt at flytte reformeren hvis nødvendigt. SPX Max fås også med ”fødder” – Vertical Stand, så det er muligt at stille reformeren op, og på den måde gøre opbevaringen pladsbesparende.
 • Fodbar: Fodbarren er udstyret med en skridsikker overflade. Fodbarren kan indstilles i 4 forskellige højder.
 • Hovedstøtte: Hovedstøtten kan indstilles i 3 forskellige positioner, så du opnår den bedste støtte.
 • Skulderpuder: De polstrede skulderpuder er lavet ekstra stabile for at give god støtte til både hænder og fødder. Puderne kan hurtigt fjernes hvis nødvendigt.
 • Platform: Platformen er lavet af massivt træ og belagt med en skridsikker overflade for ekstra sikkerhed under stående øvelser.
 • Reformer fødder: Disse er lavet af holdbart silikonegummi for at sikre, at reformeren kan stå fast på alle typer af gulve og under enhver form for træning.

Typer af Professional Reformers:

 • MPX
  MPX er en lækker førsteklasses reformer-oplevelse til en konkurrencedygtig pris. Reformeren er designet til at modstå kontinuerlig, høj-intensitets brug.
 • SPX Max
  Denne reformer er ideel hvis du leder efter en reformer som nemt kan flyttes rundt efter brug. Det er muligt at stable 5 reformere ovenpå hinanden. Med en vægt på kun 58 kg og en smal ramme på 56 cm, er SPX Max reformeren det perfekte valg til studier, hvor pladsen er trang, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Transformér din reformer med Cadillac-øvelser
  SPX Max Plus reformere er udstyret med et udvidet reb-system, hvor rebet kan trækkes frem og rulles tilbage når det ikke er i brug, og en Vertical Frame, som giver dig mulighed for at lave næsten hele Cadillac-repertoiret på én maskine.
 • V2 Max
  V2 Max reformeren er en absolut favorit blandt fitnesscentre og pilates-/reformerstudier. Denne reformer er meget alsidig, nem at bruge og absolut egnet til alle typer af træningsentusiaster lige fra begynder til atlet, til ældre og klienter med skader.

  Øg dine programmeringsmuligheder
  V2 Max Plus reformere er udstyret med et udvidet reb-system, hvor rebet kan trækkes frem og rulles tilbage når det ikke er i brug, og en Vertical Frame, som forvandle din reformer til en Cadillac.
Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)