Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Rehab Reformer

Brand
Farve

Merrithews Rehab reformere er ideelle til bl.a. fysioterapiklinikker eller andre som arbejder med skader og rehabilitering da stellet er højere end normalt.
Med en højere reformer er det lettere for skadede eller mobilitetsudfordrede klienter at bruge denne reformer i rehab-processen.

Specifikationer:

 • Reb-system: Disse maskiner er udstyret med Merrithews patenterede Retractable Rope System, der tillader hurtige, nemme og præcise justeringer af rebets længde for at sikre et passende bevægelsesudslag tilpasset de enkelte øvelser.
 • Fjedre: Merrithews fjedre er ekstremt holdbare og er specialfremstillet af de bedste kvalitetsmaterialer. Alle fjedre er nikkelbelagte, hærdet og fastgjort sikkert til reformeren. Alle Rehab reformere leveres med en High-Precision fjederpakke. Fjedrene bør udskiftes hver andet år for at sikre optimal ydeevne, garanti og sikkerhed.
 • Gearbar system: Med den traditionelle Gearbar, som er standard på Rehab reformerne, får du mulighed for 3 forskellige indstillinger. Når man indstiller Gearbaren giver det en større præcision og mulighed for bedre ergonomi i forhold til de enkelte øvelser.
  Justeringsmekanismen er simpel, så det er let at justere spændingen undervejs i træningen.
  Opgradér til High-Precision Gearbar og få hele 6 Gearbar positioner at vælge imellem.
 • Vogn: Selve vognen glider let langs reformerens skinner og giver dig god komfort og støtte. Vognen er polstret med EVA skum.
 • Opbevaringsmuligheder: Reformeren er udstyret med hjul i begge ender, hvilket gør det nemt at flytte reformeren hvis nødvendigt. SPX Max fås også med ”fødder” – Vertical Stand, så det er muligt at stille reformeren op, og på den måde gøre opbevaringen pladsbesparende.
 • Fodbar: Fodbarren er udstyret med en skridsikker overflade. Fodbarren kan indstilles i 4 forskellige højder. • Hovedstøtte: Hovedstøtten kan indstilles i 3 forskellige positioner, så du opnår den bedste støtte.
 • Skulderpuder: De polstrede skulderpuder er lavet ekstra stabile for at give god støtte til både hænder og fødder. Puderne kan hurtigt fjernes hvis nødvendigt.
 • Platform: Platformen er lavet af massivt træ og belagt med en skridsikker overflade for ekstra sikkerhed under stående øvelser.
 • Reformer fødder: Disse er lavet af holdbart silikonegummi for at sikre, at reformeren kan stå fast på alle typer af gulve og under enhver form for træning.

Typer af Rehab Reformers:

 • Rehab V2 Max
  Denne reformer er designet med et højere stel så det er lettere for skadede eller mobilitetsudfordrede klienter at bruge denne reformer i rehab-processen. Den er ideel til fysioterapiklinikker.
 • Rehab V2 Max Plus
  Denne reformer er designet med et højere stel og en Vertical Frame. Reformeren er meget alsidig og kan både bruges af alle træningsentusiaster lige fra rehab-klienten til atleten.
Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)