Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Mine favorit kettlebell øvelser med 2 kettlebells

Opgrader din træning med Christinas top 5 kettlebell øvelser for at forbedre styrke, balance og koordination.

Mine favorit kettlebell øvelser med 2 kettlebells
Mine favorit kettlebell øvelser med 2 kettlebells
03.06.2024

At træne med to kettlebells åbner op for nye og spændende muligheder i dine træninger. Med dobbelt så mange kettlebells, får du dobbelt så mange muligheder. Du får udfordret din styrke, balance og koordination på nye måder. Du kan faktisk lave de samme øvelser med to kettlebells, som du kan med én kettlebell.

Fordelene ved to kettlebells

Træning med to kettlebells giver ikke kun en højere samlet vægt, men det stiller også større krav til din stabilitet. Dette kan gøre øvelserne mere udfordrende. Du vil også opleve, at der er nogle øvelser, hvor det føles langt mere naturligt at bruge to kettlebells fremfor én, da der kommer modvægt, hvilket forbedrer ens balance og stabilitet.

Denne form for træning styrker altså ikke kun musklerne, men forbedrer også kroppens evne til at håndtere ujævn belastning, hvilket er essentielt i mange sportsgrene og daglige aktiviteter. 

Mine favorit kettlebell øvelser

Jeg vil her dele fem af mine favorit kettlebell øvelser, da de både er sjove og hårde, og dermed er du garanteret at få sved på panden og blive udfordret. 

Shoulder to overhead

Denne øvelse fokuserer på at opbygge styrke og forbedre din udholdenhed i dine skuldre og arme. Ved at løfte kettlebells fra skulderhøjde til over hovedet, får du aktiveret dine skuldre, triceps og coren. Det er en god øvelse til at gøre dine arme, og især skuldre, rigtig trætte. Denne øvelse synes jeg er nemmere med to kettlebells i stedet for én kettlebell. Bevægelsen kræver en kombination af styrke og stabilitet, da du skal koordinere løftet af to kettlebells samtidig. Det er en effektiv måde at udvikle styrke og udholdenhed på. 

Fokuspunkt: Brug benene til at skabe kraft og hold armen tæt til øret. 

Dødløft 

Dødløft med to kettlebells er en fremragende øvelse for at styrke din bagkæde, især dine baller og hasemuskler. Ved at løfte kettlebells fra gulvet til hoften, aktiverer du også din nedre ryg og core. Denne øvelse lægger vægt på korrekt hofteteknik og at aktivere ballerne, især i toppen af bevægelsen. Hvis et normalt dødløft føles akavet, kan du i stedet lave sumo dødløft, hvor du placerer dine kettlebells mellem dine ben for at lave en anden variation, som også aktiverer indersiden af låret. 

Fokuspunkt: Det er hoften der skal arbejde. Skub hoften godt tilbage, når du løfter dine kettlebells fra gulvet og spænd op i ballerne. Tryk benene ned i gulvet når du rejser dig. 

Farmer lunges

Farmer lunges med kettlebells er en kombinationsøvelse, der udfordrer både din benstyrke og din evne til at bære vægt. Ved at tilføje vægten fra to kettlebells, øger du intensiteten af lunges, hvilket resulterer i mere styrke og udholdenhed i dine ben, især i dine lårmuskler og baller. Denne øvelse forbedrer også din grebsstyrke og balance. Husk at holde et afslappet greb om kettlebells, så fokus forbliver på benarbejdet. Personligt synes jeg, at dette er en af de bedste benøvelser. 

Fokuspunkt: Slap af i hænderne, du behøver ikke have et hårdt greb om dine kettlebells. De skal blot ”hænge” i hænderne. 

Thruster

Thrusters med to kettlebells er en dynamisk og eksplosiv øvelse, der kombinerer en squat med en skulderpres-bevægelse. Denne helkropsøvelse udfordrer din krop på flere måder, da den kombinerer styrke, kondition og koordination. Begynd i en squat med kettlebells i front rack position. Når du rejser dig op, skal du bruge kraften fra dine ben til at presse kettlebells op over dit hoved. Denne øvelse træner primært dine lårmuskler, skuldre og triceps, og forbedrer din kropsholdning og corestabilitet. 

Dette er en af mine favoritøvelser. Den rammer hele kroppen og giver altid sved på panden. For mig er denne nemmere at udføre med to kettlebells i stedet for én kettlebell, da der så er ligevægt. 

Fokuspunkt: Sørg for at presse eksplosivt med benene. 

Front Rack Carry

Front Rack Carry med to kettlebells er en fremragende øvelse til at opbygge styrke og stabilitet i dine skuldre og core. Denne øvelse kan udføres både ved at gå eller stå på stedet. Ved at holde kettlebells i front rack position, udfordrer du din skulderstabilitet og corens evne til at stabilisere din krop under bevægelse eller statisk hold. Denne øvelse forbedrer din kropsholdning og udholdenhed, og er især effektiv til at forberede dig til funktionelle opgaver eller sportsaktiviteter, der kræver en stærk overkrop. 

Fokuspunkt: Hold albuerne oppe.

#}
#}
#}
#}
#}

Træning med to kettlebells er en sjov og effektiv træningsmetode 

Træning med to kettlebells gør din træning mere udfordrende og utrolig effektiv. Ved at integrere nogle af disse øvelser i dit træningsprogram, kan du forbedre din generelle muskelstyrke, balance og koordination. 

Ved at bruge lidt lettere vægte, kan du arbejde hurtigere og dermed have mere fokus på cardioen. Hvorimod med tungere vægte vil stimuli være anderledes, og vil i stedet give et styrkeelement til træningen. Det er en god ide at variere, så din krop bliver stimuleret forskelligt gennem ugen. 

Tag udfordringen op og eksperimenter med forskellige vægte, og prøv at læg mærke til de positive ændringer, som to kettlebells giver i din træning. 

Rigtig god fornøjelse med træning!

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)