Udstyrstips til hjemmetræning
16.01.2024

Mit hjem, min træningsplads: Udstyrstips til hjemmetræning

Skal du til at indrette din træningsplads i hjemmet? Så har jeg her en guide til det udstyr, du har brug for, uanset om du har et helt rum du vil dedikere til træning eller blot har brug for at kunne lave en simpel træningssession i stuen en gang imellem.

Jeg har også lavet en video hvor du kan se at mit udstyr. Videoen finder du her.

Et rum dedikeret til træning: Skab din egen fitnessoase  

Hvis du har et helt rum til rådighed, kan du lave din helt egen lille fitnessoase derhjemme, ligesom jeg har det i min garage.

Jeg har et træningsområde i min garage med udstyr fra Fitness Engros, der gør min træning lige så effektiv som i et fitnesscenter, og jeg vil lige give dig et indblik i det udstyr, som jeg vil anbefale dig at få fingrene i, hvis du er så heldig at have et helt rum dedikeret til træning.

Cardio-udstyr til hjemmeoasen er nice-to-have  

Du kan selvfølgelig vælge at løbe en tur rundt om blokken eller blot lave dynamiske stræk til opvarmning. Personligt kan jeg dog godt lide at starte træningen med at få varme i kroppen og pulsen op, uanset hvad jeg skal træne. Jeg bruger en Body Bike til formålet, men du kan også vælge en romaskine, et løbebånd, en AssaultBike eller noget helt andet. Fitness Engros har nogle robuste modeller, der virkelig kan få pulsen op.

Valg af håndvægte til hjemmetræningen 

Jeg elsker at arbejde med frivægte og du kan vælge et hav af forskellige typer håndvægte. Min favorit er Hexagon håndvægte, der som det første blev en del af mit home gym. Jeg kan godt lide at håndvægtene ikke triller og så ligger de godt i hånden. Håndvægtene bruger jeg til stort set alle mine træninger.

Kettlebells til workouts 

Jeg har også tilføjet kettlebells i min træning for at gøre den afvekslende. Det er primært til crossfit inspirerede workouts, jeg bruger dem og de er ligeledes geniale, når træningen foregår udendørs. Fitness Engros har et ret bredt udvalg i virkelig mange flotte farver. Jeg har blandt andet kettlebells i 12 kg, 16 kg, 20 kg og 24 kg.