Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Hvad skal du være opmærksom på, når du vil bygge et HOME GYM?

Når du vil bygge dit eget HOME GYM, er der flere ting, du skal være opmærksom på for at sikre, at det opfylder dine behov og giver dig en optimal træningsoplevelse. Her er et par enkelte overvejelser, som du bør gøre dig:

Plads og tilgængelighed. Sørg for, at der er tilstrækkelig plads til den ønskede udstyrsstørrelse og bevægelsesfrihed.
Udstyr og træningsmål: Definér dine træningsmål og vælg udstyr, der understøtter dem. Det kan omfatte kardiovaskulært udstyr som løbebånd eller motionscykel og styrketræningsudstyr som vægte, træningsbænk eller træningsmaskiner.
Kvalitet og holdbarhed: Investér i kvalitetsudstyr, der er robust og holdbart.

Fitness Engros – din helt rigtige samarbejdspartner

Fitness Engros er det perfekte valg for at bygge dit eget home gym af flere gode grunde. For det første tilbyder vi et omfattende udvalg af kvalitetsfitnessudstyr til konkurrencedygtige priser. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, har vi alt det udstyr, du har brug for til at skabe den ideelle træningsplads derhjemme.

Fitness Engros har dygtige fagspecialister, som kan designe, rådgive og installere efter dine behov.

Kontakt for mere information

Home Gym - Træn derhjemme

Hjemmetræning er langt fra et nyt fænomen, men det er en kendsgerning, at det med at træne derhjemme bliver mere og mere udbredt. Det findes der ikke én specifik grund til det, men muligheden for at spare tid og penge er nogle af hovedårsagerne til, at mange mennesker tyr til hjemmetræning.

I dag er der rig mulighed for at holde sig i gang uden nødvendigvis at være meldt ind i et fitnesscenter eller være en del af en idrætsforening. De fleste former for træning kan nemlig udføres derhjemme, eksempelvis crossfit, yoga, funktionel træning, styrketræning og meget mere. Det er en mulighed, som du bør overveje at benytte dig af, hvad end du betragter dig selv som begynder, øvet eller noget helt tredje. Hjemmetræning er nemlig for alle uanset køn, alder og fysisk form. 

Står du helt aktuelt og har brug for nyt hjemmetræningsudstyr, så dyk ned i vores store udvalg. Vi forhandler træningsudstyr i mange former og prisklasser. 

Kæmpe udvalg af træningsudstyr til hjemmetræning

I princippet er det muligt at lave hjemmetræning uden brug af træningsudstyr. De fleste aktive mennesker kan dog nikke genkendende til, at træningen bliver mere motiverende, varierende og sjovere, når der bruges træningsudstyr. Dette er måske også gået op for dig, og derfor er du gået på udkig efter det mest uundværlige udstyr til hjemmetræning. 

Er ovenstående korrekt antaget, så kan vi varmt anbefale dig at tjekke vores kæmpe udvalg af træningsudstyr til hjemmetræning ud. Her på siden vil du kunne finde alt det udstyr, du skal bruge for at sikre en så god og effektiv træning i hjemmet som overhovedet muligt.

Vores udvalg af hjemmetræningsudstyr består bl.a. af følgende:

Der er måske noget af udstyret, du vil betragte som nice-to-haves snarere end must-haves, men vi håber i alle tilfælde, at du kan finde det udstyr, du har brug for til din hjemmetræning. 

Noget af det første du bør købe er en træningsmåtte. Det er nemlig svært at undvære en ergonomisk træningsmåtte, uanset om man har planer om at dyrke yoga, fitness eller noget helt tredje i hjemmet. Det er nemlig alfa og omega, at du kan sidde og ligge godt, når du udfører forskellige træningsøvelser. 

Hjemmetræning med håndvægte

Hjemmetræning med håndvægte er noget, der er rigtig udbredt blandt danskerne. Det er der flere forklaringer på.

I vores sortiment vil du finde håndvægte, der vejer alt fra 1 til 50 kg. Dermed vil du med sikkerhed kunne finde håndvægte, der passer til dit styrkeniveau, hvad end styrketræning er en helt ny verden for dig, eller om du har løftet tunge vægte i adskillige år. 

I princippet vil man kunne træne hele kroppen ved brug af håndvægte. Det gælder ikke mindst overkroppen, men det er også muligt at træne ben og baller. 

For at gøre træningen med håndvægte endnu mere varierende og effektiv vil det også være en god idé at købe en træningsbænk

Håndvægte egner sig rigtig godt til hjemmetræning, idet håndvægte fylder ganske lidt. I princippet vil du kunne gemme håndvægtene væk under sengen eller i skabet, når du er færdig med at bruge dem. 

Hjemmetræning med træningselastik

Ønsker du at finde et pladsbesparende alternativ til andet træningsudstyr, så kommer du ikke udenom de praktiske træningselastikker. Sådanne elastikker kan nemlig i princippet være alt, hvad du skal bruge for at sikre en effektiv, skånsom og varierende træning.

Træningselastikker egner sig bl.a. rigtig godt til genoptræning, opvarmning og styrketræning. Hos Fitness Engros finder du en lang række forskellige træningselastikker, der repræsenterer forskellige niveauer. Disse elastikker bør du bruge i din hjemmetræning, hvis du ønsker at styrke dine muskler og led. 

Ligesom det gør sig gældende for håndvægtene, så vil du med træningselastikker kunne træne både under- og overkroppen. 

Vi forhandler også kettlebells, træningsmåtter, træningsbolde m.v. til din hjemmetræning

Inden for udstyr til hjemmetræning er det ikke til at komme udenom håndvægte og træningselastikker, hvilket vi har været inde på, men der er også andet nyttigt træningsudstyr. Har du plads til det, så bør du også forsyne dit private træningsrum i hjemmet med andet udstyr som eksempelvis kettlebells, træningsmåtter og træningsbolde.

Jo mere træningsudstyr du har til rådighed, desto større er sandsynligheden for, at du kan holde motivationen og gejsten oppe, idet du dermed lettere kan variere din hjemmetræning. Købet af træningsudstyr til hjemmetræning er med andre ord en investering i din krop og i dit helbred. 

Skal vi hjælpe dig med at finde det bedste udstyr til hjemmetræning, så send en mail eller ring til os. Så skal vi nok guide og vejlede dig. 

Gode råd til at opnå den bedste hjemmetræning

Hjemmetræning kan være mange ting. Din hjemmetræning kan f.eks. bestå af traditionel fitness, yoga, crossfit eller funktionel træning. I alle tilfælde kan du skrue på visse knapper for at opnå den bedste hjemmetræning. Dette vil vi gerne fortælle dig lidt mere om, så du kan få det optimale ud af den tid, du bruger på at træne derhjemme.

Her er vores bedste råd:

  • Start ikke for hårdt ud – For at undgå at udvikle skader anbefaler vi dig at starte roligt ud. Udfør øvelserne langsomt og kontrolleret, og acceptér, at der måske går noget tid, inden du kan løfte de helt tunge vægte. 
  • Variér din træning – Det er også vigtigt, at du formår at variere din træning i forhold til både øvelser, antal sæt, belastning, antal gentagelser m.v. Dette er nemlig afgørende for, at du vil udvikle dig og blive stærkere. Endvidere vil du være mindre tilbøjelig til at køre fast i din hjemmetræning, hvis du jævnligt skifter ud i dit træningsprogram. 
  • Vælg dit træningsudstyr med omhu – Hjemmetræning uden træningsudstyr kan lade sig gøre, men ved brug af udstyr vil du typisk opnå hurtigere og bedre træningsresultater. Overvej dog nøje, hvilket udstyr du skal bruge til netop din træning. 
  • Stræk ud efter hvert træningspas – Efter endt (hjemme)træning bør der altid sættes nogle minutter af til udstrækning. Ved at strække ud kan du nemlig forebygge skader, ligesom du kan øge din mobilitet og fleksibilitet. 

Fordele ved at træne derhjemme

Hjemmetræning er mere populært end nogensinde før, og det skyldes selvfølgelig, at der er en række fordele ved at træne derhjemme. Nogle af fordelene har du måske selv stiftet bekendtskab med, hvis du har erfaring med hjemmetræning.

Her er fordelene:

  • Du sparer tid (ingen transport eller kø ved maskinerne)
  • Du sparer penge (du sparer det dyre fitnessabonnement væk)
  • Du kan træne, når det passer dig (ingen åbningstider)
  • Du bestemmer musikken og tempoet
  • Du kan fokusere 100 % på din træning (ingen forstyrrelser)

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)