Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her
Styrke inspirationsunivers
Styrke
univers

Velkommen til vores styrkeunivers!

Er du klar til at mærke musklerne arbejde og styrken vokse? Træd ind i vores styrkeinspirationsunivers, hvor vi deler vores passion for styrketræning.

Her er plads til enhver, uanset om du er nybegynder, der tager de første løft med vægtstangen, eller om du er en erfaren løfter, der jagter nye personlige rekorder. I samarbejde med vores atleter sikrer vi, at du altid kan finde masser af tips, tricks og videoguides, der kan hjælpe dig på din rejse mod endnu mere styrke.

Masser af viden om styrketræning og udstyr

Vi har fyldt vores styrkeunivers op med indhold, hvor du fx får en masse praktiske tips til øvelser og udstyr, videoguides til træningsprogrammer og detaljerede instruktioner samt masser af inspiration fra vores dygtige atleter. Her er der rig mulighed for at blive inspireret til din næste træning og finde hjælp, når du støder på udfordringer.

Du vil også finde grundige produkttests, der guider dig til korrekt brug af udstyret og inspirerer dig til, hvad du måske står og mangler i dit home gym.

Passion for styrketræning

Med 25 års erfaring inden for fitness- og styrketræningsudstyr, sørger vi for, at du altid får pålidelig og anvendelig viden, der kan optimere din træning. Vi ønsker at gøre styrketræning tilgængeligt og engagerende for alle, uanset dit træningsniveau.

På siden finder du vores dedikerede atleter, alle deres indlæg samt alt det udstyr, de selv bruger og anbefaler.

Josephines anbefalinger til hjemmetræningsudstyr

Er du klar til at omdanne dit hjem til din egen personlige træningszone? Vores atlet, Josephine Sander, giver dig sine bedste tips til at vælge det perfekte udstyr til hjemmetræningen. Uanset om du har et helt rum dedikeret til træningen eller bare et lille hjørne i stuen, er der noget for dig.

Josephine har samlet sine yndlingsudstyr og smarte løsninger, der passer til forskellige pladskrav og træningsbehov. Fra uundværlige håndvægte og kettlebells til større udstyr som squat racks, hvis du virkelig vil opgradere dit home gym. Læs mere om Josephines personlige udstyrstips i hendes omfattende blogindlæg.

Har du pladsen, foreslår Josephine, at du skaber dit eget lille home gym. I sit eget hjem har hun forvandlet garagen til et fuldt udstyret træningsområde. Her deler hun sine must-haves styrketræning, og ikke mindst, hvordan du beskytter dit gulv og dit udstyr.

Hvis du vil dykke mere ned i, hvordan du bedst vælger og bruger hjemmetræningsudstyr for at maksimere din træning, så tjek Josephines blogindlæg ud. Du får inspiration og praktiske tips til at opbygge dit ideelle home gym og tage din træning til det næste niveau.

SQ&SN Belt squat

SQ&SN Belt Squat-maskinen er en sikker vinder, når du skal træne underkroppen, da den sikrer en skånsom og samtidig intensiv måde at styrke ben og baller på. Hvis du søger en effektiv træning uden den belastning på ryggen, som traditionelle squats ofte medfører, så er denne maskine den ideelle løsning for dig.

Maskinens robuste design og stabile platform sikrer, at du står sikkert og komfortabelt gennem hele træningen. Det justerbare bælte, der skal tilkøbes separat, sørger for en optimal vægtfordeling, hvilket muliggør en mere fokuseret træning af de nedre muskelgrupper.

SQ&SN Belt Squat-maskinen er ikke en erstatning for squats, men det er et godt træningsredskab til at opbygge muskler og styrke i underkroppen med et mindre tryk på rygsøjlen. Dette gør det muligt at træne hårdere og mere sikkert, samtidig med at effektiviteten i træningen øges. Den har indbyggede håndtag og et smart design til opbevaring af vægtskiver.

Hvis du gerne vil have mere information om, hvordan du kan integrere SQ&SN Belt Squat i din træningsrutine, kan du besøge vores detaljerede blogindlæg om SQ&SN Belt Squat, hvor vi dykker ned i alle aspekter af maskinen og dens mange fordele.

Træningshack med håndvægte - Effektiv styrketræning i hjemmet

Er du på jagt efter et træningsredskab, der er perfekt til din hjemmetræning? Her er håndvægte svaret! Håndvægte er utrolig alsidige og perfekte til helt nye inden for træningsverdenen og erfarne atleter, så du kan udføre en fuldstændig kropstræning, uden at du behøver at investere i dyrt og pladskrævende udstyr. Med håndvægte kan du nemt målrette træningen med alle de store muskelgrupper og køre hele kroppen igennem hjemme i stuen eller i dit dedikerede træningsrum.

blogindlægget om håndvægte vil vores atlet, Emil Ryberg, dykke ned i de mange fordele der er ved håndvægttræning og du får endda også et detaljeret træningsprogram, der dækker alt fra opvarmning til intensiv styrketræning. Lær hvordan du med få, simple justeringer kan intensivere din træning, øge din styrke og forbedre din muskulære udholdenhed. Han giver dig alle de nødvendige tips og tricks til at udnytte dine håndvægte maksimalt, så du kan opnå imponerende resultater.

Uanset om dit mål er vægttab, muskelopbygning eller forbedring af din generelle fysik, kan håndvægte være vejen til succes. Så tag et kig på det populære blogindlæg og begynd din rejse mod en stærkere og sundere krop med intet andet end et par håndvægte. Læs mere i blogindlægget og se, hvordan håndvægte kan bidrage til din træning.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)