Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER
Dyk ned i vores crossfit univers her
Crossfit
univers

Velkommen til vores CrossFit univers!

Kan du mærke sveden dryppe og pulsen hamre? Her får vores passion for CrossFit frit løb, når vi inviterer dig indenfor i vores crossfit inspirationsunivers.

Her er plads til alle hvad enten du lige har lært hvad en WOD er eller du er fast deltager til RX'd events. I samarbejde med vores atleter, sørger vi for at du altid kan finde masser af tips, tricks og videoguides der kan hjælpe dig, når du skal nå dine mål indenfor crossfit.

Masser af viden om CrossFit og udstyr

Vi har fyldt vores CrossFit univers op med masser af indhold, der giver dig praktiske tips til øvelser og udstyr, videoguides til træningsprogrammer og øvelser samt masser af inspiration fra vores seje atleter.
Her er der rig mulighed for at blive motiveret til din næste træning, og finde hjælp når det bliver svært.

Du vil desuden kunne finde konkrete produkttests, der kan hjælpe dig med at få brugt udstyret korrekt og finde inspiration til hvad du mangler af fitness udstyr.

Passion for CrossFit

Vi har været her i 25 år, og med vores store erfaring indenfor CrossFit udstyr og træning sørger vi for at du hele tiden brugbar viden her og få mest muligt ud af din CrossFit træning. Vi vil gerne gøre crossfit tilgængeligt og sjovt for alle, hvad enten du aldrig har prøvet CrossFit eller er en erfaren atlet.

Her på siden finder du vores dedikerede atleter, alle deres indlæg samt alt det udstyr de selv bruger og anbefaler.

Samarbejde med RX'd events

Hos Fitness Engros brænder vi for fitness og CrossFit. Vores passion for sporten har medført, at vi i et samarbejde med RX'd Events, er en af de førende kræfter bag CrossFit-konkurrencerne i Danmark.

Gennem vores samarbejde med RX'd Events har vi haft fornøjelsen af at levere udstyr til nogle af de mest spændende og udfordrende CrossFit-konkurrencer på dansk jord. Vores udstyr er designet til at kunne holde til det hårde brug, som CrossFit-atleter udsætter udstyret for. Med udstyret sikrer vi, at CrossFit-atleterne har noget af det bedste udstyr til hver konkurrence.

Dyk ned i vores crossfit univers her

Xebex Bike Erg – Produktchefen tester

Vores produktchef, Kim, har taget et dybtgående kig på Xebex Airplus Smart Connect, der er en af de mest avancerede indendørs motionscykler på markedet. Cyklen skiller sig ud med sin Airplus modstandsteknologi, der kombinerer luft- og magnetisk modstand.

Det giver mulighed for at justere modstanden helt uden problemer under træningen, hvilket kan simulere op til en 35% stigning. Xebex motionscyklen er designet til at imødekomme behovene hos både nybegyndere og erfarne atleter, der gerne vil tage deres indendørs træning til næste niveau med en pålidelig og teknologisk avanceret løsning.

Se vores produktchef teste cyklen.

AssaultBike Pro X

Opgrader din CrossFit-træning med den nye AssaultBike Pro X. Denne nye model byder på en næsten lydløs drivline takket være dens dobbelte remtræk, der sikrer en støjsvag og gnidningsfri træning. 

AssaultBike Pro X skiller sig også ud med sin solide konstruktion og minimal vedligeholdelse, der garanterer en lang holdbarhed selv ved intens brug. Ved brug af dens LCD-skærm, kan du få indsigt i dine træningsdata, mens Bluetooth- og ANT-kompatibiliteten giver mulighed for nem tracking og deling af dine præstationer gennem Assault Fitness app’en.

Der medfølger tilbehør til AirBiken’en såsom telefon- og vandflaskeholder, der sikrer, at alt hvad du skal bruge, er inden for rækkevidde, så du ikke skal bekymre dig under din træning. Hvis du vil vide mere om de fantastiske funktioner og hvordan du kan opgradere din træning, har vi skrevet et blogindlæg om AssaultBike Pro X.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)