Bænke | Specielle

Filter
-57%
Inotec Free Weight Line Seated Træningsbænk
Inotec Free Weight Line Seated Træningsbænk
Utility bænk med stationært ryglæn i 85° vinkel sikrer stabilitet ved øvelserne. Tre ben sikrer stabil placering på alle underlag. Plastkapper beskytter stålstellet.

1.495 kr.  Førpris 3.495,00 kr. 
Inter Atletika Hyper Extension Træningsbænk
Inter Atletika Hyper Extension Træningsbænk
Køb Hyper Extension. Professional Line er en komplet serie i elegant design og til en fornuftig pris.

3.995 kr. 
-72%
The Abs Company X3S Sissy Squat The Abs Company X3S Sissy Squat
The Abs Company X3S Sissy Squat

995 kr.  Førpris 3.595,00 kr. 
-62%
Inotec Free Weight Line Military Press Træningsbænk
Inotec Free Weight Line Military Press Træningsbænk
Inotec Military bench med flere placeringer af vægtstangen, passer til brugere med forskellige armlængder. Let adgang for spotter

3.995 kr.  Førpris 10.625,00 kr. 
Inter Atletika Biceps Curl Træningsbænk
Inter Atletika Biceps Curl Træningsbænk
Søger du en bænk til træning af biceps? Denne arm curl bænk fra Professional Line er en holdbar kvalitetsbænk, der giver dig den rette støtte til en effektiv træning.

4.375 kr. 
LMX. HIIT Træningsbænk LMX. HIIT Træningsbænk
LMX. HIIT Træningsbænk
LMX. HIIT Bench er en funktionel træningsbænk, der ud over at fungere som træningsbænk og plyo box også har plads til opbevaring af træningsudstyr, så du har alt hvad du skal bruge til din træning lige ved hånden.

13.995 kr. 
Inotec Free Weight Line Biceps Curl Træningsbænk Inotec Free Weight Line Biceps Curl Træningsbænk
Inotec Free Weight Line Biceps Curl Træningsbænk
Stående bænk til armøvelser, som er let at bruge for alle udøvere. Kræver ingen indstillinger, da puden har to forskellige vinkler. Plastkapper beskytter stålstellet.

10.500 kr. 
The Abs Company X3S Pro Træningsbænk The Abs Company X3S Pro Træningsbænk
Nautilus Instinct 45 Degree Back Extension
Nautilus Instinct 45 Degree Back Extension
Back extension er en 45 grader vinklet træningsbænk, der hjælper brugeren med effektivt at træne lændemuskulaturen. Den har justerbare hoftepuder og nem at betjene.

8.625 kr. 
Nautilus Inspiration Justerbar Back Extension Træningsbænk
Nautilus Inspiration Justerbar Back Extension Træningsbænk
Back extension fra Nautilus er justerbar træningsbænk til rygstrækning, der hjælper brugeren med effektivt at træne lændemuskulaturen. Den har justerbare hoftepuder og nem at betjene.

17.375 kr. 
Nautilus Inspiration Utility Træningsbænk
Nautilus Inspiration Utility Træningsbænk
Utility bench fra Nautilus er en oprejst siddende træningsbænk, som giver brugeren mulighed for en effektiv træning. Bænken er simpel, og udstyret med hjul for let transportering.

16.125 kr. 
Nautilus Inspiration Olympic Military Press Træningsbænk
Nautilus Inspiration Olympic Military Press Træningsbænk
Nautilus Olympic Military Press er et solidt setup til det olympiske skulderpres i en siddende position. Military press er udstyret med rack til vægtstang.

19.875 kr. 
Throwdown FXD Træningsbænk Throwdown FXD Træningsbænk
Throwdown FXD Træningsbænk
Træn hjemme med FXD træningsbænk, der indeholder alt træningsudstyr fra fitnesscenteret. Træningsbænken er kompakt og effektiv.

40.500 kr. 
BH Optima Press Multi Træningsbænk BH Optima Press Multi Træningsbænk
Nautilus Inspiration Seated Biceps Curl Træningsbænk
Nautilus Inspiration Seated Biceps Curl Træningsbænk
Seated arm curl er den ideelle træningsmaskine til at træne biceps og underarmene i siddende position. Nautilus' siddende arm curl er solid med et design, der kan kombineres med Nautilus' styrkeserier.

19.875 kr. 

Hos Fitness Engros kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige træningsbænk, hvad end du er på udkig efter en bænk til dit private træningsrum eller til et professionelt fitnesscenter. Vi forhandler nemlig træningsbænke til begge formål.

Du opnår mange fordele ved at købe din nye træningsbænk hos Fitness Engros. Ikke nok med, at vi byder på et bredt og differentieret udvalg, så forkæler vi dig også med fordele som 365 dages returret, hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Med andre ord er du sikret en god handel, når du shopper bænke eller andet træningsudstyr hos os. 

Stort udvalg af træningsbænke til private og erhverv

Leder du efter en pålidelig forhandler af træningsbænke til private og erhverv? Så er du landet på den helt rigtige side. Med vores mere end 20 års erfaring i branchen har vi alle forudsætninger for at udvælge det helt rigtige træningsudstyr, og derfor kan du stole trygt på, at de lagerførte bænke befinder sig i den helt høje kvalitetsende. 

Oppe i filtreringen kan du angive dine præferencer (hvis nogen) i forhold til brand, produktlinje og pris. Dette kan du med fordel gøre brug af, hvis du f.eks. har et favoritmærke eller et budget, du gerne vil holde dig inden for. Du er også velkommen til at kontakte vores kundesupport, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige træningsbænk. 

På denne side kan du vælge frit mellem vores specielle bænke, så du kan målrette din træning til bestemte kropsdele. Om du ønsker en sissy squat til at styrke dine lårmuskler, træningsbænk til biceps curl eller back extension til rygmuskulaturen og core. 

Kunsten at vælge den rette træningsbænk

En bænk er ikke bare en bænk, når det omhandler træningsbænke.

Ved første øjekast ligner mange af markedets træningsbænke måske hinanden, men der er ofte betydningsfulde forskelle. Af denne årsag bør du bruge tid på grundig research og sammenligning, inden du træffer et valg. På denne side kan du finde alle vores specialbænke, der sigter efter at træne forskellige dele af kroppen. Du finder træningsbænke til træning af alt fra biceps, ryg, ben til vores Throwdown FXD træningsbænk, som indeholder alt udstyr, der er nødvendig til funktionel og HIIT træning. Bænken er desuden justerbar og kan bruges både til hjemmetræning, mindre fitnessfaciliteter og til gruppetræning i et fitnesscenter.

Gå på opdagelse og find den rigtige træningsbænk til dit behov.

Hos Fitness Engros forhandler vi bl.a. også følgende træningsbænke:

Den ene mulighed udelukker ikke nødvendigvis den anden, men har du kun plads til én bænk derhjemme, så skal du overveje nøje, hvilken bænk der er den rigtige. 

Bænke til hjemmetræning og fitnesscenter 

Fitness Engros byder på mange forskellige typer træningsbænke til både hjemmetræning og centerbrug. Det gælder alt fra den justerbare bænk til den solide fladbænk. 

Hvad end du skal træne derhjemme og mangler en træningsbænk til formålet, eller om du leder efter nye bænke til et træningscenter, så kan vi levere den rette bænk eller de rette bænke. Vi er også leveringsdygtige, når det kommer til vægte, herunder vægtstang, vægtskiver og håndvægte. Ja, faktisk tilbyder vi alt inden for træningsudstyr i god kvalitet. Køb det hele hos os og spar mange penge.