Produktchefen anbefaler

SQ&SN V2 CF Olympic Competition Vægtstang 15 kg

Olympisk vægtstang til vægtløftning, crossfit m.m. i høj kvalitet. Vægtstangen er fremstillet i springstål, der gør den både stærk og fleksibel. Læs mere

2.765 kr. 

50+ på lager

Bestil inden 2 timer og 58 minutter for at få den sendt i dag
Gratis fragt eller afhentning
365 dages returret
Prismatch

Beskrivelse

SQ&SN CF Olympic Competition Vægtstang 15 kg

SQ&SN er et brand vi har brugt mange år på selv at bygge op. Vi har stor erfaring med vores kunders behov. Og for at matche de behov har vi udviklet vægtstænger der passer præcis til det du skal bruge dem til.

Denne olympiske vægtstang er designet til dig der træner målrettet crossfit. Den opfylder kravene til konkurrencer, så den er perfekt til din daglige træning for at nå dine mål. Stangen vejer 15 kilo, og er det man kalder en damestang. I konkurrencer bruger kvinder en vægtstang på 15 kilo.

Du får meget for prisen i denne vægtstang. Vi har nemlig lagt alt vores erfaring i udviklingen af den. Den er særligt god til crossfitcentre fordi den er robust og kan holde til træning med hurtige skift og drops.

Lavet til crossfit

SQ&SN står for squat and snatch. Men denne stang kan bruges til mere en vægtløftningsdiscipliner. Den har dobbeltmarkering så du også kan bruge den til styrkeløft. Crossfit er et koncept der omfatter mange forskellige discipliner. Det stiller krav til udstyret.

Vi vil ikke gå på kompromis. Som crossfit’er har du brug for udstyr der kan holde til hård og hurtig træning med eksplosive bevægelser. Der er ikke tid til at være nænsom ved udstyret midt i en sveddryppende WOD (dagens træning). Det betyder at en vægtstang skal kunne tåle mange drops. Men samtidig skal den have en god rotation i ærmerne så skiverne kan følge med i hurtige gentagelser.

For at opfylde disse krav har vi lagt fire nålelejer ind i ærmerne. De kan tåle et stort tryk og sikrer en god rotation så du kan lave eksplosive løft med høj intensitet.

Komfort og sikkerhed er vigtig

Både begyndere og øvede i crossfit vil have stor glæde af denne olympiske stang. Den har en grebsdiameter på 25 centimeter og rifling som sikrer et godt greb. Som begynder får du en rigtig god stang som støtter din udvikling. Som øvet får du en stang af høj kvalitet som forebygger skader og hjælper dig med at nå dine mål.

Men hvad nu hvis du løfter meget tunge vægte? Kvinder der løfter tungt, behøver ikke at være bange for om denne stang kan bære. Det kan den. Du kan læsse op til 544 kilo på stangen uden problemer – og det er vist tilstrækkeligt for de fleste crossfit’ere.


Produktinformation

Varenummer: SQSNCompBar200v2
Ærmediameter (mm): 50 mm
Grebdiameter (mm): 25 mm
Maks. belastning (kg): 544 kg
Lejer: Nålelejer
Producent farve: Sort
Stand: Ny
Længde: 200 cm
Vægt: 15 kg
Pakkens vægt 17 kg
Pakkens længde 205 cm

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Relaterede produkter

Produktchefen anbefaler
SQ&SN V2 CF Olympic Competition Vægtstang 20 kg

3.195 kr. 
Produktchefen anbefaler
SQ&SN Drop Pads (Sæt)

1.495 kr. 
Produktchefen anbefaler
SQ&SN Bumper Plate | 5-25 kg

Varianter fra 295 kr. 
295 kr. 
SQ&SN OL Vægtstang 20 kg

1.495 kr.