Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER
Vi elsker fitness - 25 år med passion for kvalitetsudstyr
25 år med passion for fitnessudstyr

Fødselsdag hos Fitness Engros

Vi er stolte over at kunne fejre 25 fantastiske år med jer. Vi elsker fitness - og vi har i anledningen af vores fødselsdag forberedt en overflod af fantastiske tilbud og eksklusive gaver!

Siden vores start i 1999 har vi dedikeret os til at levere det bedste udstyr til fitnessentusiaster og professionelle. Vores rejse til at være en førende leverandør i branchen er båret af en ubetinget kærlighed til fitness og et ønske om at bringe kvalitet og innovation ind i hver træning.

Vores 25-års fødselsdag er din chance for at opgradere dit fitness-udstyr! Grib muligheden for at spare stort på et bredt udvalg af produkter:

Træribber: Få vores kvalitetsribbe til en skarp pris - den er lavet i bedste kvalitet, og konstrueret i et enkelt fag, så den er yderst holdbar.

Yogaudstyr fra Equilibrium: Det bedste af det bedste til dig! Der er 25% rabat at hente på de lækre måtter og øvrige udstyr fra Equilibrium, så du kan finde din indre balance.

Udstyr til funktionel fitness og crossfit: Priserne er blevet skåret skarpt og der er 25% rabat på næsten hele sortiment fra SQ&SN - og også bestsellers fra Lifemaxx! Det er derfor helt oplagt at få fyldt op med wall balls, slamballs, hexagon håndvægte, kettlebells, pumpsæt - og meget mere.

Vi er i gavehumør!

Fra alle os hos Fitness Engros til dig - når du handler hos os under vores fødselsdag*, er der også gaver at hente:

200 kr. voucher til køb på webshoppen
De første 250 ordrer får en voucher på 200 kr, der kan bruges til køb af træningsudstyr - helt frem til 31/8-2024. Du skal bare købe varer for over 500 kr - voucheren kan ikke bruges til fragt.
Så hvis du er hurtig, har du rig mulighed for også at nyde vores fødselsdag senere på året.

Lodtrækning om et Healthstream løbebånd
Hver gang du handler på webshoppen under vores fødselsdag, får du et lod i puljen om at vinde et løbebånd.
Vi finder vinderen 23/2 og sender direkte besked til indbakken.

25 år med fitness 🌟

Fra vores ydmyge begyndelse til i dag, har vi altid haft et mål: at støtte din fitnessrejse.
Vores 25-års fødselsdag er ikke bare en fejring af vores fortid, men også en forpligtelse til fremtiden - en fremtid, hvor vi fortsætter med at dele vores kærlighed til fitness med dig.

Kom og vær en del af vores historie, og lad os fejre denne utrolige rejse sammen. Fordi hos Fitness Engros elsker vi fitness - og det har vi gjort i 25 år!

* Vi fejrer fødselsdag fra 29/1 - 22/2

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)