Fysioterapi

Hos Fitness Engros forsyner vi fysioterapeuter og andre behandlere fra hele landet med fysioterapi udstyr, og vi vil sætte en ære i også at blive din foretrukne leverandør af udstyr til fysioterapi.
Hvad end du driver en fysioterapiklinik, et sundhedscenter, et fitnesscenter eller noget helt fjerde, hvor der tilbydes professionel fysioterapi, så kan du købe alt udstyr til både behandling og træning hos os. Vi har nøje udvalgt alle de produkter, du bliver præsenteret for på siden, med udgangspunkt i vores høje krav til funktionalitet, brugervenlighed og kvalitet.

Velkommen til en verden af fysioterapi udstyr

På denne side byder vi dig velkommen til en hel verden af fysioterapi udstyr. Vi har her samlet nogle af fysioterapeuternes favoritprodukter, så udforsk udvalget og lad dig inspirere.
Fysioterapi er effektivt til at behandle især muskel- og ledlidelser, men skal dine patienter have den bedste effekt af behandlingen, så kræver det, det rette udstyr.

Vi tilbyder følgende fysioterapi produkter:

  • Træningsmaskiner (eksempelvis benmaskiner, mavebænke m.v.)
  • Træningsredskaber (eksempelvis balancebræt)
  • Klinikudstyr (eksempelvis behandlerstole og -bikse

Træningsmaskiner og træningsudstyr til fysioterapi

Fysioterapi har til formål at afhjælpe smerter i kroppens led og muskler og dermed sikre et bedre fysisk velvære for patienten. Foruden rådgivning og behandling, der i sig selv kan være effektivt, så er træning en af grundstenene i fysioterapi. Forskning viser nemlig, at træning og fysisk aktivitet er med til at forebygge og behandle smerter eller problemer i bevægeapparatet. Af følgende grund bør enhver fysioterapiklinik være udstyret med gode træningsmaskiner og træningsudstyr.

Hos Fitness Engros tilbyder vi mange forskellige træningsmaskiner og træningsredskaber til fysioterapi. Vi fører bl.a. et attraktivt udvalg af benmaskiner, mavebænke, balancebræt og meget mere.

Behandlerstole og behandlerbrikse til fysioterapeuter

Er du fysioterapeut med egen klinik, og mangler du hjælp til din indretning, så kan vi hjælpe. I vores sortiment finder du nemlig alt i behandlerstole og behandlerbrikse.
Vi tilbyder f.eks. slidstærke behandlerbrikse, som kan indstilles til enhver arbejdsstilling, og som let kan flyttes rundt takket være hjulene under bunden. Vi tilbyder også transportable behandlerbrikse til dig, der arbejder som udekørende fysioterapeut. Med en af disse brikse kan du give en god massage uden at gå på kompromis med din egen ergonomi.

Derudover har vi fornøjelsen af at forhandle behandlerstole, der sikrer en ergonomisk arbejdsstilling.

Udstyr til fysioterapi fra velrenommerede mærker

Hos Fitness Engros kan du købe fysioterapi udstyr af høj kvalitet fra nogle af de mest populære mærker i branchen.
Du kan f.eks. indrette klinikken med udstyr fra MED80, NubisPro, Select, SQ&SN og / eller Stolzenberg. Alle disse mærker er repræsenteret i vores sortiment. Er du f.eks. på udkig efter en ny behandlerstol eller behandlerbriks, så er Stolzenberg et sikkert valg af mærke.

Effektiv fysioterapi kræver innovativt udstyr af højeste kvalitet

Du har brug for det helt rigtige udstyr til både behandling og genoptræning for at kunne gøre en forskel for dine patienter. Her på siden finder du innovative produkter til din klinik til såvel behandling som genoptræning.

For at kunne give en god triggerpunktbehandling kan du som fysioterapeut f.eks. få glæde af en behandlerstol, en massagebriks og massagecreme. Dette udstyr sikrer ikke kun, at patienten får den bedste behandling, men også at du kan udføre dit arbejde uden at få ondt i knæ og ryg.

I forbindelse med genoptræning er der brug for træningsmaskiner og træningsredskaber, og disse kan vi levere til din klinik. Uanset om din patient døjer med problemer med ryggen, knæene eller noget helt tredje, så har vi de rette maskiner og udstyr, der er velegnet til genoptræning efter en skade eller operation.

Ved at kombinere genoptræning med målrettede behandlinger, eksempelvis massagebehandlinger, opnås der gode forudsætninger for hurtig fremgang.