Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Træn dig slank og stærk med slyngetræneren - følg vores program

Begynder eller øvet - du behøver kun din kropsvægt, en slyngetræner og tyngdekraften for at komme i gang

Træn dig slank og stærk med slyngetræneren - følg vores program
Træn dig slank og stærk med slyngetræneren - følg vores program
- af Fitness Engros
26.01.2023
Fitness Engros

Motion giver bedre hukommelse og mindre stress

Døjer du med stress, angst eller nervøsitet? Den bedste måde at overkomme stress i hverdagen, angst eller nervøsitet op til en eksamen og lignende, er ved at hoppe i træningsskoene og bevæge sig. Om det er stress, angst eller en helt tredje ubehagelig følelse du har i kroppen, kan træning være en del af løsningen. Du har helt sikkert hørt det før, men lad os lige huske, hvorfor træning er godt for hjernen 🧠 

  • Hjælper med at nedregulere stresshormoner 
  • Frigiver endorfiner til hjernen, som hjælper på humøret 
  • Virker positivt på søvnen, når det dyrkes regelmæssigt 
  • Giver ilt og blod til hjernen, så hukommelsen forbedres - især konditionstræning 

Om det er yoga, styrketræning, løb eller bare en gåtur, vil regelmæssig fysisk træning have en positiv indvirkning på dig mentalt. 

Træn dig fri for stress og angst med slyngetræneren

Slyngetræner er et super effektivt og praktisk redskab, når du skal i gang med at træne, da du ikke behøver andet end din egen kropsvægt, slyngetræneren og tyngdekraften. Om du er nybegynder eller øvet, kan slyngetræneren justeres til alle niveauer og bruges af alle og enhver. Du bestemmer sværhedsgraden. Den kan både findes i de fleste fitnesscentre og kan let sættes op hjemme i dit home gym, udenfor i det fri eller tages med på ferie. Den skal blot hænges op og så er du i gang. Desuden fylder den så lidt, at du uden problemer kan lægge den væk, når du har været igennem din hjemmetræning. 

Når du træner med slyngetræner, kan du vælge at fokusere på et område i kroppen eller udføre en helkropstræning. Slyngetræneren er fordelagtig, da du får forbedret din styrke, core, balance, kondition, udholdenhed og koordination i din krop

Hurtig helkropstræning med slyngetræneren

Der findes et væld af træningsøvelser med en slyngetræner. Du kan faktisk lave over 50 forskellige øvelser, som giver dig mulighed for at lave en varieret helkropstræning - hver gang du hiver den frem. 

Vi har sammensat et program på 15 minutter med en slyngetræner, så hurtigt og effektivt kan træne hele kroppen. Tag eventuelt flere sæt, hvis du har brug for mere. Desuden kan du tilføje flere dimensioner til øvelserne ved fx at tilføje hop til dine squats (jump squats), så du får mere kondition og styrke. En anden god måde at udfordre sig selv på, er ved at justere på placeringen af kroppen i forhold til slyngetræneren. Det vil sige, du kan udfordre dig selv yderligere ved fx at gå længere ned mod midterpunktet af din slyngetræner i dine rows og curls.

Lav tre runder med 40 sekunders arbejde og 10 sekunders pause: 

  • Curls 
  • Squats 
  • Rows 
  • Ab crunch 
  • Mountain climbers 
  • Planke 

Se øvelserne med slyngetræneren her.

Se her, hvor let det er at hænge din slyngetræner op.

Hos Fitness Engros kan du finde slyngetrænere i forskellige farver og prisklasser. Desuden kan du finde alle de nødvendige redskaber til ophængning af din slyngetræner til både hjemme, derude og i fitnesscenteret. Find den, der passer lige præcis til dit behov. God fornøjelse med din træning.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)