Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Intelligent Cycling

Intelligent cykling
Se din performance på computeren
Kør efter farven! Intelligent cykling

Intelligent Cycling er dansk-udviklet af indoor cycling entusiaster til instruktører og medlemmer. Formålet med Intelligent Cycling var at skabe en platform til instruktøren og en motiverende oplevelse for medlemmerne, der er simpel at benytte og samtidig er en bedre forretning for fitnesscentret.

Intelligent Cycling - online platform til indoor cycling

Intelligent Cycling er en online træningsplatform med ”plug and play” træningsprogrammer til Indoor Cycling. Programmerne er opbygget efter individuelle spillelister, så energi, intensitet og RPM altid matcher og løfter niveauet og øger den samlede oplevelse. Mere end 500 programmer fordelt i 34 kategorier sikrer, at der er indhold for alle, uanset mål med træningen. Alle programmer kan afspilles med fokus på enten den oplevede intensitet, %maxpuls eller %FTP (watt) alt efter hvilket udstyr, der er til rådighed. Kobler man det sammen med forskellige farvekombinationer, har man et stærkt værktøj til enhver Indoor Cycling gruppetræning.

Inklusiv to afspillere tilpasset formål og målgruppe

The player

Denne simple men effektive visning giver fuldt overblik over træningen og fungerer præcis som en GPS ved at vise, hvor vi er nu, hvor vi skal hen om lidt og hvor langt, der er til målet. Derfor omtales det også ofte som ”THE GPS for Indoor Cycling”. Det simple visuelle design giver mulighed for, at instruktøren fortsat kan træde i karakter og give timen det unikke personlige udtryk. Det er blot en tryghed for medlemmerne at have overblikket, præcis som en GPS i bilen også giver tryghed og ro, men samtidig ikke fjerner fokus fra vejen.

The Journey

Denne oplevelse baserer sig på en virtuel cykeloplevelse, som ved hjælp af kunstig intelligens omdanner alle workouts til animerede verdener og skaber ny motivation og fokus i cykelsalen. En stærk virtuel oplevelse, som sammen med instruktørens indlevelse og historiefortælling, skaber motivation og afsæt for en hel ny type Indoor Cycling oplevelse.

Session Designer

Platformen tilbyder derudover en Session Designer, som giver mulighed for, at den enkelte instruktør kan designe sine egne programmer i et simpelt og intuitivt værktøj.

Programmerne kan herefter afspilles i enten THE PLAYER eller THE JOURNEY, og man kan dele programmer med medlemmer og kollegaer.

Fortsat udvikling

Med Intelligent Cycling får du en platform, der aldrig bliver forældet. En lang række nye tiltag er under udvikling fra Teamet bag Intelligent Cycling, bl.a. flere nye animerede verdener til THE JOURNEY samt Intelligent Cycling® APP, som vil kunne bruges af både medlemmer og instruktører.

Kombinér Intelligent Cycling og Body Bike Smart App

Kombineres Intelligent Cycling med Body Bike Smart App, så kan medlemmerne følge med i undervisningen på skærmen i salen og samtidig se deres egen intensitet direkte på skærmen på deres smartphone. En perfekt og motiverende oplevelse for medlemmerne.

På app'en afspejles intensiteten i farver. Farverne gør det til en leg at træne efter tal, procenter og zoner. Farverne er lette at forstå og tilfører et element af gamification - et spil, som alle kan være med til at spille.

Begreber som WATT, FTP og TEST bliver håndgribelige i Body Bike Smart+ app'en, hvor medlemmerne præsenteres for de 7 watt zoner i 5 farver og 2 animationer, så det ikke længere handler om at ramme 80 % men i stedet om at ramme farven GRØN. Watt, ftp og test bliver sekundært, og instruktøren formidler sit program i farver, der er hurtigt og let at forstå for medlemmerne.

Oplev Intelligent Cycling i vores showroom

Du kan til enhver tid opleve Intelligent Cycling eller en af vores andre løsninger i vores showroom. Kontakt os for at aftale en tid på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)