Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Cykelbiograf

Vi kan tilbyde rådgivning og opsætning af cykelbiograf fra de nedenstående udbydere.

Vi har desuden stor erfaring med indretningen af selve bike salen, så alle cykler er optimalt placeret i forhold til instruktøren og/eller skærmen, samt hvordan I med lyd og lys kan give jeres medlemmer en ekstraordinær oplevelse. Du er altid velkommen til at booke et uforpligtende møde, så vi kan visualisere mulighederne for dig.

Biografoplevelsen øger holdenes popularitet

En cykelbiograf tilføjer en ekstra dimension til indoor bike. Den kan både fungere som et værktøj til instruktørens timer, hvor medlemmerne kan følge med på skærmen og som et redskab til medlemmer, der vil cykle uden for planlagte timer.

Populariteten skyldes dog især den helhedsoplevelse, jeres medlemmer får ud af en godt indrettet cykelbiograf, hvor rette valg af udbyder samt lyd, lys og cyklernes placering går op i en højere enhed. Har du endnu ikke oplevet det kick, man får ud af et blive suget ind i en ægte biografoplevelse, så skylder du dig selv at prøve det.

Demonstration og rådgivning om cykelbiograf

Kontakt os for en demo og en snak om, hvad de forskellige systemer kan gøre for jer og jeres medlemmer på tlf. 56 14 15 44 eller info@fitnessengros.dk.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)