Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Globeracer Cykelbiograf

En cykelbiograf til de kvalitetsbevidste

Globeracers mission er at skabe fængende filmiske oplevelser, der er motivernede og medrivende uanset brugerens fitnessniveau og erfaring med indoor cycling.

Globeracers filmhold fremstiller selv de film, der bruges, og de er derfor fuldstændig skræddersyet til den perfekte indoor bike-time. Både musik og rute stemmer overens med den intensitet, der køres til timen, og derfor får du en total medrivende oplevelse og glemmer, at du træner.

Kriterierne for en succesfuld cykelbiograf

Vi hjælper dig i gang. Vores dygtige konsulenter starter med at foretage en inspicering af rummet for at give jer det bedste bud på, hvordan skærm og cykler bør sættes op, så I får den rigtige biografoplevelse. Det kræver erfaring at få alle elementer til at spille sammen, herunder også tematisering af rummet. Det hjælper vi jer selvfølgelig med.

Dernæst skaber vi en visualisering af rummet, så I kan se, hvordan det kommer til at se ud, og vi kan snakke om alle detaljer forud for launch, både store og små, så I kan være 100 % tilfredse med jeres cykelbiograf.

Når vi nærmer os launch, så sørger vi naturligvis også for installation og at I har instruktører, der er lært grundigt op i brugen af Globeracer. At instruktøren er tryg ved systemet og formår at udnytte det til fulde er et vigtigt parameter for succes. I vil derfor ikke føle jer overladt til jer selv efter installation.

Kontakt os for en demo

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få en demonstration af Globeracer, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)