SQ&SN Bodypump vægtskive 10 kg

SQ&SN Bodypump vægtskiver belagt med sort gummi i høj kvalitet. Læs mere

395 kr. 

100+ på lager

Bestil inden 2 timer og 58 minutter for at få den sendt i dag
Hurtig fragt eller afhentning
365 dages returret
Prismatch

Beskrivelse

Du har et bodypump-sæt. Men du kunne godt bruge lidt ekstra vægt til nogle af øvelserne. Måske er rows lidt for nemt med de vægtskiver, der følger med sættet. Der følger vægtskiver med til SQ&SN bodypump-sæt. Den højeste vægt er 5 kilo. Med tiden kan du få brug for lidt mere vægt, og derfor har vi lavet denne 10 kilos vægtskive, som du kan supplere sættet med.

Vægtskiven har helt det samme design som de andre vægtskiver. Den har kanter så den ikke triller og håndtag så du kan bruge den til øvelser som rotator press eller over hovedet til træning af triceps. De er belagt med gummi så du har et godt greb om vægtskiven.

Håndtagene har også den fordel at vægtskiven er lettere at håndtere. Den er nem at skifte og hurtig at lægge på plads efter træning.

Fleksibel vægtskive

Vægtskiven har et hul med en diameter på 30 millimeter. Du kan bruge vægtskiven til alle bodypumpstænger med en standarddiameter på 30 millimeter i ærmerne.

Bodypump bruger i høj grad kropsvægten i workouts. Derfor er der også mange øvelser, hvor du træner uden vægtstang. Til gengæld bruger du vægtskiven til at øge belastningen. Med tiden vil du blive stærkere og en fem-kilos vægtskive vil ikke være nok, når du laver for eksempel lunges eller træner triceps over hovedet. Her vil en vægtskive på ti kilo være et rigtig godt supplement til din samling af vægtskiver.

Høj kvalitet brand

SQ&SN er vores eget brand. Det udtales “squat and snatch” og er hentet fra vægtløftning. Men vi laver udstyr til mere end bare vægtløftning. Vi har mange års erfaring med træningsudstyr. Vi har lært vores kunders behov rigtig godt at kende. Den viden og ekspertise har vi lagt i vores eget brand SQ&SN. Det betyder, at vi kan levere høj kvalitet, der opfylder præcis vores kunders behov.

Vi anbefaler denne vægtskive til både hjemmetræning og til fitnesscentre. Det er en slidstærk vægtskive. Den er et godt tilbud til de medlemmer, der har brug for lidt ekstra vægt. Ikke alle har behov for høj vægt, derfor anbefaler vi at supplere med den tunge vægtskive for at opfylde alle behov.

Produktinformation

Varenummer: PUMPSK10
Ærmediameter (mm): 30 mm
Producent farve: Sort
Stand: Ny
Vægt: 10 kg
Pakkens vægt 10.5 kg

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Kunder købte også

SQ&SN Bodypump Sæt

995 kr. 
SQ&SN Bodypump vægtskive 2,5 kg

Varianter fra 55 kr. 
95 kr. 
Produktchefen anbefaler
SQ&SN Dumbbell Box Black

1.495 kr. 
SQ&SN Bodypump vægtskive 5 kg

Varianter fra 55 kr. 
185 kr. 
LMX. Studio Bodypump Lock Jaw 30 mm (Sæt)

95 kr.