Populær

Granuflex Vægtløftning Gummiflise 30 mm

465,00 kr. 

På lager (1-3 dage)

Farve

Vi tilbyder:

365 dages returret
Hurtig levering
erfaring 23 års erfaring
afhentes Kan afhentes
Til Privat & Erhverv
anmeldelserGode anmeldelser

Granuflex Vægtløftning Gummiflise 30 mm

Kontakten med gulvet kan være afgørende for om du lykkes med snatch eller cleans. Vægtløftning kræver et stabilt og fast underlag. Men samtidig skal det også kunne absorbere stødet fra et drop med tung vægt. I dit home gym kan det være en stor investering at anskaffe en platform til vægtløftning – og måske er det slet ikke nødvendigt.

I stedet kan du lægge et gulv af gummifliser på 30 millimeter. Gummiflisen er fast og giver god kontakt til hele foden. Du risikerer ikke at miste balancen i foden, som du ville gøre på et mere blødt underlag. Gummigulvet giver den støtte du har brug for til vægtløftning.

Drops med tung vægt

Et drop er når du slipper vægtstangen i stedet for at lægge den kontrolleret ned på gulvet. Det kan være nødvendigt, når du træner med meget høj vægt eller RX, dvs. maksimal vægt på en gentagelse. Du vil sandsynligvis ikke kunne lægge stangen kontrolleret. Du vil enten tabe stangen eller være nødt til at give slip på den.

Det belaster selvfølgelig gulvet, så derfor skal du have et tyk gummilag til at tage imod vægten. Til vægtløftning skal du mindst have et underlag på 30 millimeter. Og træner du til konkurrencer bør du have en platform, fordi vægten er højere en normalt. Du kan se vores platforme her.

Selvfølgelig kommer det helt an på dit niveau. Hvis du er begynder eller som gennemsnittet af medlemmer der træner vægtløft, så er et 30 millimeter underlag fint. I crossfitcentre bruges vægtløftdiscipliner sammen med træning af høj intensitet. Det betyder hurtige skift og stor belastning for både gulv og udstyr. Her anbefaler vi et lyd- og stødabsorberende gulv. Du kan læse mere om vores fliser specielt til crossfit her.

Fleksibel løsning

Vægtløftning er blevet en populær disciplin i kombination med fitness og naturligvis crossfit. Det betyder at dit fitnesscenter skal indrettes så det kan holde til belastningen. Hvis du vil have et super professionelt område til vægtløftning, så kræver det platforme. Men platforme optager plads og tunge at flytte rundt på.

Fitnesscentre har forskellige størrelser, men det vil være en klar fordel for de fleste at vælge en mere fleksibel løsning så området kan bruges til andet en vægtløftning. I fitnesscenteret er det ikke så tit at den professionelle vægtløfter kommer på besøg. Det er ofte begyndere eller medlemmer der træner med middeltunge vægte sammenlignet med professionelle.

Derfor er denne gummiflise på 30 millimeter et godt valg. Det giver et fleksibelt gummigulv som også kan bruges til almindelig styrketræning, crossfit, plyometrisk træning osv.

Fitnesscenteret skal kunne leve op til flere krav. De skal kunne modstå slid fra personer, maskiner og vægte, og så skal de kunne absorbere stød og lyd. Granuflex har specialiseret sig i at fremstille gulvfliser i gummi, der kan leve op til disse krav. Derudover har de et flot design, som er med til at fuldende looket.

Granuflex gummifliser er miljøvenlige og består af 100 % genbrugt gummimateriale. Produktionen foregår med tanke på at mindske CO2-udledning.

Fordele ved Granuflex gummifliser

  • Beregnet som underlag til fitness, vægttræning, crossfit o.l.
  • Anti-slip - også hvis overfladen er våd
  • Lyd og stødabsorberende
  • Kan anvendes udendørs og indendørs
  • Miljøvenligt materiale

Specifikationer

Brand: Granuflex
Varenummer: MÅTTEWL_S
Leverandør varenummer: 229ZWA030M1100M4
EAN nummer: 5714434038984
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 25
Nettovægt (kg): 25
Nettohøjde (cm): 3
Nettobredde (cm): 100
Nettolængde (cm): 100
Webshopfarve: Sort

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del din anbefaling med andre kunder.


Related products

Related products

Granuflex Standard Gummiflise 1000 x 1000 x 20 mm

323,75 kr. 

Flere varianter

Granuflex Crossfit Gummiflise 1000x1000x43 mm

448,75 kr. 

Flere varianter