Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER
Kør med i touren som sofarytter
Se Touren
som sofarytter
Få en indoor bike, som passer til din rytterprofil

SÅ er det igen tid til touren.

Før, under og efter touren har vi danskere altid haft for vane at ræse med feltet hjemme fra stuerne eller fra landevejene, men hvordan sikrer du, at din cykel passer til dit behov og din kørestil?

Fitness Engros leverer alle typer indoor bikes og motionscykler, så du kan cykle med fra stuen, garagen eller fra dit homegym på den helt rigtige cykel.

Fitness Engros er med hele vejen, og vil løbende præsentere forskellige indoor bikes, som passer til sprinteren, klatren eller all round typen. God tour og god træning hjemme og ude på landevejen.

Træn som en sprinter, klatrer eller all round rytter


Er du en af de mange, som cykler med i stuen, så har vi de perfekte indoor bikes klar til dig, så du kan cykle med på de forskellige etaper - sådan .. rigtigt!

Du kan vælge vores Smart-modeller, så du har mulighed for at connecte med f.eks. Intelligent Cycling app og opleve en virkelighedsnær træning med rigtige tour etaper. Men, hvordan sikrer du dig den helt rigtige indoor bike, som passer til dine behov? Hvad skal du være opmærksom på af features, som giver dig de helt rigtige forudsætninger for en god træningsoplevelse?

I bedste tour-stil, har vi sammenstillet vigtige features, som skal være på plads på din indoor bike, hvis du vil træne højintensiv træning, de høje stigningsprocenter eller all round, som hver især stiller krav til cyklen.

Læs artiklen her.

Kør med i touren som sofarytter
Hent Intelligent Cycling app'en og kør med til Tour de France

Download Intelligent Cycling

Når du skal køre med derhjemme, kan du finde etaperne hos Intelligent Cycling.
App'en er gratis at bruge derhjemme og du kan finde de mest ikoniske tour etaper, så du kan cykle med hjemme fra stuen.

Vi har fundet 4 forskellige cykler frem til dig herunder, der alle kan forbindes direkte med Intelligent Cycling app'en. Så kan du tracke din egen performance og holde den op mod rytterne efterhånden som etaperne bliver kørt. Er du bedre end klatrerne på de stejle stigninger - eller sprinter du hurtigere end feltet? Nu har du muligheden for at finde ud af det.

Du kan hente Intelligent Cycling her

Touren

Brand
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)