Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Skabe og bænke

Vi har et bredt udvalg af skabe og bænke til omklædningsrum, som alle kan tilpasses i farver og materiale. Har du særlige anmodninger til udformningen af omklædningsskabe, er du velkommen til at kontakte os for yderlige informationsmateriale eller for rådgivning og tilbud. Kontakt os på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Omklædningsskabene har lås eller plads til hængelås, så jeres medlemmer trygt kan have sine ejendele opbevaret, mens de træner. Desuden kan du vælge systemer med touch låsesystemer, der gør det nemmere for jer og medlemmerne.

I vores sortiment finder du garderobeskabe af metal, træ og laminat. Vi har højskabe med traditionelle låger samt L-formede og v-formede låger. Vi har ligeledes etageinddelte omklædningsskabe, som er ideelle som taskeskabe og til mindre effekter, som kan placeres i receptionsområdet eller i omklædningen.

Hent oversigtsark med skabstørrelser.

Farver på skabe og låger

Scroll igennem et lille udsnit af de forskellige laminatvarianter med trælook, der kan vælges til skabslåger.

Derudover kan der vælges lakeret højglanslåger i et bredt udvalg af RAL-farver. Der kan ligeledes vælges RAL-farver til selve skabene.

Har du særlige forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Specialinventar

Fitness Engros A/S kan ligeledes udvikle og producere specialinventar som f.eks. receptionsskranker - samt sminke- og loungemøbler. Alt leveres naturligvis til attraktive priser.

Omklædningsrum til fitness

Se nogle af vores skræddersyede skabsløsninger til vores kunder. Her finder du både låger, der sikres med en hængelås og touch låse systemer.

Prisforespørgsler

Kontakt os for at få et tilbud på den løsning, I har behov for, på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)