Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

OPENHUB™ KONSOLLER TIL KARDIOUDSTYR FRA STAIRMASTER OG STAR TRAC

Smart. Prisvenligt. Fleksibelt.

OpenHub findes på alle Star Trac's og Stairmaster's konsoller i 8-series og 10-series, og nu også på alle konsoller i 4-series (med undtagelse af 4-series 10" touchscreen). Det er et åbent system, der tillader, at du kan benytte software fra tredjepartsleverandører med dit kardioudstyr, så du f.eks. kan se det underholdning og anvende de fitness tracking apps, du foretrækker.

I praksis giver det dig frihed til at anvende dine foretrukne apps og systemer, når du træner, og du er ikke bundet af de programmer, som producenten har lavet til maskinerne og ej heller af nødvendige og måske dyre opdateringer af softwaren. Kort sagt: du tilføjer og betaler kun for de løsninger, du ønsker og har brug for.

I videoen kan du se en kort introduktion til OpenHub og de forskellige konsoller, der både omfatter touch-skærme og LCD-konsoller. Ved LCD-konsollerne kræves der tilkøb af PVS HD-skærm for at kunne streame video og se TV. Skærmen kan let eftermonteres på toppen af konsollen.

Personlig underholdning

IPTV-kompatible skærme giver mulighed for at streame TV og underholdning direkte op på skærmen. Det er også muligt at streame underholdning direkte fra brugerens smartphone og op på konsollens skærm eller PVS HD-skærm, som kan eftermonteres på udstyret med LCD-konsol.

Monitorering af fitnessudstyr

Mulighed for trådløs overvågning af kardiomaskinerne med via deling af data med forskellige facility management-systemer, der bl.a. kan give dig data omkring brugen af maskinerne og deres tilstand.

Fitness tracking

Track træningsdata og overfør den via Bluetooth til dine personlige apps, som du bruger til at tracke din øvrige træning. Du kan også hurtigt forbinde dit Apple Watch eller Galaxy Watch via NFC-teknologi.

Med OpenHub er du fremtidssikret

Med OpenHub er du fremtidssikret. Med muligheden for at benytte software og løsninger fra tredjepart vil maskinerne altid være up-to-date. OpenHub udvikles hele tiden og er kompatibel med de mest almindelige kommunikationsprotokoller herunder trådløs forbindelse Ant+, Bluetooth og NFC-teknologi samt kabelforbindelser som HDMI og USB.


Få et overblik over de forskellige konsoller, som kan fås med kardiomaskinerne fra Star Trac og StairMaster: Kardiokonsoller til Star Trac og StairMaster. Har du spørgsmål til de OpenHub eller valg af konsol, så er du altid velkomment til at kontakte os på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44 - eller til din konsulent direkte.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)