Crossfit

Filter
Crossmaxx Pulley System Crossmaxx Pulley System
Crossmaxx Pulley System
Crossmaxx Pulley System forvandler nemt dit eksisterende rig eller anden tværgående bar til en pulldown maskine, hvor mulighederne for træning nærmest uendelige.

895 kr. 
Crossmaxx Mini Timer Crossmaxx Mini Timer
Crossmaxx PRO Wall Ball 6 kg Crossmaxx PRO Wall Ball 6 kg
Crossmaxx PRO Wall Ball 6 kg
Wall Ball fra Crossmaxx fra 2-12 kg.

Varianter fra 435 kr. 
625 kr. 
Crossmaxx Ab Mat Pro
Crossmaxx Ab Mat Pro
Søger du en ab måtte til træning? Denne fra Crossmaxx er fremstillet i et holdbart materiale og god kvalitet. Den er udstyret med en skridsikker underside.

275 kr. 
Crossmaxx Paralletter Lave (Sæt)
Crossmaxx Paralletter Lave (Sæt)
Parallettes er det bedste træningsredskab til at træne L-sits, push ups, håndstand, handstand push up m.m. Grebet har en diameter på 30 mm.

575 kr. 
Crossmaxx Paralletter Høje (Sæt)
Crossmaxx Paralletter Høje (Sæt)
Parallettes med Ø30 mm greb samt en pulverlakeret belægning, som giver et godt greb. Parallettes kan bruges til L-sit, dips, push ups, handstand push m.m.

625 kr. 
Crossmaxx 2 Person Worm Crossmaxx 2 Person Worm
Crossmaxx 2 Person Worm
Worms er et fantastisk udstyr til funktionel træning, samarbejde og kommunikation, når man træner i hold til fx crossfit.

2.145 kr. 
Crossmaxx Box Jump Kasse Soft 3in1
Crossmaxx Box Jump Kasse Soft 3in1
Skridsikker 3-i-én plyo box fra Crossmaxx, som kan vendes til 3 forskellige højder. Kassens indhold er lavet på kraftigt skum, som gør den sikker at træne på.

2.945 kr. 
Crossmaxx Gymnastikringe Træ (Sæt)
Crossmaxx Gymnastikringe Træ (Sæt)
Ringe i træ til bl.a. gymnastiske øvelser. Både ringe, stropper og spænder er af høj kvalitet. Stropperne kan justeres og måler 5 m.

765 kr. 
Crossmaxx PRO Wall Ball 12 kg Crossmaxx PRO Wall Ball 12 kg
Crossmaxx PRO Wall Ball 12 kg
Wall Ball fra Crossmaxx fra 2-12 kg.

Varianter fra 435 kr. 
735 kr. 
Crossmaxx PRO Wall Ball 8 kg Crossmaxx PRO Wall Ball 8 kg
Crossmaxx PRO Wall Ball 8 kg
Wall Ball fra Crossmaxx fra 2-12 kg.

Varianter fra 435 kr. 
645 kr. 
Crossmaxx PRO Wall Ball 4 kg Crossmaxx PRO Wall Ball 4 kg
Crossmaxx PRO Wall Ball 4 kg
Wall Ball fra Crossmaxx fra 2-12 kg.

Varianter fra 435 kr. 
615 kr. 
Crossmaxx Stropper Til Gymnastikringe (Sæt)
Crossmaxx Stropper Til Gymnastikringe (Sæt)
LMX1504 stropper kan monteres på rigs eller lignende. Sælges i sæt og kan anvendes sammen med et sæt træningsringe i fx træ eller plastik.

275 kr. 
Crossmaxx Klatrereb 6 m
Crossmaxx Klatrereb 6 m
Søger du et kvalitets reb til rope climbs? Crossmaxx klatrerebet er 6 meter langt og produceret af sisal reb, som sikrer et godt greb. Rebet har en tykkelse på 35 mm.

895 kr. 
Crossmaxx Cover Til Box Jump Kasse Soft
Crossmaxx Cover Til Box Jump Kasse Soft
Betræk til LMX1297.MULTI Crossmaxx 3-in-1 soft plyobox. Skridsikkert betræk, som gør det sikkert for brugeren.

875 kr. 
Crossmaxx PRO Wall Ball 9 kg Crossmaxx PRO Wall Ball 9 kg
Crossmaxx PRO Wall Ball 9 kg
Wall Ball fra Crossmaxx fra 2-12 kg.

Varianter fra 435 kr. 
665 kr. 
Crossmaxx Gymnastikringe Plastik (Sæt)
Crossmaxx Gymnastikringe Plastik (Sæt)
Crossmaxx træningsringe er fremstillet af plast (PVC) og med stropper af høj kvalitet. Stropperne måler 5 meter og er forsynet med længdemarkeringer og sikkerhedsremme til fastgørelse.

515 kr. 
Crossmaxx Box Jump Kasse 3in1
Crossmaxx Box Jump Kasse 3in1
Søger du en jump box? Denne fra Crossmaxx er solid og lavet af træ. Den har tre højder og nem at bruge. Perfekt til CrossFit workout, funktionel træning m.m.

1.915 kr. 
Crossmaxx PRO Wall Ball 2 kg Crossmaxx PRO Wall Ball 2 kg
Crossmaxx PRO Wall Ball 2 kg
Wall Ball fra Crossmaxx fra 2-12 kg.

435 kr. 
SQ&SN Mobility Stick SQ&SN Mobility Stick
Crossmaxx Tactical Vægtplader til Vægtvest 4 kg (Sæt) Crossmaxx Tactical Vægtplader til Vægtvest 4 kg (Sæt)
Crossmaxx Tactical Vægtplader til Vægtvest 4 kg (Sæt)
Crossmaxx vægtplader til tactical vægtvest. Standardvægt til crossfit og funktionel træning.

Varianter fra 315 kr. 
745 kr. 
Crossmaxx Competition Stropper Til Gymnastikringe
Crossmaxx Competition Stropper Til Gymnastikringe
LMX1505 stropper til ringe kan monteres på rigs eller lignende. Sælges i sæt uden ringe.

415 kr. 
Crossmaxx Tactical Vægtvest Excl. Vægtplader Crossmaxx Tactical Vægtvest Excl. Vægtplader
Crossmaxx Tactical Vægtvest Excl. Vægtplader
Crossmaxx Tactical Vest. Vægtvest til CrossFit og funktionel træning.

1.135 kr. 
Bear KompleX Core Exercise AB Mat Bear KompleX Core Exercise AB Mat
Crossmaxx PRO Wall Ball 10 kg Crossmaxx PRO Wall Ball 10 kg
Crossmaxx PRO Wall Ball 10 kg
Wall Ball fra Crossmaxx fra 2-12 kg.

Varianter fra 435 kr. 
755 kr. 
Crossmaxx Tactical Vægtplader til Vægtvest 1,7 kg (Sæt) Crossmaxx Tactical Vægtplader til Vægtvest 1,7 kg (Sæt)
Crossmaxx Tactical Vægtplader til Vægtvest 1,7 kg (Sæt)
Crossmaxx vægtplader til tactical vægtvest. Standardvægt til crossfit og funktionel træning.

315 kr. 
Crossmaxx Premium Battle Rope
Crossmaxx Premium Battle Rope
Premium battle rope er 12 meter langt og har en god holdbarhed, da det er fremstillet af nylon og kan bruges både indendørs og undendørs.

1.345 kr. 
LMX. Premium Wall Ball 9 kg LMX. Premium Wall Ball 9 kg
LMX. Premium Wall Ball 9 kg
LMX1249 er skridsikre premium wallballs i høj kvalitet til kommerciel træning. De er bestående af PU skumfyldning, gummigranulater og småsten.

Varianter fra 785 kr. 
925 kr. 

Hvad er crossfit?

CrossFit er et træningsprogram, der er blevet voldsomt populært de seneste år. Det skyldes at træningsformen er funktionel og kan anvendes bredt. Træningen er varieret, og rammer mange forskellige målgrupper på samme tid.

Formålet med crossfit er at optimere hele sin krop. Gøre den stærkere og mere modstandsdygtig. Træningen er alsidig og fokuserer på hele kroppens funktion. Den er en funktionel træning med høj intensitet. Når du træner crossfit, arbejder du med styrke, kredsløb, udholdenhed, hurtighed, balance, smidighed, koordination, præcision og adræthed.

Alle kan gå til crossfit. Det er for mennesker på alle niveauer. Du kan deltage selvom du er i dårlig form eller er overvægtig. Træningen er nemlig sat sammen så du kan deltage uanset hvor gammel du er og hvilken fysisk form du er i.

Crossfit bruger skaleret træning. Så du må ikke lade dig skræmme af et par superatleter, der løber rundt i boxen på hænderne – og behændigt kaster 100 kilo over hovedet, for derefter at lave en serie pull-ups i den nærmeste stang.

Eksempel på en WOD

Tro det eller lad være – efter ganske kort tid vil du kunne lave øvelser, du ikke troede du kunne. Det er fordi alle discipliner kan udføres på forskellige niveauer. Og fordi du starter fra bunden og langsomt bygger din krop op. Trin for trin.

WOD’en er en typisk træning i crossfit. Det betyder dagens træning (Workout Of the Day). En WOD varer 5-20 minutter med høj intensitet. Nogle af de mest øvede crossfittere har træningspas på op til 40 minutter.

En hel træning varer typisk en time, og er sammensat efter den samme form uanset hvor du træner. Man starter træningen med opvarmning, smidighed og bevægelighed. Derefter er der et træningspas med tung styrketræning, gymnastiske øvelser og teknik. Hele træningen afsluttes med en WOD.

I WOD har du mindre vægt end i styrkedelen. Til gengæld er den med høj intensitet og fokus på kredsløbstræning. Kombinationen af styrke- og kredsløbstræning presser og styrker din krop optimalt.

Et eksempel på en klassisk WOD: 21-15-9 thrusters og pull-ups på 12 minutter.

Hvor kan du træne crossfit?

Du kan træne crossfit stort set overalt. Både derhjemme eller i et center. Crossfit kan foregå ude og inde. Træningen er fleksibel, og du kan fuldstændig tilpasse den dine betingelser og forhold. De fleste foretrækker at træne sammen med andre på hold eller i boxen.

En box er det vi kalder det store fælles træningsområde hvor du kan træne for dig selv eller sammen med andre.

Som begynder er det en god idé at starte på hold så du kan lære teknikken. Forkert teknik kan føre til skader. Efterhånden bliver du rutineret nok til at du kan lave hjemmetræning eller tage små træninger med på farten.

Det er populært blandt crossfittere at lave sit eget træningsområde derhjemme. Enten i hjemmet, garagen, gården eller haven. Det kræver ikke meget udstyr. I crossfit arbejder du nemlig ikke ret meget med maskiner. Træningen er primært med kroppen og frie vægte.

Udstyr til crossfit

Crossfitudstyr er meget varieret. Det er en træningsform, der bruger udstyr fra andre sportsgrene. På en enkelt træning kan der indgå for eksempel vægtstang, sjippetov, box jump-kasse, elastik, kettlebell og pull-up-bar.

Du kan træne crossfit med næsten hvad som helst. Men der er klart noget udstyr du bruger mere end andet. Et crossfitcenter vil typisk have et bredt udvalg af alt det udstyr du kan få brug for. Men i dit private træningsrum derhjemme, kan du ikke have alt. Du har ikke brug for alt.

Før du køber løs, så beslut dig for hvilket udstyr du bruger mest og hvad du kunne tænke dig at træne med derhjemme.

Et træningscenter med crossfit bør have et bredt udvalg af udstyr – også til specialtræning. Når du køber ind til centeret, så overvej om der er udstyr der kunne give medlemmerne inspiration til træning. Det kan være udstyr som slam balls, battle ropes, paralletter, klatrereb eller en indendørs tire flip til dem, der kan lide at kaste rundt med traktordæk.

Basisudstyr til hjemmetræning

Du kan sammensætte en hjemme-WOD helt uden udstyr. En træning hvor du kun bruger kroppen. Men det er lidt sjovere at have lidt udstyr at lege med så du kan udfordre din koordination og bevægelighed. Det kommer selvfølgelig an på dine behov, men her er et bud på hvad du som minimum bør have, når du træner hjemme.

Et sjippetov bør alle have. I crossfit får du brug for et speed rope. Det er et særligt tyndt sjippetov, der er godt til single og double unders. Et speed rope er designet til at lave single og double unders med høj hastighed og intensitet. Køb dit speed rope her.

En box jump kasse er også rar at have. Den er en kasse af træ i forskellige højder. Du kan bruge den til box jumps, burpees, box overs og mange flere sjove øvelser. Den er også god til at stå på, når du skalerer pull-ups og muscle-ups. Den fås også med betræk af blødt skum så du beskytter dine skinneben mod hudafskrabninger.

Kettlebells kan fås med forskellig vægt. Du kan lave en komplet træning udelukkende med kettlebells. Så hvis du ikke har plads til vægtstang og andet pladskrævende udstyr, så kan det være rart med et par kettlebells. De fylder ikke så meget og kan bruges til et stort antal øvelser. De er særligt gode at kombinere med andet udstyr og øvelser. Du kan købe kettlebells her.

Wall balls møder du ofte i en WOD. Det er den gode gamle medicinbold du kender fra gymnastik i skolen. Har du en væg fri derhjemme, så er en wall ball en af de ting du bare må have.