Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her
Hos Fitness Engros rådgiver vi i hele løsninger, så vi også er der efter dit udstyr er leveret

Økonomi & Finansiering

Økonomi og finansiering

Som enhver anden virksomhed koster det penge at etablere, ombygge eller udvide et fitnesscenter. Du skal bruge likviditet til den indledende investering, men også til de løbende omkostninger, efter du har åbnet dit fitnesscenter. Fitness er en passion for mange ejere af fitnesscentre, men økonomistyring, finansiering og leasing aftaler m.m er sjældent en del af passionen. Desværre er det selvfølgelig en helt afgørende del af at drive en sund og solid fitness-forretning.

I samarbejde med vores finansieringspartner tilbyder vi finansiering af dit køb. Når du handler hos os og ønsker finansiering, hjælper vi dig med processen omkring ansøgning, så det indgår, som en del af dit tilbud. I samarbejde med den konsulent, som du har tilknyttet hos os, ansøges om lånet, og du undgår derved bøvlet med at skulle agere mellemmand mellem långiver og os. Du har naturligvis fuld gennemsigtighed igennem hele processen.

Vores succes er naturligvis baseret på din succes, hvilket betyder, at vi gerne hjælper dig hele vejen fra resultat-forecasts, økonomi- og likviditetsbetragtninger, finansiering og meget mere, så du netop kan koncentrere dig om din passion – at drive et fitnesscenter eller fitnessaktiviteter.

Leasing af fitnessudstyr

Hos os kan du lease alle typer af fitnessudstyr og tilbehør til dit fitnesscenter eller virksomhed. Når du leaser dit fitnessudstyr, slipper du for en stor investering i dit udstyr – i stedet betaler du en månedlig leasingydelse og bevarer det økonomiske råderum.

Hvad er leasing?

Leasing er en anden betegnelse for leje - du får overdraget brugsretten i en aftalt periode mod at betale en månedlig ydelse. Du ejer ikke udstyret, men betaler for brugsretten og leasingselskabet har ejendomsretten over udstyret.

Fordele ved leasing af fitnessudstyr

Der er mange fordele ved leasing af fitnessudstyr. Du undgår at binde kapital og tilpasser din likviditet, så du betaler leasingydelserne over den periode hvor du også har driftsindtægter. Leasingaftaler kan i nogle tilfælde etableres uden udbetaling, men det er også muligt at betale en ekstraordinær startydelse/udbetaling på op til 25%, som nedbringer de månedlige leasingydelser og giver skattemæssigt fradrag med det samme.

De månedlige leasingydelser er fuldt fradragsberettigede og du betaler ikke moms på udstyret ved levering, men kun moms af de månedlige leasingydelser og af en eventuel udbetaling.

Leasingaftaler kan også inkludere service- og vedligeholdelsesaftaler samt forsikring, som giver budgetsikkerhed for dit fitnesscenter eller din virksomhed, da du kender alle dine løbende omkostninger.

Når leasingperioden udløber, har du mulighed for at overtage udstyret eller anvise en køber, til en forudbestemt restværdi der typisk udgør 5-15%.

Eksempel

Hvis du køber fitnessudstyr for kr. 500.000 ekskl. moms, vil du skulle betale kr. 125.000 i moms på betalingstidspunktet i forbindelse med leveringen. Momsbetalingen får du først retur - afhængig af din fradragsret - når du indberetter og afregner moms halvårligt, kvartals- eller månedsvis. Hvis du finansierer købet med en leasingaftale, vil du skulle betale op til kr. 25.000 i moms af udbetalingen til leasingselskabet i forbindelse med leveringen.
Du forbedrer hermed din likviditet med kr. 100.000 alene på momsbetalingen.

Hvordan fungerer leasing af fitnessudstyr?

Når du indgår en leasingaftale på dit udstyr, lægger du i de fleste tilfælde en udbetaling og betaler herefter en månedlig ydelse til leasingselskabet, nøjagtig som ved andre finansieringsformer.

Leasingperioden på fitnessudstyr er typisk 24-60 måneder og ved udløb af leasingaftalen, har du en køberet til udstyret til en fastlagt restværdi. Processen for indgåelse af en leasingaftale er meget enkel.

  1. Det aftales hvilket fitnessudstyr der skal indgå i leasingaftalen.
  2. Du modtager en leasingaftale hvor alle vilkår fremgår – periode, udbetaling, månedlig ydelse, restværdi m.v.
  3. Leasingselskabet køber det aftalte udstyr og du får overdraget brugsretten.
  4. Du får leveret udstyret og leasingaftalen igangsættes.
  5. Ved udløb af leasingperioden anviser du en køber til udstyret, eller du køber det til den aftalte restværdi.

Leasing forudsætter kreditgodkendelse hos leasingselskab.

Vælg den rette type leasing med Fitness Engros

Hvad er forskellen på operationel eller finansiel leasing?

Der findes overordnet 2 forskellige leasingformer – finansiel og operationel leasing.

Ved finansiel leasing får du finansieret dit udstyr gennem et leasingselskab, i stedet for et traditionelt lån i banken eller ved egenfinansiering. Finansiel leasing minder mest om køb på afbetaling, da du forpligter dig til at købe eller finde en køber til udstyret efter endt leasingperiode og da den månedlige leasingydelse fungerer som afdrag på udstyret.

Finansiel leasing er den mest udbredte leasingform inden for fitnessudstyr.

Operationel leasing er en leasingform, der på mange måde kan sammenlignes med en lejeaftale. Du betaler en fast månedlig ydelse og eventuelt en udbetaling for at lease udstyret. Den månedlige leasingydelse kan indeholde alle udgifter vedrørende udstyret, herunder service- og vedligeholdelsesaftaler, forsikring m.v. Du slipper dermed for alle bekymringer og opnår en stor budgetsikkerhed, da der ikke kan komme uforudsete omkostninger og da du kan tilbagelevere udstyret til leasingselskabet efter endt leasingperiode.

Leasingselskaber

Vi samarbejder hovedsageligt med De Lage Landen, der er et globalt leasingselskab med aktiviteter i mere end 35 lande og en leasingportefølje på mere end DKK 260 mia. De Lage Landen er et veletableret hollandsk ejet leasingselskab, der tilbyder fleksible og konkurrencedygtige finansieringsløsninger.

Vil du hellere benytte et andet leasingselskab, er dette også en mulighed. Vi har samarbejde med de fleste leasingselskaber på markedet, og sørger for en nem og smidig håndtering.

Vil du vide mere?
Har du brug for en snak om finansiering og leasing af fitnessudstyr, er du altid velkommen til at kontakte salgsafdelingen på telefon 56 14 15 44 eller på mail info@fitnessengros.dk

Finansiering for foreninger - få hjælp hos Fitness Engros

Finansiering til foreninger

Bevæg dig for livet Foreninger, der driver eller vil etablere et foreningsbaseret fitnesscenter, har mulighed for at ansøge om lån i Bevæg dig for livet – Fitness. Bevæg dig for livet – Fitness er en fælles fitnessafdeling for DGI og GymDanmark, der arbejder på at udvikle og styrke fitness i alle folkeoplysende foreninger, der beskæftiger sig med idræt.

Foreninger kan ansøge om et rentefrit lån på op til DKK 300.000. Lånet kan benyttes til indkøb af indendørs eller udendørs fitnessudstyr og til renovering af lokaler eller nybyggeri. Ved køb af fitnessudstyr for under DKK 450.000, skal lånet benyttes til kontantbetaling. Ved køb af fitnessudstyr for mere end DKK 450.000, kan lånet alternativt benyttes til udbetaling på leasingaftale.

Lånet kan kun benyttes til indkøb af fitnessudstyr hos en af Bevæg dig for livet – Fitness’ godkendte leverandører. Vi er godkendt leverandør og har hjulpet mange foreninger godt fra start med den rigtige rådgivning og fitnessudstyr tilpasset de forskellige behov.

Lånet har en løbetid på 5 år for fitnessudstyr og 10 år for renoverede eller nybyggede lokaler. Lånet tilbagebetales i lige store årlige rater i december og hvis lånet er udbetalt senere end 1. april, forfalder første rate i december året efter.

Lånet forudsætter et forudgående samarbejde mellem foreningen og Bevæg dig for livet – Fitness, i form af et gratis rådgivningsforløb. Foreningen skal indføre en specifik kvalitetsramme, der sikrer kvalitet i foreningen og definerer retningslinjer for foreningsdannelse, medlemskab og tilbud til medlemmerne. Herudover er der krav om udarbejdelse af et etableringsbudget for projektet, en plan for finansiering m.v.

Du kan læse mere om mulighederne hos Bevæg dig for livet – Fitness her

Vil du vide mere?
Har du brug for en snak om finansiering og leasing af fitnessudstyr, er du altid velkommen til at kontakte salgsafdelingen på telefon 56 14 15 44 eller på mail info@fitnessengros.dk.

*Leasing forudsætter kreditgodkendelse hos leasingselskab.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores konsulenter står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)