Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Indgangssluser

Adgangssluser

Vi leverer personsluser og speedgates til f.eks. receptionsområdet i fitnesscentret. Sluser og speedgates fungerer som adgangskontrol, så du har styr på, hvem der kommer i centret. Samtidig får du vigtig data omkring, hvornår dine medlemmer kommer i fitnesscentret.

Både speedgates og indgangssluser kan leveres i forskellige design, farver og størrelser.

Speed Gates

Elegante og stilrene speedgates (også kaldet speedlanes) i rustfrit stål, der passer til ethvert center. LED-lys på siden af portalerne, guider brugeren og signalerer, når der er passage. Medlemmerne giver sig selv adgang ved f.eks. at indlæse medlemskortet mod kortlæseren.

Passage gennem lågerne kan også styres af personalet, der kan åbne op for nye medlemmer i bemandingstiden. Vores speedgates har indbygget alarm, der advarer om indtrængende personer uden adgang.

Personsluser

Vores personsluser er testede og anerkendte til brug i blandt andet døgnåbne fitnesscentre, hvor medlemmer har adgang til centret uden for bemandingstid. Det giver værdifuld sikkerhed for både medlemmer og jer selv.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud til jeres center på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)