Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Totalleverandør til foreningsfitness

Fitness Engros er samarbejdspartner og godkendt af DGI – ”Bevæg Dig for Livet” som leverandør af udstyr til foreningsbaserede fitnesscentre.

Som godkendt leverandør har du mulighed for at søge om lån hos Bevæg Dig For Livet, når du køber udstyr hos os. Det gælder uanset, om du er en ny eller allerede eksisterende forening. Kontakt os for at høre nærmere.


Fitness Engros er jeres forenings sparringspartner

Hos Fitness Engros får du en sparringspartner i ryggen, som har erfaringen med at etablere et succesfuldt foreningsbaseret fitnesscenter.

Du får din egen konsulent stillet til rådighed, som du altid kan kontakte eller aftale møde med, når du har behov for sparring, støder på udfordringer eller mangler svar på spørgsmål – både før, under og efter etableringen af jeres fitnesscenter.

Vi står også til din rådighed, selvom du ikke skal åbne et nyt center, men snarere har brug for nyt udstyr til dit eksisterende center, eller har brug for råd til indretning, medlemsfastholdelse, aktiviteter, serviceaftaler og markedsføring m.m..Kontakt os for rådgivning

Vi har arbejdet med foreningsfitness i mange år, og vores konsulenter er derfor dygtige rådgivere på området. Hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning i forbindelse med åbning af et foreningsbaseret fitnesscenter eller indkøb af det rette udstyr, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Annette Christensen
Annette Christensen
Salgschef
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)