Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Fitnesscentre

Kommercielle fitnesscentre og store fitnesskæder er vores største kundesegment. Som en af Danmarks største fitnessgrossister har vi daglig kontakt med både største aktører på markedet og de mindre – både i Danmark og i resten af de andre nordiske lande. 

Hos os finder du al den nødvendige ekspertise - og vores rådgivning og vejledning er altid opdateret med de seneste trends fra ind- og udland. Vi deltager hvert år på adskillige internationale udstillinger og messer – og vi er distributør for mange af verdens ledende brands inden for fitnessindustrien.

Vi har oplevet Fitness Engros A/S som en særdeles kompetent og troværdig samarbejdspartner. Da vi skulle opbygge det nye REPEAT koncept, vidste vi, at udstyret skulle have den højeste kvalitet, der matcher kundernes forventninger til REPEAT. Fitness Engros leverede konstruktiv sparring og hele processen var særdeles tilfredsstillende for os.
Hos Fitness Engros fandt vi alt det udstyr, vi havde behov for. De markedsfører udstyr i alle prisklasser – fra "low budget" til "high end" – og leveringssikkerheden er helt i top. Samarbejdet med Fitness Engros er upåklageligt. Vi oplever dem som fleksible, kompetente og særdeles konstruktive. 
Skulle der være behov for reparation af udstyret, er deres store serviceteam altid gode til at servicere udstyret og minimere perioden, hvor udstyret er ude af drift. Vi har oplevet en upåklagelig service får, under og efter bygningen af vore REPEAT fitnesscentre.

Hans-Henrik Moe Sørensen

Adm. Direktør/CEO

Annette Christensen
Annette Christensen
Salgschef
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)