Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER
EM Fodbold 2024 - Vi er stolte leverandører af træningsudstyr til herrelandsholdet
Træn med det samme
Udstyr som landsholdet
Vi er stolt sponsor af træningsudstyr til herrelandsholdet

Vores herrelandshold skal snart folde de danske farver ud til EM i Tyskland. Fitness Engros leverer fitnessudstyr til landsholdet, og er hermed med til at skabe de rette forudsætninger for spillerne for at træne og restituere, når de ikke er på banen.

Længere nede kan du se et interview med Christian Nørkjær, chef for Herre A-landsholdet Fodbold, og landsholdets fysiske Coach, Chris Haslam, som taler om sponsoratet og hvad det betyder for landsholdet, at have det samme udstyr til rådighed uanset hvor de er i verdenen.

Følg med her og på vores sociale medier under EM slutrunden, hvor vi løbende poster indhold om deres udstyr, og om deres træningsøvelser, så du kan træne med det samme udstyr som landsholdet.

Vi kommer selvfølgelig også til at fejre drengenes sejre med gode rabatter på udstyret. Første kamp er imod Slovenien søndag d. 16 juni, herefter venter England torsdag d. 20 juni og Serbien tirsdag d. 25 juni. Vi glæder os til at komme igang!

KOM SÅ DANMARK!

Fitness Engros sponsorerer DBU og fodboldslandsholdet

Fitness Engros leverer fitness udstyr til til både herre- og kvindelandsholdet i fodbold - og det er vi vanvittigt stolte over! Med vores know how og kompetence inden for fitness udstyr, har vi mulighed for at sammensætte det professionelle setup for fysisk træning, når begge landshold afholder samlinger og eksempelvis skal deltage i slutrunder.

Peter Møller, fodbolddirektør i DBU Elite kommenterer: “Det er fantastisk at kunne tilbyde vores spillere og fysiske stab det helt samme udstyr, hvad enten vi træner på hjemmebane eller er ude til turneringer i verden”.

I video-interviewet kan I både høre Christian Nørkjær, chef for Herre A-landsholdet Fodbold, og Chris Haslam; landsholdets fysiske coach, fortælle om sponsoratet og udstyret, som de har til rådighed. 

Træn med det samme udstyr som landsholdsspillerne!

Landsholdets træningsudstyr

Brand
Muskelgruppe
Vægtinterval
LMX. Ab Wheel
LMX. Ab Wheel

135 kr. 
Spar 20%
LMX. EVA Foam Roller
LMX. EVA Foam Roller

316 kr.  / 395,00 kr. 
Spar 20%
SQ&SN Bumbers i sort
SQ&SN Bumper Plate | 5-25 kg

236 kr.  / 295,00 kr. 
LMX. Nakkepude
LMX. Nakkepude

275 kr. 
Body Bike Smart+
Body Bike Smart+

21.243,75 kr. 
Crossmaxx GHD Pro
Crossmaxx GHD Pro

8.695 kr. 
Spar 20%
LMX. Balance Dome Balancetræner
LMX. Balance Dome Balancetræner

844 kr.  / 1.055,00 kr. 
Spar 20%
Lifemaxx PRO Justerbar Stepbænk
Lifemaxx PRO Justerbar Stepbænk

1.140 kr.  / 1.425,00 kr. 
Spar 20%
SQ&SN Justerbar Squat Rack
SQ&SN Justerbar Squat Rack

2.396 kr.  / 2.995,00 kr. 
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)