Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Body Bike On Demand

Body Bike on Demand er nu kommet for at gøre din træning meget sjovere og motiverende! Lige nu får du et års fri adgang med i prisen, hvis du køber en Body Bike hos os. Kontakt os for at høre mere på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Hvad får jeg med Body Bike On Demand?

Med Body Bike On Demand har du adgang til guidede træningsvideoer, så du kan træne præcis når det passer dig. Der er både korte og længerevarende workouts, alt efter dit niveau og hvor meget tid du har til rådighed. Der er helt klassiske træninger, som du kender det fra dine holdtræninger i cykelsalen i dit træningscenter, men der er også kombinerede workouts, hvor du både bruger cyklen men også skal lave diverse gulvøvelser.

Gulvøvelser kræver kun din egen kropsvægt eller minimalt med udstyr som f.eks. et sæt håndvægte, en træningsbold eller en træningselastik. Du kan selvfølgelig også finde redskaber derhjemme og f.eks. bruge vandflasker som vægte.

Du finder desuden en lang række andre træningsmuligheder. Vælg imellem:

  • Indoor Bike
  • Styrke
  • HIIT
  • Yoga & Pilates
  • Meditation
  • Udstrækning og mobility
  • Kombinerede workouts

Du kan gemme dine yndlingsvideoer, så du hurtigt kan finde dem igen under dine favoritter. Du får timevis af træning. Vi garanterer, at det aldrig bliver kedeligt.

Hvordan virker Body Bike On Demand?

Find en workout, der passer til det du gerne vil træne. Med Body Bike on Demand får du adgang til alverdens træningsmuligheder - ikke kun cykling. Så scroll igennem kartoteket, eller brug søgefunktionen i øverste højre hjørne for at søge efter den type træning, du gerne vil lave. Du kan f.eks. søge på “cycling” for at få vist de træninger, der er lagt op, hvor du kan bruge din indoor bike.

Få det bedste ud af træningsoplevelse

For at få det bedste ud af din træningsoplevelse, så anbefaler vi, at du afspiller træningsvideoerne på en større skærm. Du har mulighed for at spejle videoen op på din tv-skærm med AppleTV eller med Chrome Cast, eller ved hjælp af et HDMI-kabel mellem din computer og tv. Det er især at anbefale til de træninger, hvor du ikke udelukkende sidder på cyklen. Skal du træne udelukkende på cyklen, så kan du også bruge din tablet.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)