Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER
Hent vores bæredygtighedsrapport her
Træn med bæredygtige crossmaxx vægtskiver fra Fitness Engros

Fitness Engros arbejder mod en mere bæredygtig fremtid

I 2022 styrkede vi vores fokus på bæredygtighed – i bredeste forstand. Nu, hvor vores omverden er præget af klimakrise, krig i Europa, forsyningsuro og høj inflation, er det vigtigt at bidrage til løsninger, der trækker samfundet i en grønnere retning.

I 2022 tog vi bl.a. følgende initiativer:

  • Vi installerede to ladestandere til EL-biler på parkeringspladsen foran hovedkontoret
  • Vi udskiftede gamle lyskilder med ny LED-belysning – styret af bevægelsesdetektorer
  • Vi bestilte en ny og energieffektiv varmeveksler til fjernvarmeforsyningen i én af vores lagerhaller

Sammen skaber vi en sundere fremtid, hvor mennesker er fysisk, mentalt og emotionelt stærkere – i denne ambition spiller fitness og anden fysisk træning en væsentlig rolle.

Thomas Bøgelund - Adm. direktør

Træn med bæredygtige produkter fra Fitness Engros
Træn med bæredygtigt yogaudstyr fra Fitness Engros

Code of Conduct

Vi har forventninger til leverandørernes adfærd vedrørende korruption, konkurrence, fortrolighed, miljøpåvirkning og arbejdsvilkår. Ved at følge disse principper og handlinger stræber Fitness Engros efter at opretholde høje standarder for ordentlighed, redelighed og sund fornuft i vores forretningsaktiviteter.

Ordentlighed: Vi udviser respekt og opretholder en høj standard af professionalisme og etisk adfærd på markedet, socialt og miljømæssigt.

Redelighed: Vi er troværdige og pålidelige.

Sund fornuft: Vi fokuserer på at tilbyde etisk værdi frem for blot produkter, da vi tror på, at det er kvaliteten af vores arbejde og service, som kunderne køber ind på.

Klimakompenseret levering med GLS

Klimakompenseret levering med GLS

Hos Fitness Engros tilbyder vi klimakompenseret levering med GLS. Klimakompenseret levering er en bæredygtig løsning, der sigter mod at reducere CO2-udledningen fra deres logistikaktiviteter. For at opnå dette kompenserer GLS for de CO2-emissioner, der er forbundet med transporten af deres pakker ved at investere i klimaprojekter rundt om i verden. Klimaprojekterne, som GLS støtter, er nøje udvalgt og certificeret i overensstemmelse med internationale standarder for klimakompensation.

Hos Fitness Engros bliver din levering med GLS klimakompenseret, så du kan faa leveret pakker på en bæredygtig måde.

Projekter støttet af GLS Danmark og GLS Group

Alle projekter som GLS støtter er anerkendte af de internationale certificeringsstandarder Verified Carbon Standard (VCS) og The Gold Standard. Her kan du se, hvilke projekter GLS investerer i som en del af deres klimakompensation.

  • Skovbeskyttelse i Madre de Dios, Peru
  • Vindenergi i Maliya, Indien
  • Skovbeskyttelse Pacajá, Brasilien
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)