Produktchefen anbefaler

SQ&SN Competition Kettlebell 4 kg

Kvalitets kettlebell til både konkurrence brug og daglig træning. Lavet i støbejern med godt greb, der gør din træning til en leg. Læs mere
Bestil inden 2 timer og 58 minutter for at få den sendt i dag
Hurtig fragt eller afhentning
365 dages returret
Prismatch

Beskrivelse

Competition Kettlebells fra SQ&SN 4-36 kg

Følelsen af at svinge en kettlebell er fantastisk. I al sin enkelhed er det utroligt tilfredsstillende at træne med kettlebells. De har tyngde og lækkert greb. Der er noget råt og autentisk over jernkuglen med håndtag.

Men selvom en kettlebell ser simpel ud, så kræver den teknik at bruge. Og der findes et væld af forskellige kettlebells på markedet. Det kan være svært at vælge den rigtige. Vi har stor erfaring med kettlebells og hvad vores kunder har brug for. Derfor har vi lavet vores egen kettlebell som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet.

SQ&SN competition kettlebell er lavet efter de standarder der bliver brugt i konkurrence. Du kan få den med forskellig vægt i intervallet 4 - 36 kilo.

Design til konkurrence

Det er ikke helt ligegyldigt hvordan en kettlebell er formet eller fremstillet. Nogle kettlebells er lavet af cement, men vores er fremstillet i støbejern. Alle kettlebells er lige store uanset hvilken vægt de har. Det sikrer at du har samme afstand og balance selvom du går op eller ned i vægt.

Håndtaget har samme mål og form som de officielle competition kettlebells. Derfor kan du bruge dem når du træner til konkurrence. Men vi anbefaler dem også i den daglige træning. Det firkantede design på håndtaget sikrer et godt greb under din workout. Det har en tilpas tykkelse til at du ikke taber den i swings og kan bære dem lidt længere i farmer’s walk før underarmen syrer til.

Kettlebell til fitnesscenter og hjemme

SQ&SN kettlebells er robuste og slidstærke. De egner sig til træning i fitnesscentre, crossfitcentre, træningsrum og hjemmetræning. Ja, vi anbefaler dem til ethvert område der har plads til at svinge en jernkugle.

Kettlebells stiger med fire kilo i intervallet 4 - 36 kilo og er kodet med farver så du hurtigt kan se hvilken kettlebell du skal tage i stativet. Farverne gør det også lettere at holde orden i centeret. Medlemmerne har ofte travlt med at komme i bad og videre. Med farvekoderne er det let og hurtigt at finde den rigtige plads.

Står du også mangler en Kettlebell i høj kvalitet og til en skarp pris, så er SQ&SN Competition Kettlebell helt sikkert noget for dig. Og er det ikke en Competition Kettlebell du er på udkig efter, så finder du alle vores kettlebells her.

Disse Kettlebells følger de officielle standarder og ligegyldigt om du vælger den lette kettlebell på 4 kilo eller den tunge på 36 kilo, så er dimensionerne de samme. Dette sikrer en ensartet teknik uanset hvilken vægt du træner med.

Produktinformation

Varenummer: SQSNKett04
Producent farve: Hvid
Stand: Ny
Vægt: 4 kg
Pakkens vægt 4 kg

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Kunder købte også

Produktchefen anbefaler
SQ&SN Competition Kettlebell 12 kg

Varianter fra 445 kr. 
545 kr. 
Crossmaxx Resistance Træningselastik Level 1,5 Black

Varianter fra 85 kr. 
125 kr. 
-20%
SQ&SN Competition Kettlebell 16 kg - Demo

555 kr.  Førpris 695,00 kr. 
Produktchefen anbefaler
SQ&SN Competition Kettlebell 8 kg

Varianter fra 445 kr. 
495 kr. 
SQ&SN Bodypump vægtskive 5 kg

Varianter fra 55 kr. 
185 kr.