Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER
Brand
Vægtinterval
Farve

Fitness Engros er din online forhandler af kettlebells i høj kvalitet. Vi tilbyder både tunge og lette kettlebells med vægte, der svinger fra 4 til 50 kg og inkluderer et bredt udvalg af farver og materialer. Hvad end du er nybegynder, øvet eller ekspert, kan du hos os vælge kettlebells, der passer til dit niveau.

Vores kettlebells egner sig desuden glimrende til både privat- og erhvervsbrug, så uanset om du leder efter nyt træningsudstyr til dit private træningsrum i hjemmet, i firmaet, eller om du er på udkig efter udstyr til et professionelt fitnesscenter, så kan vi levere varen. Køb derfor dine nye kettlebells til din hjemmetræning eller dit træningscenter lige her hos os.

Kettlebell - Den ideelle løsning til frivægt core træning

En kettlebell er om nogen kendetegnet for et multifunktionelt træningsudstyr, der hjælper dig med at opbygge muskler ved hjælp af en lang række forskellige øvelser. Du kan anvende kettlebells som både en dynamisk træningsredskab der leverer effektiv træning og styrker din core på tværs af muskler over hele kroppen, samt som et supplement til bl.a. håndvægte. En kettlebell er desuden kendt for den robuste sammensætning, som sikrer en vare, der holder i mange år.

De populære kettlebells trender som aldrig før, og det er med god grund. Fordelene ved at bruge en kettlebell i sin træning er nemlig mange. Det er både sjovt og effektivt som styrketræning samt en god måde at træne udholdenhed, smidighed og koordination. Kettlebells egner sig bl.a. rigtig godt til crossfit og fitness, og med blot få øvelser får du godt gang i din forbrænding samtidig med, at du opbygger muskler.

Kettlebells er ikke kun at finde i langt de fleste fitnesscentre. De hører også til blandt det mest anvendte udstyr i øjeblikket for folk, der ønsker at træne hjemme og nå igennem en god række af forskellige øvelser i en travl hverdag.

Køb kettlebells til privat- og erhvervsbrug fra førende leverandører

De kettlebells, du finder i vores sortiment, er udført i slidstærke materialer, hvilket er med til at sikre en lang levetid for produkterne. Ja, faktisk er dette træningsudstyr næsten ikke til at slide op. Ønsker du at købe kvalitetsudstyr til hjemme- eller centerbrug, så vil kettlebells være et rigtig godt bud. Vi forhandler udelukkende kettlebells fra velrenommerede mærker, der deler vores høje kvalitetskrav.

Køb kettlebells fra følgende mærker:

Bliv meget klogere på ovenstående mærker – og deres forskellige kettlebells – ved at klikke dig ind på vores produktsider. Disse velrenommerede producenter byder bl.a. på kettlebells i støbejern og aluminium. Førstnævnte materiale – støbejern – er især et populært valg, når det kommer til kettlebells og andet træningsudstyr. Det er nemlig et yderst holdbart materiale.

Producenterne er kendte for at designe kettlebells til konkurrencer. Det betyder, at deres produkter bliver brugt af professionelle i mange afskygninger – og det er selvsagt et kvalitetsstempel. Vil du bruge de samme kettlebells som de bedste atleter, så shop kettlebells fra de repræsenterede mærker hos Fitness Engros.

Vi tilbyder kettlebells enkeltvis og i sæt

Hos Fitness Engros kan du naturligvis købe et sæt med to kettlebells til en favorabel pris, men du har også mulighed for at købe din nye kettlebell enkeltvis, hvis du ønsker det. Vi har ingen forudbestemte sæt, men vi giver dig selvfølgelig mulighed for at sammensætte dit eget sæt.
Nogle få vil kunne klare sig med én kettlebell, men langt de fleste vil kunne drage fordel af at have adgang til flere kettlebells. For at sikre en god træning af hele kroppen vil det nemlig være hensigtsmæssigt at kunne gå op og ned i belastning, alt efter om den står på træning af ben, arme, bryst, ryg eller noget helt femte.
Ved bestilling af din kettlebell skal du vælge antal og vægt. Vi bestræber os på at have alle de forskellige vægtvarianter på lager.

Kvalitetsrigtige kettlebells i mange vægtklasser (4-50 kg)

Hos Fitness Engros går vi aldrig på kompromis med kvaliteten – og derfor kan du udelukkende købe kettlebells i den helt høje kvalitetsende hos os.
Foruden at garantere høj kvalitet i enhver kettlebell, så kan vi glæde dig med, at vi forhandler kettlebells i mange forskellige vægtklasser. Det gælder både lette kettlebells på 4-6 kg såvel som mere tunge kettlebells, der vejer helt op til 44-48 kg. Med så bredt et interval er vi sikre på, at der er en kettlebell for enhver smag.
Find bl.a. kettlebells med følgende vægt:
 • 4 kg
 • 6 kg
 • 8 kg
 • 10 kg
 • 12 kg
 • 16 kg
 • 20 kg
 • 24 kg
 • 28 kg
 • 32 kg
 • 36 kg
 • 40 kg
 • 44 kg
 • 48 kg
De fleste begyndere starter med at træne med en kettlebell, der har en vægt på mellem 4 og 12 kg. Lige så stille vil man dog blive stærkere, og derfor vil der opstå et naturligt behov for en tungere kettlebell. Vi har kettlebells med en vægt på op til 48 kg, så der er rig mulighed for at øge belastningen med henblik på at opnå øget styrke.

Kettlebell træning er forbundet med mange fordele

Træning med en kettlebell er populært og er med al sandsynlighed kommet for at blive – derfor bør du også hoppe med på bølgen.

Hos Fitness Engros deler vi danskernes store begejstring for kettlebell træning. Kettlebells kommer med nogle af de samme fordele som håndvægte, men dette træningsudstyr skiller sig også ud på visse parametre. Fordelene ved at en kettlebell i din træning er bl.a.:

 • Udstyret optager ganske lidt plads (især en fordel for private) – En kettlebell udmærker sig først og fremmest ved at være et pladsbesparende alternativ til store og tunge træningsmaskiner. Selv i det mindste private træningsrum vil der være plads til en kettlebell eller to. Dette er især en fordel for private, men også for fitnesscentre, idet det er en god måde at udnytte den plads, der er til rådighed på.
 • Træner hele kroppen – Der er mulighed for at træne samtlige muskelgrupper alene ved brug af kettlebells, heriblandt biceps og triceps. Der findes nemlig adskillige gode træningsmuligheder med en kettlebell, heriblandt high pull, single arm swings, thruster, squat, suitcase deadlift m.fl. Du kan sandsynligvis også udføre dine favoritøvelser med kettlebells.
 • Holdbart udstyr - En kettlebell i høj kvalitet kan klare mange års brug. Ved at købe kettlebells fra Fitness Engros er du garanteret langtidsholdbart træningsudstyr.
 • Mange forskellige øvelser og træningsformer - Du kan bruge din kettlebell til mange træningsøvelser og -former. Kettlebells er velegnet til både crossfit, styrketræning, træning af koordination og mange andre fysiske aktiviteter. Uanset hvilken træningsform du foretrækker, byder en kettlebell på mange muligheder.
… og mange andre attraktive fordele.

Almindelig eller competition kettlebell?

Der findes overordnet set to typer af kettlebells: Almindelig og competition kettlebell. Forskellen mellem de to alternativer ligger i, at competition kettlebells oftest er større og har et mindre samt et mere firkantet håndtag. Det giver et mindre glidende og mere centreret greb. Samtidig er størrelsen den samme på en competition kettlebell uanset vægten for at sikre mere konsistente øvelser.

Til gengæld betyder det mindre greb, at competition kettlebells ikke i samme grad er egnet til øvelser med begge hænder som de almindelige varianter, hvor håndtaget er større. Ligeledes er almindelige kettlebells normalt det foretrukne valg til øvelser på begynderniveau.

Find den rette kettlebell til en skarp pris hos os

Hos Fitness Engros finder du et stort udvalg af bl.a. competition kettlebells. Foruden et stort udvalg, så har vi jævnligt en række af gode tilbud. Det er naturligvis tilbud, som såvel privatkunder som erhvervskunder kan tage del i.
På denne underside har vi samlet nogle af vores bedste tilbud på kettlebells i øjeblikket. Du er i øvrigt velkommen til at besøge vores online outlet, hvis du ønsker at opleve flere tilbud på træningsudstyr.
Mangler du flere gode grunde til at købe kettlebells hos Fitness Engros, så kan vi fortælle, at vi har over 20 års erfaring og desuden tilbyder 365 dages returret.

Afprøv de forskellige kettlebells i vores showroom

Ønsker du at se og prøve vores kettlebells inden køb, så tøv ikke med at lægge vej forbi vores showroom. Her kan du få den bedst mulige fornemmelse af vores produkters kvalitet, og vi vil sætte en ære i at gøre dig klogere på vores produkter. Du kan endda også opleve vores showrooms virtuelt, hvis du ikke har mulighed for at besøge os.
Du behøver dog ikke at lægge vejen forbi vores showroom for at få fyldestgørende rådgivning, hvad end det drejer sig om din første kettlebell eller nyt udstyr til fitnesscentret eller dit hjemmefitness. Du altid velkommen til at kontakte os på 56 14 15 44, hvis du har spørgsmål eller på anden måde brug for hjælp.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)