Granuflex Standard Gummiflise 1000 x 1000 x 20 mm Green

Granuflex 20 mm gummifliser er i høj kvalitet. Fliserne er produceret med omtanke for miljøet og med bæredygtigt materiale. Læs mere

415 kr. 

20+ på lager

Farve
Bestil inden 2 timer og 58 minutter for at få den sendt i dag
Hurtig fragt eller afhentning
365 dages returret
Prismatch

Beskrivelse

Granuflex Standard Gummiflise 1000 x 1000 x 20 mm

Du er ved at indrette garagen til et træningsrum – dit personlige home gym. Du tænker, at det er fint hvis du bare fejer gulvet, og så sparer du på udgifterne til gulvbelægning. Efter et par drops opdager du, at kettlebells og cementgulv er en dårlig kombination.

Og selvom du passer godt på, så vil rå cement eller beton altid være beskidt. Alt der rører ved gulvet bliver støvet eller beskidt. Dine hænder og dit udstyr. Det er bare besværligt.

Løsningen er at lægge et gulv med gummifliser. For det første løser det dine problemer med drops og rengøring. For det andet så virker det professionelt med et flot gulv – og så er det nemt at lægge.

Denne standard gummiflise er også god i fitnesscenteret eller virksomhedens motionsrum.

Bæredygtig gulvflise fra Granuflex

Granuflex Standard Gummiflise er lavet i Holland af genbrugsgummi. Ud over at passe på dit udstyr, så er du med til at passe på miljøet ved at genbruge gamle bildæk i dit nye træningsrum. Gulvet bliver på samme tid råt og flot.

Et gulv dækket med gummifliser er en god investering. De beskytter gulvet mod drops og flyvende kettlebells. En flise på 20 millimeter giver en god beskyttelse for langt de flestes behov. Det kan holde til at du taber dit udstyr eller dropper vægtsstangen. Hvis du træner vægtløftning, er det en god idé at supplere med en platform. Se vores platforme her.

Gummifliserne tager imod stødet, og beskytter ikke kun gulvet, men afbøder belastningen på udstyret. Dit udstyr holder længere når du taber det på et gulv dækket med gummi.

Gummifliser reducerer støj

Forestil dig, at du træner i din garage eller et skur i haven. Væggene er ikke ligefrem lydtætte. Selvom du elsker lyden af jern og høje støn der vidner om hvor stærk du er, så er det ikke sikkert at dine naboer sætter pris på lydene.

Gummifliser sluger støj. Selvom dine vægge er tynde, så vil en belægning med gummifliser absorbere en god portion af lyden. Dine naboer vil takke dig.

Du kan endda tage træningen med udenfor og stadig opretholde et lavt støjniveau. Gummifliserne kan tåle vand og skiftende vejrforhold. De er skridsikre selvom de er våde. Det er klart at fliserne nemt kan blive beskidte udendørs, men de er lette at gøre rene med en børste eller kost. Fliserne kan vaskes med sæbe.

Produktinformation

Brand: Granuflex
Varenummer: MÅTTEFITNESS_G
Leverandør varenummer: 229GRO020M4100FI
EAN nummer: 5714434038885
Farve: Grøn
Stand: Ny
Bruttovægt (kg): 17.5
Nettovægt (kg): 17.5
Nettohøjde (cm): 2
Nettobredde (cm): 100
Nettolængde (cm): 100

Anmeldelser

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Kunder købte også

-20%
SQ&SN Hexagon Håndvægt 30 kg 2. Sortering
SQ&SN Hexagon Håndvægt 30 kg 2. Sortering

876 kr.  Førpris 1.095,00 kr. 
-20%
SQ&SN Hexagon Håndvægt 35 kg 2. Sortering
SQ&SN Hexagon Håndvægt 35 kg 2. Sortering

1.036 kr.  Førpris 1.295,00 kr. 
-15%
Crossmaxx CF Vægtsæt 150 kg Farvet Crossmaxx CF Vægtsæt 150 kg Farvet
Crossmaxx CF Vægtsæt 150 kg Farvet

Varianter fra 1.895 kr. 
6.795 kr.  Førpris 8.030,00 kr.