Squat Racks

Filter
-15%
Crossmaxx Squat Rack Crossmaxx Squat Rack
Crossmaxx Squat Rack
Multi-rack til squat, bænkpres og pull ups. Ideelt squat rack til crossfit-boxe, funktionelle træningsrum og personlige trænings-studios.

4.747,25 kr.  Førpris 5.585,00 kr. 
-15%
Crossmaxx Squat Rack V2
Crossmaxx Squat Rack V2
Crossmaxx squat stand er et robust squat stativ, som har medfølgende kvalitets J-hooks, der ikke skader din vægtstang.

5.010,75 kr.  Førpris 5.895,00 kr. 
-15%
Crossmaxx Split Squat Stand Crossmaxx Split Squat Stand
Crossmaxx Split Squat Stand

1.143,25 kr.  Førpris 1.345,00 kr. 
Inter Atletika Universal Squat Rack Inter Atletika Universal Squat Rack
Inter Atletika Universal Squat Rack
Inter Atletika Universal Squat Rack er nemt at justere i både højde og bredde, så man uden problemer kan køre tunge squats eller bænkpres.

5.995 kr. 
Inter Atletika Squat Rack
Inter Atletika Squat Rack
Inter Atletika Squat Rack er et flot matsort, solidt squat rack i professionel kvalitet med indbygget pull up bar. Squat racket er fremstillet i stål og måler 190 cm.

6.125 kr. 
-15%
Crossmaxx Fritstående Squat Rack Crossmaxx Fritstående Squat Rack
Crossmaxx Fritstående Squat Rack
Fritstående squat stativ i solidt design, så du kan træne squat, bænkpres o.l. hvor du vil. Nemt at pakke sammen og opbevare.

4.160,75 kr.  Førpris 4.895,00 kr. 
-15%
Crossmaxx Half Rack Crossmaxx Half Rack
Crossmaxx Half Rack
Søger du et half rack, der har mulighed for varierede træningsøvelser? Dette half rack fra Crossmaxx giver mulighed til opbevaring af træningsudstyr.

15.720,75 kr.  Førpris 18.495,00 kr. 
SQ&SN Squat Rack
SQ&SN Squat Rack

2.995 kr. 
-59%
Inotec Athletic Line Power Rack
Inotec Athletic Line Power Rack
Søger du en solid vægtstangstativ? Power rack fra Inotec er et fantastisk og solidt multiredskab til træning med vægtstænger og opbevaring vægtskiver.

18.625 kr.  Førpris 44.875,00 kr. 
-15%
Crossmax Dip Station Til Crossmaxx Half- & Power Rack Crossmax Dip Station Til Crossmaxx Half- & Power Rack
Crossmax Dip Station Til Crossmaxx Half- & Power Rack

1.245,25 kr.  Førpris 1.465,00 kr. 
Brustyle Squat Rack
-37%
Inter Atletika Olympic Squat Rack Sølv
Inter Atletika Olympic Squat Rack Sølv
Leder du efter et solidt og slidstærkt squat rack? Dette squat rack er med sin rustfrie stålkonstruktion et multifunktionelt rack til professionel brug.

8.495 kr.  Førpris 13.565,00 kr. 
Throwdown 4x4 Compact XTC Rig & Squat Rack Throwdown 4x4 Compact XTC Rig & Squat Rack
Throwdown 4x4 Compact XTC Rig & Squat Rack
Fantastisk alt i et rig og squatrack

41.125 kr. 
Inter Atletika Power Rack
Inter Atletika Power Rack
Inter Atletika Power Rack er et sikkert og komfortabel power rack til udførelse af squats. Rammen er udført i professionel kvalitet med et forstærket design i rustfrit stål.

11.125 kr. 
Nautilus Inspiration Olympic Squat Rack
Nautilus Inspiration Olympic Squat Rack
Olympic squat rack er et squat stativ udviklet af Nautilus med fokus på æstetik og funktionalitet. Squat stativet består af en solid stålkonstruktion med flere vægtstangholdere fremstillet af formstøbt polyurethan.

34.875 kr. 
Inter Atletika Smith Machine
Inter Atletika Smith Machine
Leder du efter et professionelt smith stativ med kvalitet? Professional Line er en komplet serie i elegant design til en fornuftig pris.

22.375 kr. 
gym80 Squat Rack gym80 Squat Rack
gym80 Squat Rack
Vægtstangstativet fra Gym80 er et effektivt og sikkert redskab til træning af de forskellige muskler i kroppen.

37.900 kr. 
Throwdown 2x4 Compact XTC Rig & Squat Rack Throwdown 2x4 Compact XTC Rig & Squat Rack
Throwdown 2x4 Compact XTC Rig & Squat Rack
Multifunktionel rig og squatrack, som passer perfekt til dit homegym!

33.625 kr. 
Nautilus Half Rack Nautilus Half Rack
Nautilus Half Rack
Nautilus Half Rack til SVA platform. Stativet er bygget til, at man kan udføre flere forskellige øvelser. I får et half rack af særdeles høj kvalitet, som er meget mere end blot et squat rack.

46.125 kr. 
-15%
Crossmaxx Power Rack Crossmaxx Power Rack
Crossmaxx Power Rack
Power rack er det mest ideelle rack til enhver træningsfacilitet. Det er både solid og holdbar samtidig med at den er storslået med sin pulverlakeret kraftige ramme.

24.569,25 kr.  Førpris 28.905,00 kr. 
-15%
Crossmaxx Yoke PRO
Crossmaxx Yoke PRO
Crossmaxx Yoke PRO er et multifunktionelt udstyr til Strongman træning. Desuden kan den bruges som et Squat Rack, da der medfølger et sæt j-hooks.

9.558,25 kr.  Førpris 11.245,00 kr. 
Nautilus Plate Loaded Freedom Rack
Nautilus Plate Loaded Freedom Rack
Nautilus Freedom Rack er et enestående træningsstativ, som kombinerer et smith stativ med et power rack. Du kan her både føle dig sikker, da vægtstangen kan placeres adskillige steder, men også bevæge dig frem inde i racket.

62.375 kr. 
Nautilus Plate Loaded Smith Machine
Nautilus Plate Loaded Smith Machine
Nautilus Smith Machine er det ideelle stativ til træning for optimeret biomekanik med en vægtstang. Fx ved udførelse af squats og lignende træningsøvelser. Desuden er der mulighed for opbevaring af vægtskiver.

52.375 kr. 
Nautilus Inspiration Power Cage
Nautilus Inspiration Power Cage
Nautilus Power Cage er en robust stålkonstruktion, som kan benyttes til mange forskellige træningsøvelser. Der kan både trænes med vægtstang og træningsbænke.

37.375 kr. 
Inter Atletika Safety Bar Til Squat Rack
Inter Atletika Safety Bar Til Squat Rack
Byg dit eget rig med Inter Atletika rigs. Skræddersy dit eget rig til dit træningsområde med specialfremstillet tykt stål.

3.595 kr. 
-15%
Crossmaxx XL Foldbart Squat Rack Crossmaxx XL Foldbart Squat Rack
Crossmaxx XL Foldbart Squat Rack
Foldbart squat rack fra Crossmaxx er perfekte til mindre træningsarealer. Pladsbesparende og samtidig i høj kvalitet og medfølgende j-hooks.

7.220,75 kr.  Førpris 8.495,00 kr. 

Squat stativer er fantastiske at bruge i forbindelse med øvelsen squat, men også ved andre øvelser som bænkpres, military press, dødløft m.v. Du kender disse stativer fra de lokale fitnesscentre, men stativerne bruges i stigende grad også i homegyms.

Hvad end du leder efter et nyt squat rack til dit homegym eller til et større eller mindre fitnesscenter, så kan du finde det perfekte stativ i vores sortiment. Vi forhandler bl.a. squat stativer fra Crossmaxx, Inter, Inotec og Nautilus, som alle er nogle yderst kvalitetsbevidste producenter af træningsudstyr.

Hvad er et squat rack?

Et squat rack – eller på dansk squat stativ – er et stativ, der har til formål at holde vægtstangen ved øvelsen squat og andre øvelser.

Det typiske squat rack består af en massiv rammestruktur og to forbundne stålrør. På stålrørene er der fæstnet en række af hylder til at aflægge vægtstangen. Netop muligheden for at kunne aflægge vægtstangen efter et sæt squat eller anden øvelse er med til at højne sikkerheden.

Nogle af vores squat stativer er tilmed udstyret med en tværgående bar øverst, der giver mulighed for at lave pull ups. Derfor betragtes mange squat racks som multi racks. Flere af vores squat stativer leveres også med J-hooks og spotting arms – tilbehør, der giver flere træningsmuligheder og samtidig højner sikkerheden.

Hvordan finder jeg det bedste squat rack til mit homegym eller fitnesscenter?

Uanset om squat stativet skal bruges i et homegym eller i et fitnesscenter med tusindvis af medlemmer, så ønsker du naturligvis at finde det bedste til prisen. Dette vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor giver vi dig nedenfor nogle input til, hvad du skal tage højde for. Har du brug for yderligere input, så er vores kundesupport kun én mail eller ét opkald væk.

For at finde det perfekte squat rack skal du tage højde for egne behov og ønsker. Vi kan ikke pege på ét squat rack, der vil være ideelt for både homegyms og fitnesscentre. Til gengæld har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at få vist de mest relevante stativer ved at angive dine ønsker mht. brand, kropsdel, produktlinje og pris. Foruden disse faktorer bør du være opmærksom på stativernes bæreevne, funktionalitet og størrelse ifm. en sammenligning.

Ønsker du at udnytte pladsen så effektivt som muligt i dit homegym eller fitnesscenter, så bør et foldbart squat rack være at foretrække. Der er også mange fordele ved at vælge et fritstående stativ, hvilket vi vil komme ind på i næste afsnit.

Overvej et fritstående squat stativ for maksimal fleksibilitet

I vores sortiment finder du bl.a. fritstående squat racks. Disse er perfekte til dit homegym eller det lille fitnesslokale. Det fritstående stativ til squat og andre øvelser er let at flytte rundt på, og det er derfor muligt at flytte væk, når det ikke bruges. Dermed kan der frigøres plads til andet træningsudstyr.

Fritstående squat racks udmærker sig ikke kun ved at byde på høj fleksibilitet. Stativerne er også kendte for at være yderst prisvenlige. Du er landet på den helt rigtige hjemmeside, hvis du er på udkig efter et fritstående squat rack til en overkommelig pris. Dette tilbyder vi nemlig hos Fitness Engros.

Vi har også squat stativer med indbyggede vægtskiveholdere

Slå to fluer med ét smæk ved at købe et squat stativ med indbyggede vægtskiveholdere. Så slipper du for at købe henholdsvis squat rack og vægtskiveholder separat. Flere af vores stativer er udstyret med horn til opbevaring af vægtskiver. Dermed kan du altid have vægtskiverne inden for rækkevidde, og du kan opbevare dem vægtvis for at skabe det bedste overblik.

Hvor høj belastning kan et squat stativ klare?

I beskrivelserne af vores stativer fremhæver vi typisk en maksimal vægtbelastning eller også kendt som bæreevne. Denne faktor siger noget om, hvor høj belastning stativet kan klare. Bæreevnen kan variere fra stativ til stativ, men vil typisk ligge på omkring 300-400 kg. Der er dermed rig mulighed for at træne tungt uden at bekymre sig om at gøre skade på stativet. Vi bestræber os også på at fremhæve stativernes egenvægt og deres mål (højde, bredde og længde).

Du kan få et billigt squat rack hos Fitness Engros

Er jagten gået ind på et prisvenligt squat rack? Så kan du godt lægge kikkerten til side og afslutte jagten nu. Vi forhandler nemlig en verden af populære squat racks til favorable priser. Disse stativer forhandles til både private og erhverv, så vi kan også tilbyde dig en rigtig god handel, uanset hvor dit stativ skal bruges.

Med vores lave priser sætter vi en tyk streg under, at et godt squat rack ikke behøver at koste en formue. Vil du spare ekstra mange penge, så besøg vores online outlet, hvor vi ofte har gode tilbud på netop squat stativer.

Vi forhandler også tilbehør til dit squat stativ

Fitness Engros er ikke kun stedet, hvor du kan investere i et nyt, moderne og slidstærkt squat stativ. Det er også her, at du finder et væld af tilbehør til squat stativer.

Af uundværligt tilbehør er det f.eks. svært at komme udenom vores gummifliser, der har til formål at beskytte dit gulv mod skader. Vores udvalg af tilbehør til squat stativer begrænser sig dog ikke til praktiske gummifliser. Vi tilbyder også meget andet.

Vores udvalg af tilbehør til squat racks består bl.a. af følgende:
  • Træningsbænke
  • Vægtstænger
  • Vægtskiver
  • Fjederlåse
  • … og andet tilbehør! 
Ved at købe et squat rack og et udsnit af ovennævnte tilbehør er der lagt op til en varieret og effektiv helkropstræning. 
 Hvad end du kun køber et squat stativ, eller om du også køber tilbehør, så kan vi tilbyde attraktive kundefordele som hurtig levering og 365 dages returret. 

Kig forbi vores showroom og oplev vores squat racks på tæt hold 

Har du svært ved at træffe et valg, da der er så mange gode valgmuligheder, når det kommer til squat stativer? Så gør dig selv en tjeneste og besøg vores showroom, hvor vi har flere af vores stativer til at stå. Vores showroom holder åbent på alle hverdage, og der vil her være mulighed for både vejledning, rådgivning og demonstration.