Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Squat Racks

Brand
Muskelgruppe
Farve

Et squat rack er fantastisk at bruge til at træne squat, men du kan også bruge den ved andre øvelser såsom pull-ups, bænkpres, military press og dødløft. Du kender allerede squat racks fra de lokale fitnesscentre, men flere bruger i stigende grad også stativerne i homegyms.

Hvad end du leder efter et nyt squat rack, power rack, half rack eller smith rack til dit homegym eller til et større eller mindre fitnesscenter, så kan du finde det perfekte squat-stativ i vores sortiment. Vi forhandler bl.a. squat racks fra CrossmaxxInter AtletikaInotec og Nautilus, som alle er nogle yderst kvalitetsbevidste producenter af træningsudstyr.
Dyk ned i vores store udvalg, og find det bedste squat rack til dine behov lige her hos Fitness Engros.

Hvad er et squat rack?

Et squat rack – eller på dansk squat-stativ – er et stativ, der har til formål at holde vægtstangen ved øvelsen squat og andre øvelser.

Det typiske squat rack består af en massiv rammestruktur og to forbundne stålrør. På stålrørene er der fæstnet en række af kroge til at aflægge vægtstangen. Netop muligheden for at kunne aflægge vægtstangen efter et sæt squat eller anden øvelse er med til at højne sikkerheden.

Nogle af vores squat racks er tilmed udstyret med en tværgående bar øverst, der giver dig mulighed for at lave pull-ups. Derfor betragtes mange squat racks som multi racks.
Flere af vores squat-stativer leveres også med J-hooks og spotting arms – tilbehør, der giver dig endnu flere træningsmuligheder og samtidig højner sikkerheden.

Find den type squat rack, der passer til dig

Squat racks er ikke bare squat racks. Du finder nemlig mange forskellige udgaver af de populære træningsstativer - heriblandt et power rack, half rack og smith rack. Hvis du ønsker at blive en smule klogere på de forskellige udgaver af squat-stativer, giver vi dig herunder et overblik:

 • Squat rack - Et squat rack er den mest almindelige udgave og er god til squat, bænkpres og lignende øvelser. Opbygningen er relativt simpel og består af en ramme med to lodrette stolper, der har enten en eller flere kroge, hvor du kan placere din vægtstang.

  Du kan få det almindelige squat-stativ i henholdsvis sammenhængende og todelte udgaver. De sammenhængende squat racks er de mest stabile sammenlignet med de todelte squat racks, der til gengæld giver mere fleksibilitet i, hvor du placerer den.
 • Power rack - Et power rack er en mere avanceret version af et squat rack. Det har normalt fire lodrette stolper, en vandret bjælke og to lodrette bjælker, der forbinder stolperne. Med et power rack har du dermed mulighed for at justere højden på vægtstangen og tilføje forskellige tilbehør til at udføre en bred vifte af øvelser, inklusiv pull-ups, dips og bænkpres.
 • Half rack - Et half rack er mellemtingen mellem et almindeligt squat rack og et power rack. Det vil sige, at det er en smule større og mere avanceret end et squat rack, men ikke helt på samme måde som et power rack.

  Half racks har blandt andet flere kroge langs de lodrette bjælker, hvor krogene enten er faste eller justerbare, solide fødder og en generel høj vægt. Med et half rack får du således et ganske solidt squat rack, der har en høj stabilitet, men stadig ikke fylder det helt store.
 • Smith rack - Et smith rack er en maskine, hvor vægtstangen bevæger sig op og ned i et fast spor. På den måde kan du træne med tunge vægte uden at have behov for en til at spotte dig. Dette fastmonterede system hjælper dig også med at sikre en mere stabil bevægelse. Til gengæld begrænser det bevægelsesfriheden. Du kan bruge et smith rack til squats, bænkpres og andre øvelser.

Uanset hvilket squat rack du vælger, er der god mulighed for effektiv træning af forskellige muskelgrupper via en række forskellige øvelser.

Sådan finder du det bedste squat rack til dit homegym eller fitnesscenter

Uanset om du skal bruge dit squat rack i et homegym eller i et fitnesscenter med tusindvis af medlemmer, så ønsker du naturligvis at finde det bedste til prisen og som stadigvæk også er et rigtig godt squat rack. Dette vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor giver vi dig nedenfor nogle brugbare input til, hvad du bør tage højde for. Har du brug for yderligere input, så er vores kundesupport kun én mail eller ét opkald væk.

Tag udgangspunkt i dine behov og præferencer

For at finde det perfekte squat rack skal du tage højde for egne behov og ønsker. Vi kan ikke pege på ét squat rack, der vil være ideelt for både homegyms og fitnesscentre. Til gengæld har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at få vist de mest relevante stativer ved at angive dine ønsker mht. brand, kropsdel, produktlinje og pris.
Foruden disse faktorer bør du være opmærksom på stativernes bæreevne, funktionalitet og størrelse ifm. en sammenligning.

Få mere ud af pladsen med et foldbart squat rack

Ønsker du at udnytte pladsen så effektivt som muligt i dit homegym eller fitnesscenter, så bør et foldbart squat rack være at foretrække. Der er også mange fordele ved at vælge et fritstående stativ, hvilket vi vil komme ind på i næste afsnit.

Overvej et fritstående squat rack for maksimal fleksibilitet

I vores sortiment finder du bl.a. fritstående squat racks. Disse er perfekte til dit homegym eller det lille fitnesslokale. Det fritstående squat-stativ er let at flytte rundt på, og det er derfor muligt at flytte væk, når du eller andre ikke bruger squat-stativet. Dermed kan du også frigøre mere plads til andet træningsudstyr.

Fritstående squat racks udmærker sig ikke kun ved at byde på høj fleksibilitet. Stativerne er også kendte for at være yderst prisvenlige. Hvis du også er på udkig efter et fritstående squat rack til en overkommelig pris, finder du det heldigvis lige her hos Fitness Engros.

Vi har også squat-stativer med indbyggede vægtskiveholdere

Slå to fluer med ét smæk ved at købe et squat-stativ med indbyggede vægtskiveholdere. Så slipper du for at købe henholdsvis squat rack og vægtskiveholder separat.
Flere af vores squat racks er udstyret med horn til opbevaring af vægtskiver. Dermed kan du altid have vægtskiverne inden for rækkevidde, og du kan opbevare dem vægtvis for at skabe det bedste overblik.

Hvor høj belastning kan et squat-stativ klare?

I beskrivelserne af vores stativer fremhæver vi typisk en maksimal vægtbelastning eller også kendt som bæreevne. Denne faktor siger noget om, hvor høj belastning det enkelte squat rack kan klare.

Bæreevnen kan variere fra stativ til stativ, men vil typisk ligge på omkring 300-400 kg. Der er dermed rig mulighed for, at du kan træne tungt, uden du behøver at bekymre dig om at gøre skade på squat-stativet. Vi bestræber os også på at fremhæve stativernes egenvægt og deres mål (højde, bredde og længde).

Du kan få et billigt squat rack hos Fitness Engros

Er jagten gået ind på et prisvenligt squat rack? Så kan du godt lægge kikkerten til side og afslutte jagten nu. Vi forhandler nemlig en verden af populære squat racks til favorable priser. Vi forhandler træningsudstyr til både private og erhverv, så vi kan også tilbyde dig en rigtig god handel, uanset hvor du skal bruge squat-stativet.

Med vores lave priser sætter vi en tyk streg under, at et godt squat rack ikke behøver at koste en formue. Vil du spare ekstra mange penge, så besøg vores online outlet, hvor vi ofte har gode tilbud på netop squat-stativer.

Vi forhandler også tilbehør til dit squat-stativ

Fitness Engros er ikke kun stedet, hvor du kan investere i et nyt, moderne og slidstærk squat- stativ. Det er også her, at du finder et væld af tilbehør til vores mange forskellige squat-stativer.

Af uundværligt tilbehør til dit squat-stativ er det f.eks. svært at komme udenom vores gummifliser, der har til formål at beskytte dit gulv mod skader. Vores udvalg af tilbehør til squat-stativer begrænser sig dog ikke til praktiske gummifliser. Vi tilbyder også meget andet.

Vores udvalg af tilbehør til squat racks består bl.a. af følgende:

 • Træningsbænke
 • Vægtstænger
 • Vægtskiver
 • Fjederlåse

Ved at købe et godt squat rack og et udsnit af ovennævnte tilbehør er der lagt op til en varieret og effektiv helkropstræning.

Kig forbi vores showroom og oplev vores squat racks på tæt hold

Har du svært ved at træffe et valg, da der er så mange gode valgmuligheder, når det kommer til squat-stativer? Så gør dig selv en tjeneste og besøg vores showroom, hvor vi har flere af vores stativer til at stå. Vores showroom holder åbent på alle hverdage, og der vil her være mulighed for både vejledning, rådgivning og demonstration.

Hvad end du kun køber et squat-stativ, eller om du også køber tilbehør, kan vi tilbyde attraktive fordele til alle vores kunder såsom hurtig levering og 365 dages returret.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)