Sony Advagym

Opgradér træningscentret uden at udskifte jeres udstyr

Se videopræsentation af Advagym nederst på siden.

Digitalisering af træningscentre gør sit indtog på det danske fitnessmarked. Sædvanligvis indebærer det indkøb af nye maskiner, hvori elektronikken er integreret. Men Sony Advagym giver dig mulighed for at imødekomme efterspørgslen på digitaliseringen uden at udskifte en eneste maskine.

Sony Advagyms hardware kan monteres direkte på de eksisterende maskiner og er kompatibel med de fleste af de udbredte brands inden for træningsmaskiner. I frivægtsområder kan der installeres en Zone Puck, som ved scanning med smartphone viser de tilgængelige øvelser i området, som efterfølgende kan logges af brugeren. I kan tilmed lægge videoer ind af øvelser for at hjælpe jeres medlemmer i gang. De vil med garanti føle sig hjulpet godt i gang.

Kontakt os for at høre, om dit udstyr er kompatibelt med Sony Advagym eller tlf. +45 5614 1544.

Du får et komplet system med hardware, back end, cloud lagerplads og apps til iOS og Android. På få timer kan hardwaren monteres og softwaren sættes op, så det er klar til brug.

Overvåg brugen af jeres udstyr

Advagym kan vise sig at være en rigtig god investering på grund af den data, som samles ind omkring brugen af udstyret. Information, som ellers ville være omstændigt og tidskrævende at få et overblik over. Du får et komplet overblik over, hvilke maskiner, der bliver brugt; både hyppighed og tidspunkt.

Dette giver dig en unik mulighed for at analysere, om der er udstyr, der bliver meget brugt og andet, der slet ikke bliver taget i brug. Denne data registreres via en observer, der aflæser brug af maskinerne, også selvom der ikke logges ind på udstyret. Brug denne viden til at optimere dit træningscenter og udstyr og få endnu mere tilfredse medlemmer!

Øget tilfredshed blandt medlemmer

Advagym er et værktøj, der får dit træningscenter til skille sig ud fra mængden. Med en dedikeret medarbejder, der hjælper jeres medlemmer i gang, kan Advagym ligeledes være et værktøj, der giver øget tilfredshed blandt jeres medlemmer.

Et studie foretaget af Health Club Management i 2014 viste, at der er to overskyggende faktorer, der har betydning for, om medlemmer forbliver medlemmer: at medlemmerne oplever fremgang i deres træning, og kommunikationen mellem fitnesscentret og medlemmerne.

Med Advagym kan medlemmerne logge og følge deres udvikling. Du eller dine trænere kan desuden tilbyde træningsprogrammer og challenges, der er unikke for jeres center, for at inspirere, motivere og vise tilstedeværelse.

Vi giver jer naturligvis gerne en grundig introduktion i mulighederne.


Jeg vil gerne høre mere.

Personlige træningsprogrammer lige ved hånden

Med Sony's Advagym app bliver dine medlemmer motiverede og du kan inspirere dem til fornyelse af deres træning. Du slipper helt for at tage træningsprogrammet med på et stykke papir, alt du skal gøre er at berøre sensoren, der er monteret på udstyret, med din smartphone, og både sæt, gentagelser og vægt registreres og logges i dit personlige program i app'en.

Du eller dine ansatte kan tilbyde individualiserede træningsprogrammer til jeres medlemmer, som kan sendes personligt til et medlem via app'en. Personlige trænere kan oprette tilpassede træningsøvelser og tilføje instruks via tekst eller en video, som hjælper brugeren til at udføre øvelsen korrekt hver gang. App'en giver også mulighed for at kommunikere med klienten og give direkte feedback på deres træningsfremgang. Det giver en meget tættere forbindelse mellem klient og træner, da der kan opretholdes en tæt kontakt og motivation, også imellem de fysiske opfølgningsmøder.