Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Milon. Intelligent Cirkeltræning

Milon giver dig det ypperste inden for Intelligent Cirkeltræning. Med mere end 40 års erfaring og udvikling kan du være sikker på at få kategoriens bedste træningsudstyr, træningssystemer og teknologi.

Fordele ved Milon Intelligent Cirkeltræning

  • Login med personlige indstillinger og programmer, som efterfølgende indlæses på maskinerne. Klar til brug af dig!
  • Maskinen indstiller sig selv til brugeren, der er logget ind
  • Personligt træningsprogram indlæses og guider brugeren
  • Display guider til korrekt udførsel af øvelsen
  • Følg cirklen og du når igennem en effektiv træning på 17,5 – 35 minutter

Maskinerne er udstyret med en motor, der yder elektronisk modstand frem for de mere traditionelle vægtblokke. Motoren arbejder lydløst og kræver ingen vedligeholdelse. En af fordelene er, at vægten kan ændres i løbet af bevægelsen, således at det fx er muligt at køre med en tungere vægt i den excentriske fase end i den koncentriske fase. Dette gør det til fulde muligt at udnytte og integrere fordelene ved excentrisk træning i et omfang og intensitet, der helt er tilpasset den enkelte bruger, og gør træningen mere effektiv.


Milon Cardio- og styrkecirkel

Milon Cirkeltræning kan bygges op efter dine og dine medlemmers præferencer. Det bedste resultat fås ofte ved en kombination af Milons styrketræningsmaskiner og cardiomaskiner. På den måde får dine medlemmer den mest alsidige og effektive træning. Man logger ind på cardiomaskinerne på samme måde, som på styrketræningsmaskinerne. Ved at integrere begge typer træning i cirkeltræningen få du og dine medlemmer det fulde overblik over medlemmets aktivitet og giver en træner langt bedre mulighed for at følge op. Desuden undgår brugeren at skulle bruge ekstra tid på cardiotræning efter de har styrketrænet i cirklen. Dette er en motivationsfaktor for mange.

Se Milons foruddefinerede cirkler ved at følge linksne herunder (tysk):

Du kan selvfølgelig udskifte eller supplerer cirklerne med de øvrige Milon-maskiner efter ønske.


Milon til begynder, øvet og genoptræning

Milon tager hensyn til brugerens individuelle behov og træningsprofil; om brugeren er øvet, nybegynder eller har særlige behov. fx Kan Milon automatisk justere intensitet under bevægelsen. Eller tilpasses et genoptræningsforløb for at imødekomme de særlige behov og skåne led.


Milon Q Free

Med Milon Q Free er det muligt at bruge en eller kun udvalgte maskiner i cirklen. Du kan således slå cirkeltræning-mode og free træning-mode til og fra alt efter behov.

Tag en snak med en af vores konsulenter for at høre nærmere på tlf. 56 14 15 44.

Milon CARE

Milon CARE softwaren sørger for, når brugeren er logget ind, først og fremmest at indstille maskinerne automatisk til brugeren. Dernæst gemmes træningsdata efter hver øvelse.

Herunder lagres også oplysninger om, hvorledes træningen er gået og giver brugbar data til instruktør og medlem, som begge kan følge udviklingen og følge op på træningen.

Milon ME

Milon ME er brugerens egen portal, hvorfra man kan få et overblik over sine træninger og resultater, og blive motiveret via rankings samt personlig feedback fra en træner i centret. Dette kan ses både via app’en og på log-in terminalen, som står i træningscentret.

For centerleder og trænere er det muligt at sende meddelelser og spørgeskemaer til medlemmerne via app’en, og få værdifuld feedback direkte fra dine medlemmer. Det er også en måde for dig at kommunikere direkte og personligt med dine medlemmer, hvilken for mange medlemmer kan virke motiverende og være med til at fastholde et medlem.

Milonizer. En komplet profil af hver enkelt bruger

Milonizer giver dig den hurtigste start på din træning med Milon. Milonizer scanner og måler brugeren ifbm. oprettelsen på få sekunder og gemmer dine data på et personligt login.

Scanneren måler brugerens kropskomposition og kombineret med Milons performance-test og mobilitetstest har brugeren og eventuelle træner en omfattende analyse af brugeren. På baggrund af analysen indstilles træningsmaskiner automatisk, så de passer til brugerens personlige profil. Og analysen kan ligeledes bruges til at lægge en personlig træningsplan.

 

Kontakt os for mere information: info@fitnessengros.dk eller tlf. +45 5614 1544.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)