Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Knæ- & Albuebind

Brand
Farve

Vi fører et bredt udvalg af sportsbind og kan naturligvis også tilbyde knæbind til favorable priser. Udvalget af knæbind har vi samlet på denne side, så du nemt kan finde det helt rigtige støttebind til dit eller dine knæ. Knæbindene sælges parvis og findes i flere materialer, tykkelser, størrelser og farver.

Hvad end du allerede døjer med en knæskade eller ønsker at forebygge smertefulde knæskader, så kan du finde det helt rigtige støttebind i vores sortiment. Vi tilbyder bl.a. knæstøttebind fra Bear KompleX, som er kendt for at fremstille funktionelt og kvalitetsrigtigt træningsudstyr.

Hvad er et knæbind?

Et knæbind er, som navnet antyder, et støttebind, der har til formål at stabilisere dit knæ. Det byder på mange af de samme egenskaber som albuebind og ankelbind, men differentierer sig ved at være særligt udviklet til knæet. Er det derfor dit knæ, der driller dig, så er et knæstøttebind det rigtige valg. Dette støttebind er nemlig anatomisk formet til dit knæ.

Knæbindet dækker hele knæet samt området over og under knæet. Det er let at tage af og på, og det kan sagtens bruges under et par træningsbukser, hvis det ønskes. For optimal virkning skal knæbindet sidde relativt stramt, så der opnås maksimal støtte og aflastning af det ømme knæ.

Hvad gør et knæbind?

Knæbind virker, og de virker godt, så er du berørt af en knæskade, eller vil du gerne undgå at pådrage dig knæskader, så brug støttebind til dit / dine knæ.

Knæbindet har helt overordnet tre egenskaber. Egenskaber, der alle er gavnlige for dit knæ.

Knæbindene har følgende egenskaber:

  • Varme

  • Kompression

  • Stabilitet

Varme

Knæstøttebind giver knæet varme, hvilket kan sikre en mere effektiv og hurtigere helingsproces. At støttebindet har en varmende effekt vil også medvirke til, at risikoen for at udvikle en knæskade daler. Kolde og stive led er mere udsatte for skader, hvorfor denne egenskab ikke skal undervurderes.

Kompression

Støttebind til knæ byder også på kompression. Kompressionseffekten er med til at fremme blodgennemstrømningen, hvilket fremmer restitutionen. Kompressionen sikrer endvidere, at knæets muskler og led bevæger sig korrekt, således at skader kan forebygges.

Stabilitet

Slutteligt byder et knæstøttebind på stabilitet. Det holder knæet på plads og sikrer, at det ikke kommer ud i usunde positioner. Denne egenskab er især gavnlig for dig, der døjer med springerknæ, men vil også gavne alle andre, der dyrker en form for træning, hvor knæet potentielt kan komme ud i uhensigtsmæssige positioner.

Stort udvalg af knæbind til løb, funktionel træning, crossfit og meget mere

Der er nogle sportsudøvere, der statistisk set har en større risiko for at pådrage sig knæskader end andre. Det er især fodboldspillere, håndboldspillere og løbere, der er i risikozonen for at udvikle knæskader, men du kan også være uheldig at få en knæskade, hvis du dyrker styrketræning, crossfit eller anden træning.

I vores sortiment vil du finde knæbind til ethvert formål, så hvad end du løber, dyrker crossfit eller løfter tunge vægte i din fritid, så har vi det rigtige knæbind til dig.

Knæbindene fra vores sortiment kan f.eks. være velegnede til følgende:

  • Løb

  • Sjipning

  • Squats

  • Box jumps

  • Power cleans

  • … og meget andet!

I tvivl om knæbindets tiltænkte formål? Så læs vores beskrivelse af produktet eller kontakt os.

Forebyg knæskader og -smerter med et knæbind

Forebyggelse af knæskader kan gribes an på flere forskellige måder. En af de ting du kan gøre er at bruge et støttende knæbind, når du løber eller dyrker en form for træning, der kan belaste knæet. De mest typiske knæskader i form af korsbåndsskader, bruskskader, ledbåndsskader og meniskskader vil ofte kunne forebygges ved at anvende knæstøtte i form af et knæstøttebind.

Der kan opstå skader i knæet af flere forskellige grunde. Skaderne kan f.eks. komme sig af overbelastning, vrid, stød og slag. Disse ting kan være svære at undgå i et eller andet omfang, når man træner, men du kan støtte og beskytte dit knæ mod vrid og andre uhensigtsmæssige bevægelser ved at bruge et knæ bind.

Knæbind kan også give aflastning, støtte og smertelindring ved eksisterende knæskader

Er skaden allerede sket, og har du fået en knæskade, så er det ikke for sent at bruge et støttebind på knæet. Ved en knæskade vil du i bedste fald kunne fortsætte med at dyrke sport uden at skulle igennem en operation, men det kræver, at du passer ekstra godt på dit knæ, og det er i den forbindelse, at knæstøtte kommer ind i billedet.

Knæbind yder både støtte, smertelindring og aflastning ved knæskader, hvilket ofte betyder, at du kan fortsætte din aktive livsstil. Du skal dog være forsigtig, hvis det drejer sig om en akut knæskade. Rådfør dig altid med din læge eller fysioterapeut, inden du trækker i træningstøjet igen. Dit skadede knæ vil nemlig ofte have brug for ro, når skaden er indtruffet. Du vil dog i mange tilfælde kunne reducere smerter i knæet ved at bruge knæstøttebind, men husk, at forskellige knæskader skal behandles på forskellige måder.

Hvor tykt skal knæbindet være?

Et knæbind skal kunne stabilisere knæet og holde knæet i en naturlig position under træning og sport. Denne opgave løser alle knæbindene fra vores sortiment. Til gengæld skiller knæbindene sig ud på andre parametre.

Hvilket knæbind du skal vælge afhænger af flere forskellige faktorer. Det er især en god idé at stille skarpt på knæbindets tykkelse.

Det bedste knæbind for dig skal have den helt rigtige tykkelse. Vi har knæstøttebind i forskellige tykkelser, herunder 4 og 7 mm. Ved tungere aktiviteter i form af f.eks. styrkeløft og crossfit kan du med fordel bruge et knæstøttebind med en tykkelse på 7 mm. Her er der nemlig behov for maksimal støtte. Ved udholdenhedssport vil et mindre tykt knæstøttebind ofte kunne gøre det, da let støtte vil være tilstrækkeligt.

Et neopren knæbind er ofte et godt valg

Det er svært at pege på dén rigtige type knæbind, da det langt hen ad vejen er individuelt. Der er mange fordele ved elastik knæbind, men for manges vedkommende vil et neopren knæstøttebind være det helt rigtige valg.

Flere af vores støttebind er lavet af neopren, der er syntetisk gummi med gode egenskaber. Sådanne støttebind er behagelige at have på, og de isolerer og varmer omkring dit led. Neopren knæbindet støtter knæet og giver varme, hvilket vil kunne reducere gener og smerter samt forebygge skader.

I tvivl om valg af størrelse? Brug vores størrelsesguide

For at få maksimal glæde af dit knæbind er det alfa og omega, at du får valgt den rette størrelse. Vores forskellige knæbind findes i en række forskellige størrelser – fra S og helt op til XXXXL. Vi har derfor også et knæstøttebind i netop din størrelse.

Skulle du være i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så tøv ikke med at kigge på vores størrelsesguide. Guiden finder du på produktsiderne.

Vask af knæbind

Et knæstøttebind kan komme til at lugte grimt, hvis det anvendes hyppigt og ikke skylles efter træning. I vores sortiment vil du dog finde støttebind, der er fremstillet af åndbare materialer, der ikke lige så nemt kommer til at lugte som andre støttebind.

Bruger du dit knæbind hyppigt, og er det efterhånden begyndt at lugte, eller trænger det af andre grunde til at blive vasket, så kan du let vaske det i hånden. Umiddelbart efter endt vask skal knæbindet lufttørre, og så er det snart klar til brug igen. For at undgå lugtgener bør du desuden undlade at lade knæbindet ligge i en lukket sportstaske, når du ikke bruger det.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)