Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Intenza 450 Series

Brand
Farve

Intenza har foreløbigt lanceret to forskellige cardioserier. En af de serier er Intenza 450 Series, som du kan opleve her på siden. Serien byder på slidstærke, brugervenlige og kvalitetsrige cardiomaskiner, herunder løbebånd og trappemaskiner.

Intenza producerer maskiner og udstyr til en sund livsstil, hvor især cardiomaskiner udgør en stor del af produktsortimentet. Skal dine medlemmer, klienter eller gæster være garanteret den bedste træningsoplevelse hver gang, så er cardiomaskinerne fra Intenza 450 Series en sikker investering.

Oplev cardiomaskiner af højeste kvalitet fra Intenza 450 Series

Intenza er kendt for at producere premium træningsmaskiner, hvor der ikke er en finger at sætte på maskinernes materialesammensætning eller konstruktion. Dette ry lever det populære brand op til med serien Intenza 450 Series, hvor det netop er den høje kvalitet kombineret med enestående funktionalitet, der er i højsædet.

Med Intenza 450 Series og maskinerne herfra får du den samme høje standard, som du kender fra brandets øvrige serier bestående af Intenza 550 Series (cardioserie) og Intenza Ease Line (styrkeserie).

De veludviklede cardiomaskiner er egnet til intensiv brug og er næsten ikke til at slide op.

Løbebånd, motionscykler, crosstrainere, siddecykler og trappemaskiner fra Intenza

Intenza 450 Series er en populær cardioserie, der består af en lang række maskiner til cardiotræning. Alle maskinerne er designet og udviklet til at give brugeren en motiverende og effektiv træning.

Cardioserien består af følgende maskiner:

  • Løbebånd
  • Motionscykler
  • Crosstrainere
  • Siddecykler
  • Trappemaskiner

Med disse cardiomaskiner har gæsterne, medlemmerne eller klienterne mulighed for både at gå, løbe og cykle sig i form.

Der er rig mulighed for at tilpasse sværhedsgraden til ens eget niveau ved at skrue på bl.a. hastigheden og hældningen. Justeringsmulighederne varierer dog fra maskine til maskine.

Minimalistisk og æstetisk design

Cardiomaskinerne fra Intenza 450 Series har flere ting tilfælles. Foruden de allerede nævnte, såsom høj kvalitet og gode justeringsmuligheder, så er det værd at fremhæve maskinernes minimalistiske og æstetiske design. Intenza har nemlig haft et stort og kompromisløst fokus på at designe cardiomaskiner, der gennem et stilrent design er med til at give træningslokalet et mere eksklusivt og stilfuldt udseende.

En bred palette af træningsprogrammer kombineret med en intuitiv brugeroplevelse

Maskinerne fra Intenza 450 Series byder på en meget bred vifte af træningsprogrammer, hvilket giver mulighed for varieret træning. Programmerne er ofte inddelt i forskellige kategorier, hvor der er noget for enhver smag.

Maskinerne er endvidere udstyret med brugervenlige skærme, der gør det nemt at vælge både program, hastighed og hældning. Det er også via skærmene, at brugeren kan holde øje med betydningsfulde træningsdata såsom distance, antal forbrændte kalorier m.v. Der er også mulighed for at måle sin puls under sin cardiotræning på disse maskiner, typisk ved hjælp af pulsmåling via håndtag.

Intenza 450 Series er designet til fitnesscentre, firmafitness, hotelfitness og meget mere

Intenza 450 Series er hovedsageligt henvendt til B2B, herunder fitnesscentre, firmafitness og hotelfitness. Står du for indretningen af et større eller mindre træningslokale, hvor der mangler cardiomaskiner af høj kvalitet, vil omtalte cardioserie være værd at kigge nærmere på.

Ønsker du at se nogle af cardiomaskinerne i virkeligheden, anbefaler vi dig at besøge vores showroom. Her er der også mulighed for at se og prøve mange andre maskiner og udstyr til cardiotræning.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)