Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Fitnessløsninger til hoteller, wellness- og kursuscentre

Hotelfitness

Mange gæster søger efter motionsfaciliteter, når de booker hotelophold. Det er nemt og hurtigt at kunne klare træningen her og kan spare gæsten for en masse besvær.

Vi hjælper jer med indretningen og har ekspertisen samt stor erfaring i at vejlede jer i valg af udstyr til hotellets fitnessrum.

Sørg for at hotelopholdet bliver en helhedsoplevelse for jeres gæster. Lad indretning og dekoration afspejle jeres særpræg. Dette kan vi naturligvis også sparre med jer om.

Wellnesscentre

Søger I at supplere wellnessbehandlinger og spa med træningstilbud for at kunne give jeres kunder den komplette pakke, så har vi udstyr, der både æstetisk og funktionelt understøtter atmosfæren og forventningerne til et wellnesscenter.

Ud over fitnessmaskiner og vægte, har vi desuden løsninger til yoga, aerobic, mobility m.v., så I kan skræddersy et unikt trænings- og velværetilbud til jeres kunder.

Kursuscentre

Det giver god mening at etablere fitnessfaciliteter i kursuscentret. Det gør lokationen mere attraktiv for kursisterne, der ellers ofte bruger mange stillesiddende timer uafbrudt.

Vi har et produktprogram, der er blandt landets største, så vi kan sammensætte den pakke af træningsudstyr, der passer til jeres størrelse og budget.

Cases:

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)