Bænke | Flade

Filter
-15%
Crossmaxx Flad Træningsbænk
Crossmaxx Flad Træningsbænk
Søger du en solid fladbænk? Crossmaxx fladbænk er i høj kvalitet og velegnet til dit home gym og i fitnesscenteret.

2.290,75 kr.  Førpris 2.695,00 kr. 
-15%
Crossmaxx Vægophæng til Træningsbænk Crossmaxx Vægophæng til Træningsbænk
Crossmaxx Vægophæng til Træningsbænk
Få mere gulvplads med denne geniale løsning!

335,75 kr.  Førpris 395,00 kr. 
Inter Atletika Flad Træningsbænk
Inter Atletika Flad Træningsbænk
Multifunktionel fladbænk i rusfrit stål, der giver mulighed for en varieret træning.

2.295 kr. 
Inotec Free Weight Line Flad Træningsbænk
Inotec Free Weight Line Flad Træningsbænk
Har du brug for en solid og stabil træningsbænk? Fladbænk fra Inotec med separat hovedpude giver færre omkostninger ved udskiftning. Gummifødder beskytter gulv.

3.985 kr. 
Nautilus Inspiration Flad Træningsbænk Grå
Nautilus Inspiration Flad Træningsbænk Grå
Solid fladbænk fra Nautilus, som passer ind i ethvert træningsrum eller center. Træningsbænken er udstyret med håndtag og hjul for nem transportering.

10.375 kr. 
BH Fitness Atlanta 300 Flad Træningsbænk BH Fitness Atlanta 300 Flad Træningsbænk
-15%
LMX. Flad Træningsbænk LMX. Flad Træningsbænk
LMX. Flad Træningsbænk
LMX1061 Flat bench er en træningsbænk i professionel og slidstærk kvalitet i et ergonomisk design. Bænken er udstyret med hjul monteret på fronten, der gør den let at flytte. Fladbænken har en pulverlakeret sort ramme med sort PU polstring.

4.925,75 kr.  Førpris 5.795,00 kr. 

Alle skal have mulighed for at købe en fladbænk i god kvalitet uden at sprænge budgettet. Derfor forhandler vi flade bænke til både fitnesscentre og homegyms til favorable priser. Hvad end du derfor ønsker at skabe en mere varieret og effektiv træning som privatperson og derfor vil udvide dit homegym med en flad bænk, eller om du er i gang med at indrette et fitnesscenter og derfor skal bruge fladbænke, så kan vi være behjælpelige.

Stort udvalg af fladbænke

Det er næsten ikke muligt at tale om træningsbænke uden at komme ind på fladbænke. En fladbænk er nemlig en yderst alsidig træningsbænk, der kan bruges til et hav af træningsøvelser. 

Fladbænken egner sig rigtig godt til styrketræning, idet du kan træne både triceps (eksempelvis dips og armbøjninger), mave (eksempelvis crunch), bryst (flyes og bænkpres), ryg (one arm row) og meget, meget mere. 

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af netop fladbænke fra mærkerne Crossmaxx, Nautilus, Inter Atletika og LMX. og BH Fitness. Uanset dine præferencer er vi sikre på, at du kan finde din ideelle fladbænk i vores sortiment. 

Fordele ved fladbænke:

  • De er solide og stabile (egner sig til tung træning)
  • De har en praktisk størrelse (de egner sig også til private træningsrum)
  • De kan købes til meget overkommelige priser

En træningsbænk er et must-have til vægttræning, og derfor byder de fleste fitnesscentre og homegyms naturligvis på en eller flere træningsbænke. Med en træningsbænk og dertilhørende vægtstang, vægtskiver og håndvægte vil du nemlig kunne opnå en yderst effektiv styrketræning. 

Flad træningsbænk 

En flad bænk er en investering i en solid og stabil bænk, der kan bruges til en række forskellige træningsøvelser. Den flade bænk kan ikke bruges til lige så mange forskellige øvelser som en justerbar bænk, da den ikke kan justeres, men den er bl.a. fremragende til bænkpres, dumbbell rows og french press. Den kan desuden være god at bruge til træning af mave. 

Fladbænke er som nævnt solide og egner sig derfor rigtig godt til træning med tunge vægte.