Sportshaller og -klubber

Sportshaller med tilknyttet fitness

Kommunale sportshaller har ofte et fitnesscenter som en del af deres samlede tilbud til områdets borgere. Vi leverer til fitnesscentre i sportshaller over hele landet. Fitnesscentre, der ligger i forbindelse med landets sportshaller har ofte et andet behov end de større, kommercielle fitnesscentre.

Vi har stor erfaring med rådgivning omkring det rette udstyr og indretning samt levering og installering i hallernes finesscentre.

Sportsklubbernes behov for specialudstyr

Sportslubber har ofte et meget fokuseret og specifikt træningsformål. Du finder udstyr i vores produktprogram til fx boksetræning, skitræning, roning og svømmehaller.

Vi leverer f.eks. de meget udbredte og anerkendte Concept 2 romaskiner til såvel roklubber som kajakklubber m.fl. Til andre klubber leverer vi f.eks. Thorax Trainer som Concept 2 SkiErg skimaskiner.

Bokseklubber og andre klubber inden for kampsport har stor glæde af StairMaster BoxMaster - boksetræning med 1 eller 4 stationer.

Svømmehaller kan tilbyde et varieret træningsudbud med vores produkter fra Reaxing, hvor svømmetræningen kan kombineres med fitnessaktiviteter på land og til vands i svømmehallen.

Vi har det produktprogram, der tillader os at skabe netop dét produktmix, der er optimalt for dig og for din sportsklub. Vore mange salgskonsulenter er kvalificerede og erfarne brugere af det udstyr, som de sælger. De træner selv meget hyppigt og de har alle mangeårig erfaring med rådgivning af sportshaller og sportsklubber.

Idrætsforeningen G77 i Gundømagle er en lokal idrætsforening. For et par år siden besluttede hovedbestyrelsen, at vi ville starte et fitnesscenter i byen. Tidligt i forløbet kontaktede vi Foreningsfitness (en DGI-afdeling) for at få råd og vejledning. Vi belsuttede også, at vi ville følge de retningslinjer, som Foreningsfitness har fastlagt vedr. etableringen. Det viste sig, at tre af de maskinleverandører, vi talte med, var på listen over leverandører, som Foreningsfitness anbefaler - heriblandt Fitness Engros A/S. Vi forhandlede med leverandørerne for at opnå en fornuftig aftale. Fitness Engros A/S udarbejdede flere indretnings layouts, som var meget nyttige i beslutningsprocessen.

Der var i bestyrelsen bred enighed om, at vi fik den bedste aftale med Fitness Engross A/S. Sælgeren fra Fitness Engross A/S var meget hjælpsom i forløbet – og også efter at han fik ordren. Vi har nu eksisteret i godt et år, og vi er p.t. omkring 370 medlemmer. Vi får kun ros fra medlemmerne for vore meget moderne maskiner, som fungerer godt og er meget brugervenlige. Vi har haft service én gang i løbet af perioden - og det var hurtigt og veludført arbejde.

G77 Fitness kan anbefale at snakke med Fitness Engros A/S, de har et maskinprogram, som kan tilfredsstille alle behov i et motionscenter som vores.

Jarl Matthiesen
Formand

Annette Christensen
Annette Christensen
Salgschef