Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Emil Ryberg

Mød vores atlet Emil Ryberg

Emil Ryberg

Vi er stolte over at præsentere Emil Ryberg som vores ambassadør. Emil er en dedikeret bodybuilder og personlig træner, hvis rejse allerede begyndte i 9. klasse. Emil udviklede hurtigt en passion for styrketræning, som senere voksede til en dyb interesse for naturlig bodybuilding. Hans fordybelse i bodybuilding blev for alvor tændt i 2020, hvor et nyt miljø og omgangskreds skærpede hans fokus på sporten. 

Emils tilgang til bodybuilding er præget af hans fascination af kroppens evne til at transformere sig naturligt. I 2019 tog han skridtet videre ved at blive personlig træner, drevet af ønsket om at dele sin passion og viden om kroppens potentiale. Hans filosofi understreger værdien af hårdt arbejde og dedikation, hvilket blev bekræftet, da han vandt DFNA 2023 Classic Physique - et naturligt bodybuilding stævne. Det var en sejr, der kulminerede efter hele 7 måneders præcisions præget diæt og disciplineret træning. 

Som vores ambassadør repræsenterer Emil Ryberg værdierne om dedikation, sundhed og hård naturlig styrketræning. Han viser, at med den rette tilgang og engagement, er det muligt at nå sine mål og inspirere andre til at gøre det samme.

Emil Ryberg
#}
Emil Ryberg
Emil Ryberg
Emil Ryberg
Emil Ryberg
Emil Ryberg
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)