Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER
Velkommen til Fitness Engros - markedets bredeste produktprogram
Velkommen til erhverv
Markedets bredeste produktprogram
med markedets mest erfarne konsulenter

Velkommen til Erhverv

Her kan du læse mere om hvordan vi hjælper virksomheder med at få deres fitness drømme til at gå i opfyldelse. Få inspiration i vores cases eller få hjælp af vores service afdeling.

Fitness Engros har dygtige fag specialister, som kan designe, rådgive og installere efter dine behov. Vi er eksperter i at levere fitness udstyr, hvad enten det er til det helt store fitness center eller du skal have suppleret din nuværende installation. Kontakt os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Mere træning - mere forretning 

Fitness Engros har 25 års erfaring med at levere fitness udstyr til vores erhvervskunder. Om det er firma-fitness, udstyr til genoptræning, installation af et komplet kommercielt fitnesscenter, eller foreningsfitness, så kan vi hjælpe dig fra start til slut med kompetent rådgivning og konkurrencedygtige priser på kvalitetsudstyr. Læs mere om Fitness Engros, om vores HelhedsrådgivningFinansiering og Service, og hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dine behov.      

Anja fortæller om samarbejdet mellem Apollo Fitness og Fitness Engros

Apollo Fitness - Kolding

"Fitness Engros gør det godt. Der har været flere gange i samarbejdet, hvor Fitness Engros har udfordret mig på valget af forskellige maskiner. Her har deres konsulent været dygtig til at inspirere til andre valg baseret på nye tendenser eller viden omkring netop min målgruppe. Det har heldigvis ført til en god balance imellem nye tiltag og velkendte løsninger". Kilde: Anja Nielsen, indehaver af fra Apollo Fitness i Vejle.

Det understreger præcis det, som Fitness Engros gerne vil stå for - Objektiv, professionel og ordentlig rådgivning, og når det kommer fra Anja, som har været i branchen i 20 år, og Apollo Fitness er hendes 3. fitness center, så betyder den positive tilbagemelding ekstra meget for os.

Læs hele interviewet her

Få et tilbud

Hos Fitness Engros er vi altid klar på at hjælpe dig, hvad enten din case er stor eller lille.
Vores konsulenter har en bred erfaring, der gør at de kan rådgive dig til den helt rigtige løsning - og forskellige alternativer, der matcher både budget og lokaler.
Få et skræddersyet tilbud udfra dine behov og ønsker - tag fat i os idag. Du kan enten sende en email til info@fitnessengros.dk eller ring på 56 14 15 44
Få tilbud og rådgivning af vores konsulenter
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)