Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER
Mød Fitness Engros
Mød Fitness Engros

Mød fitness Engros

Om Fitness Engros

Vores historie starter i 1999, hvor virksomheden blev stiftet af Bjarne Bo Jørgensen, der stadig fungerer som bestyrelsesformand.
I de første år var hovedaktiviteten renovering og salg af brugt udstyr, men aktiviteterne blev løbende udvidet med agenturer på mange forskellige brands.

En multibrand strategi sikrer objektiv rådgivning - altid!

Fitness Engros er en multibrand forhandler af fitnessudstyr, med aktiviteter i Danmark og Norge. Vi adskiller os fra vores konkurrenter ved at forhandle mange forskellige brands, som sikrer en objektiv rådgivning hele vejen.
Vores multibrand strategi gør desuden, at vi kan levere alt fra prisbillige kvalitetsprodukter til de ultimative fitness brands, specielle nicheprodukter og alt derimellem.

Bred erfaring og branchekendskab sikrer dig bred kompetent rådgivning

Vores medarbejdere har bred erfaring og knowhow om fitnessbranchen, vores kunder, produkter og trends. Vi har medarbejdere med erfaring som center- og områdechefer, driftsdirektør og personlige træner i såvel store som mindre fitnesskæder.
Vores brede erfaring i branchen gør os til en kompetent, kreativ og alsidig samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til succes i branchen.

Læs mere om serviceaftaler her

Vores medarbejdere kan hjælpe med alt fra køb af udstyr, rådgivning og sparring, indretning og 3D-tegning, markedsføring samt finansiering. Og med en fast, dedikeret konsulent tilknyttet til dit projekt ved du altid hvem, du skal kontakte.

Læs mere om vores Helhedsrådgivning her.

Din totalleverandør og sparringspartner

Som din totalleverandør betyder det, at vi har samlet alle funktioner under ét tag og dermed kan dække alle dine behov inden for professionelt fitnessudstyr, træningsmaskiner og tilbehør.

Vi kan hjælpe dig med alt fra køb af udstyr, rådgivning og sparring, indretning og 3D-tegning, markedsføring samt finansiering. Og med en fast, dedikeret konsulent tilknyttet til dit projekt ved du altid hvem, du skal kontakte.

Læs mere om økonomi og finansiering her

Kontakt os

Vil du vide mere om os, eller er der noget du vil spørge om, kan du altid henvende dig uforpligtende på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.
Alternativt er du altid velkommen i vores showroom, hvor én af vores konsulenter glædeligt vil vise dig rundt. Velkommen til Fitness Engros, en kompetent og ordentlig forretning!

Læs mere om vores konsulenter her.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores konsulenter står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)